Webinar of lezing:

Cybersecurity is van iedereen!

In deze inspirerende lezing of webinar ‘Cybersecurity is van iedereen’ neem ik de medewerkers van een organisatie op een leuke en inspirerende manier mee in de wereld van het Internet. Wat is jouw rol in het veilig houden van je digitale huis en werkplek? En wat kun je er zelf tegen doen! Met concrete tips die thuis en op het werk direct toepasbaar zijn. Resultaat: minder stress.

Contact met Erik Jan Koedijk

Bij de live webinar, exclusief voor jouw organisatie, verzorg ik alle techniek die voldoet aan de AVG-regelgeving. Zo kunnen er maximaal 150 medewerkers per sessie deelnemen. Met iedere klant houd ik een online voorbespreking om ervoor te zorgen dat het aansluit bij jouw organisatie. Je investeert dus een bedrag waar alles bij zit inbegrepen. Je kunt de webinar hier direct aanschaffen, een exacte datum spreken we daarna samen af.

Waarom deze lezing / webinar?

Steeds meer organisaties worden gehackt. Cyber Crime kosten stijgen boven de 10 miljard in de Benelux. De eerste bedrijven zijn failliet door hacks. Beveiligen met hardware en software helpt niet alleen. Sancties voor medewerkers ook niet, want zij zijn juist een sterke schakel.

Webinars door Erik Jan Koedijk

Wat werkt dan wel? Ik neem jou en je collega’s mee in de wereld van het huidige Internet. Met voorbeelden hoe hackers jouw laptop of organisatie kunnen binnenkomen en hoe je veel risico’s simpel voorkomt. KLIK HIER om te kijken wat de inhoud is.

Maak het leuk en toegankelijk!

Dat was de vraag van mijn vaste klanten. Mensen zijn immers webinar en ‘Zoom en teams moe’. Dat komt omdat ze van online meeting naar online meeting gaan. Ik denk dat het is gelukt met de webinar Cybersecurity is van ons allemaal! We gaan samen op pad om elkaar op een leuke, inhoudelijke, enthousiaste en inspirerende manier. Elkaar Cybercrime bewust maken!

 

Mocht je een organisatie zijn en kleine MKB-ondernemingen als klant hebben, dan leent deze webinar zich daar uitstekend voor. Immers: zij worden kinderlijk eenvoudig de dupe van cybercriminelen en zo kunnen wij ze samen een handje helpen meer weerbaar te worden.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Mijn achtergrond

Mijn achtergrond met communicatie, security en Internet? Online sinds 1992 en betrokken geweest wereldwijd bij grote security trajecten. Ik introduceerde met SurfControl in 1999 als eerste aanbieder veilig surfen binnen scholen en organisaties en beveiligde met NOKIA en partners de grootste bedrijven ter wereld via secure end-to-end mobility. Iets dat de meeste organisaties vandaag de dag nog steeds niet doen.

Ik praat geen bit of bytes, maar begrijpelijke taal over internet veiligheid voor iedere doelgroep. Ik ben van mening dat het beste wapen tegen hackers vandaag de dag een internet communicatie veiligheidsstrategie is. In mijn boek RESET! heb ik daarom een hoofdstuk specifiek aan cyberveiligheid gewijd. Mijn achtergrond in internet, communicatie en security maken mijn lezing extra begrijpelijk voor iedereen.

Neem contact met mij op:

Neem contact op door het invullen van het onderstaande formulier. Je kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen door een APP te sturen.

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Naam organisatie (optioneel)

  Toelichting / opmerkingen

  Wat leren de deelnemers tijdens de webinar of lezing?

  Op een bevlogen en inspirerende manier neem ik het publiek mee, zodat tastbaar wordt waar het nu om gaat. Daardoor gaan mensen kansen zien en neemt het besef toe dat ze een belangrijke schakel zijn.  Cybercriminelen proberen immers overal binnen te komen: thuis, bij familie en op het werk. Hand in hand!

   

  Men neemt direct mee:

   

  • COVID19 en cybercrime
  • Hoe krijgt je het onderwerp Cybersecurity op de agenda krijgt.
  • Van kleine ondernemer tot grote organisatie de gevaren leren herkennen.
  • Wat het met je organisatie doet wanneer je bent gehackt.
  • Zichzelf, de familie en de organisatie tegen de gevaren te beschermen.
  • Waarom het de verantwoordelijkheid is van iedereen is.
  • Hoe hackers je bedrijf binnenkomen, ondanks dat je denkt beveiligd te zijn.
  • Gevaren herkennen van slimme apparaten die met internet verbonden zijn.
  • Voorlichting voor werknemers en managers die binnen een organisatie werken.
  • Welke laatste ontwikkelingen er zijn.
  • Legio inspirerende voorbeelden en handvatten die je direct kunt gebruiken.

   

  Overtuigd en samen medewerkers meer weerbaar maken tegen hackers? Bestel de webinar/lezing en we plannen hem samen in!

  Meer op KOEDIJK.com: