Social Media masterclass gemeenteraadsverkieizingen

Inspiratie masterclass Social Media en de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Lokale partijen opgelet!

 

Deze exclusieve Social Media Masterclass, naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen 2018, is een dag vol inspiratie met Erik Jan Koedijk. De masterclass zal door Erik Jan gegeven worden op de unieke locatie van een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van Social Media COOSTO te Eindhoven. Komt u met meerdere personen, dan ontvangt u een aantrekkelijke korting. Lees hier meer informatie over de deelnametarieven.

GRATIS BIJ DEELNAME

Schrijf u nu in voor deze exclusieve masterclass.

 

VOOR WIE?

Voor alle medewerkers van lokale partijen! Wellicht heeft u al eens een social media training gehad met uitleg over Twitter, LinkedIn en Facebook. Deze masterclass is anders! U krijgt een inzicht in de laatste trends, echter de focus ligt op een praktische benadering over strategie en uitvoering. Over resultaten behalen en aandacht voor uw doelgroep.

U gaat Social Media professioneel, bewust en betrokken inzetten. Voor, tijdens en rondom de gemeenteraadsverkiezingen 2018. U ziet hoe eenvoudig u zichzelf kunt onderscheiden van een landelijke partij, die vaak globale adviezen of zelfs protocollen van het centrale social media team krijgt. Teams die vaak al jaren eenzelfde aanpak volgen. Na deze masterclass communiceert u gegarandeerd betrokken, lokaal en onderscheidend en heeft u inzicht gekregen in de laatste trends.

Enthousiast? Klik hier en kies de datum van uw keuze.

 

IK VOLGDE AL EEN SOCIAL MEDIA TRAINING!

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Een inspirerende dag en samen leren binnen een kleine groep. Een praktische benadering over strategie en uitvoering en tips voor het gebruik van uw communicatiekanalen. Over persoonlijk en/of samen resultaten behalen. De inhoud bestaat onder andere uit:

 • Inzicht verkrijgen welke trends er zijn.
 • Hoe u realtime bijhoudt wat er over u wordt gezegd binnen uw eigen context.
 • Dat ‘Sociale’ Media eigenlijk niet bestaan.
 • Succesvol te zijn met Social Media en inzien wat de impact is.
 • Wie uw doelgroep is en wat uw hoofdboodschap is.
 • Welk platform of platformen zet u hoe in?
 • Hoe u resultaten eenvoudig meet.
 • Laatste Social Media ontwikkelingen.
 • Wat doe je als je bent gehackt?
 • Inspirerende voorbeelden van Social Media campagnes bedacht door Erik Jan.

UNIEK in deze masterclass is er ook aandacht voor cybersecurity in relatie tot digitaal communiceren. U krijgt pasklare adviezen die u direct kunt implementeren, zodat u minimale kans loopt om gehackt te worden. Allemaal in begrijpelijke en niet technische taal. Samen met de andere deelnemers is er ruimte om van elkaar te leren. U krijgt zowel op social media als cybersecurity gebied de gelegenheid om het in uw eigen context te vertalen. Zo bent u er zeker van dat u uw basis op orde krijgt.

BONUS 1 U ontvangt bij deelname het door Erik Jan geschreven boek Reset! In Nederland heeft Reset! wekenlang op nummer 1 gestaan en staat in de top 10 van best verkochte managementboek boeken van 2017! . Het boek wordt door Erik Jan voorzien van een persoonlijke boodschap.

BONUS 2 Na de masterclass krijgt u toegang tot een persoonlijk gemaakt dashboard met realtime social media informatie. Realtime informatie over berichten over uzelf of andere onderwerpen die u belangrijk vindt. Inclusief sentimentmetingen!

En, bent u overtuigd dat deze inspiratiemasterclass iets is voor u, schrijf u dan hieronder in?

Zo niet, neem gerust contact met mij op om te kijken of Erik Jan uw organisatie kan inspireren met een lezing. Stuur mij gerust een e-mail door hier te klikken en ik neem contact met u op.

 

 

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Het maximaal aantal deelnemers is 15 personen (minimaal 10). Locatie: Coosto te Eindhoven. Coosto is marktleider op het gebied van Social Media management software voor organisaties en bedrijven. De locatie is gelegen direct naast het station van Eindhoven. Advies: kom met het openbaar vervoer!

Een ticket kost €495, exclusief BTW (incl. BTW €598,95) . Wilt u direct boeken voor meerdere personen binnen uw partij dan ontvangt u een aantrekkelijke korting. Dit vindt u ook terug in het boekingsformulier.

Deelname 1 persoon €495, exclusief BTW.

Deelname 2e persoon €395, exclusief BTW.

Deelname 3e persoon €295, exclusief BTW.

Deelname 4e persoon €195, exclusief BTW.

Deelname 5e persoon €95, exclusief BTW.

 

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie

  Adres

  Postcode

  Plaats

  E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Hoeveel tickets wilt u bestellen?*

  Opmerking

  TRAINER

  Erik Jan Koedijk

  Erik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia. Een toonaangevend beursconcept, succesvolle uitgerolde strategie in Second Life, een uitgekiende Europese partnerstrategie en al in 2004 internationale Social Media campagnes en twee jaar lang een Nokia Circle of Excellence sales award.

  Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de ‘eerste aansluiting’ op het Internet (1998 tot 2002). Als general manager Benelux bij SurfControl beveiligde hij kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

  Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging. Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker.  Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset! dat 14 februari 2017 verscheen en wekenlang op nummer 1 heeft gestaan in de managentboek bestsellerlijst en een van de best verkochte managementboek boeken van 2017 is geworden.

   

  SCHRIJF U NU IN

   

  Contact opnemen?

  Neem contact op wanneer je specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld lezingen of trainingen binnen uw organisatie.

   Uw naam

   Uw e-mail (verplicht)

   Uw bericht

    

   GRATIS het boek Reset! cadeau bij deelname!

   Erik Jan Koedijk publiceerde zijn boek Reset! vol trots op 14 februari 2017. Het is één van de 10 best verkochte managementboek boeken van 2017!

    

   Reset van Erik Jan Koedijk eenn van de best verkochte managementboeken

    

   SCHRIJF U NU IN

    

   3d-cover-boek

    

   MAAK JE KEUZE:

   EEN INSPIRERENDE LEZING OVER CYBER SECURITY

    

   KOOP HET BOEK
   Snel contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden

    

    

    

   No Comments

   Sorry, the comment form is closed at this time.