[rev_slider alias=”boek-bestellen”]
[rev_slider alias=”boek-bestel-mobile”]

Trap niet in de hype die disruptie heet

Breng in kaart hoe wendbaar je organisatie en veerkrachtig de medewerkers zijn. En verbeter de manier waarop je inspeelt op verandering. Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken en ons niet gek te laten maken door modewoorden als disruptie. Want zou het niet geweldig zijn wanneer je niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat? Als je je organisatie zo kunt inrichten dat mensen ondersteund worden om in beweging te komen? En je je als een vis in het water voelt in deze turbulente tijden?

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie
Erik Jan Koedijk geeft lezingen en workshops

Vraag informatie aan over mijn lezingen:

  Maak je keuze. Ik neem vervolgens binnen 48 uur persoonlijk contact met je op:

  Ik wil graag een Cybersecurity podcast opnemen
  SPONSOR de podcast!
  Gesigneerde Reset! boeken voor mijn team/klanten
  Inspiratielezing over Cyber Security
  Keynote over Trends 2020
  Een Reset! inspiratielezing
  Organiseren van een een workshop
  Ik maak graag een afspraak

  Overige

  Naam

  E-mail (verplicht veld)

  (mobiele) telefoonnummer

  Opmerkingen

  Trots op de recensies!

  Enkele voorbeelden van recensies, alles recensies lees je hier.

   

  ‘Wat een nuttig boek. Vanuit verschillende invalshoeken goed te gebruiken en goed om er vaak bij te pakken. Tastbare voorbeelden tussen inspirerende inhoud. Mooi inzicht hoe je marketing, sales en communicatieafdelingen kunt vervangen en daardoor klantcentraal opereert. Met de voorbeelden uit dit boek kun je een dag later in de actiestand!’

   

  ‘Leuk boek met ook verdere toelichting over hoe organisaties wendbaar te maken. Veel eye-openers om meer aandacht te geven aan mijn team en vooral mijzelf:-)’

   

  De allereerste recensie:

   

  RESET! De 9 stappen om in beweging te komen van Erik Jan Koedijk

   

  9 argumenten om het boek te lezen

  1: Het is compleet

  Er verschijnen nogal wat boeken over management en leiderschap. In veel boeken gaat men nauwelijks in op de spirituele kant van leiderschap, terwijl dat nu juist erg actueel is. Denk maar aan de populariteit van mensen als Simon Sinek. Het hoofdstuk over wellness is een ‘bonus’ die dit argument waarmaakt.

  2: Het begint met hospitality (de klantbenadering)

  Ondergetekende houdt al jaren een pleidooi om leiderschap aan te vliegen vanuit de menskant en ik citeer vaak Jos Burgers: “Klanten zijn eigenlijk net mensen…”. Koedijk sluit daar bij aan. Immers, de wijze waarop je met gasten en klanten omgaat, bepaalt het $ucce$ van je bedrijf of organisatie. Als je medewerk(st)ers met plezier en enthousiasme aan het werk zijn, is dit van grote invloed op de klanttevredenheid.

  3: Het is actueel en leerzaam

  Ik schreef onlangs: “Gaat 2017 de geschiedenis in als het jaar van de zelfsturing / UNBOSS / Semco stijl?” Het interview met Arko van Brakel van Semco Style spreekt voor zich.

  4: Het is een eye-opener voor mensen met een technische achtergrond.

  Veel mensen met een technische achtergrond zijn systeemdenkers. Dat is handig voor hun vak, maar staat vaak echt contact met en interesse in medewerk(st)ers en klanten in de weg. Koedijk heeft het licht gezien en ondergetekende hoopt dat dit een inspiratiebron is voor andere ‘techneuten’. Met systeemdenken alleen gaan we het niet meer redden. Tegenwoordig gaat het om mensdenken en de menselijke maat!

  5: Het is storytelling op papier en een ontdekkingsreis

  Ik heb genoten van het hoofdstuk over de loopbaan van Koedijk. Hij stelt zich kwetsbaar op en neemt ons mee op zijn eigen reis.

  6: Het geeft je een schat aan achtergrondinformatie

  De aankoop van het boek geeft je toegang tot het e-book. Daar staan – per hoofdstuk – een groot aantal links in, waardoor je je verder kunt verdiepen in de onderwerpen.

  7: Het bevat een aantal mooie en aansprekende interviews met inspirerende en goede tips voor de medewerk(st)er en de manager.

  8: Het gaat in op de verschillen tussen management en leiderschap

  Ondergetekende heeft tot zijn ontmoeting met John Kotter in 2008 nooit onderscheid gemaakt tussen management en leiderschap, maar doe dat sindsdien uitdrukkelijk. Het hoort bij de trends en ontwikkelingen op dit gebied. Je kunt er niet meer omheen!

  9: Je kunt er direct mee aan de slag!

  Er blijven te veel boeken in de boekenkast staan. RESET! Nodigt je uit om er direct mee aan de slag te gaan. Of je nu een techneut bent die meer succes en plezier in het werk wilt hebben of een hospitality / facility manager met interesse in techniek: iedereen komt aan haar of zijn trekken.

  Van harte aanbevolen. Als ik een student was, die een scriptie moest schrijven, dan wist ik het onderwerp wel…

  Koos Groenewoud. Lelystad 24 januari 2017 Met dank aan Ron Brouwer voor de eindredactie