Annemieke van Herk leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer

Vroege beller bij Omroep Zeeland over Reset het boek

Maak als Zeeuw kans op 1 van de 3 Reset! boeken

Mijn boek Reset staat op de nummer 1  managementboek bestseller van dit moment. Daar ben ik jullie allemaal erg dankbaar voor! Ik was op 31 mei te gast bij Omroep Zeeland. Zoals jullie wellicht weten woon ik al jaren in Zeeland en des te leuker vind ik het dat de presentator Remco van Schellen met mij in gesprek ging. Alleen…. ik moest wel erg vroeg op, het was al om 6.20 uur.

Winnaars van het gesigneerde boek

Inwoners van Zeeland deden snel mee tijdens de live uitzending van mijn favoriete Omroep Zeeland radioprogramma. Omdat er veel belangstelling was heb ik besloten niet drie maar vier boeken weg te geven:-) De winnaars van de boeken zijn: Monika Pladdet, Lenie Boogaard, Bert Ottens en Marcel Vermaat. De boeken zijn inmiddels gesigneerd en Omroep Zeeland stuurt ze naar jullie op.

 

Te gast bij Omroep Zeeland radio

Lees Reset! van @erikjan en maak van veranderen een feestje. Het boek dat medewerker en leider echt verbindt en de lezer helpt #resetthebook Click to Tweet

Facebook:

Vind mijn pagina leuke en blijf op de hoogte van de laatste blogs en vlogs

Omroep Zeeland Radio beluisteren doe je zo

Omroep Zeeland Radio is live te beluisteren via de Omroep Zeeland app en 87,9Mhz, Kabel 87,6: of via mijn website via deze radio live stream

 Inhoud en recensies van het boek:

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie

Contact opnemen:

  Maak je keuze. Ik neem vervolgens binnen 48 uur persoonlijk contact met je op:

  Ik wil graag een Cybersecurity podcast opnemen
  SPONSOR de podcast!
  Gesigneerde Reset! boeken voor mijn team/klanten
  Inspiratielezing over Cyber Security
  Keynote over Trends 2020
  Een Reset! inspiratielezing
  Organiseren van een een workshop
  Ik maak graag een afspraak

  Overige

  Naam

  E-mail (verplicht veld)

  (mobiele) telefoonnummer

  Opmerkingen

  Inspiratie:

  No Comments

  Post a Comment