the complete sleep masterclass

The complete SLEEP masterclass Curacao and Aruba

Masterclass SLAAP:

Slaap Beter, Voel Je Fit

14 MAART OP ARUBA


Leer in deze Masterclass SLAAP de belangrijkste voorwaarden om snel in te slaap te vallen, goed door te kunnen slapen en de kwaliteit van de slaap te verbeteren. Uitgerust wakker worden en je fit en energiek voelen overdag, wilt u dat ook? Kom dan naar de Masterclass SLAAP, een investering voor de rest van uw leven!

Vul bij interesse s.v.p. het onderstaande contactformulier in en reserveer uw plaats! Max 24 deelnemers, wees er snel bij! 

Een unieke kans om slaappsycholoog en gezondheidsexpert Annemieke Deiman te ontmoeten en uw vragen te stellen omtrent de slaap.

BOEK UW TICKET

 

Goed slapen voorkomt ziekten en bevordert de gezondheid

U bent niet alleen! Wereldwijd hebben veel mensen slaapproblemen en kunnen niet genieten van een optimale gezondheid. Een goede nachtrust is essentieel voor een goedwerkend immuunsysteem en een gezonde en positieve mind. In de Masterclass SLAAP leert u ALLES over een gezonde slaap en de invloed van ons gedrag en leefstijl op de slaapkwaliteit.

Het doel van deze interactieve Masterclass SLAAP is u gemakkelijk toepasbare tools te geven om de slaap (en zo uw algehele gezondheid) te optimaliseren. U wordt bewust van eigen slaapgedrag en gewoonten en ontvangt concrete slaapbevorderende tips waar u gelijk mee aan de slag kunt. Na de Masterclass SLAAP heeft u meer controle over de slaap, wat kan resulteren in een betere slaapkwaliteit en meer energie, focus en blijheid in het dagelijks leven.

BONUS: Openings keynote door Erik Jan Koedijk, auteur van bestseller Reset! over het belang van vitaliteit op de werkvloer. Aan het einde van de Masterclass ontvangt u de *10 Golden Sleep Tips Card* van Sleep Wellness Curacao.

 

MASTERCLASS SLAAP INHOUD:

 

Wat ga ik leren?

 

 • Oorzaak en gevolg slaapproblemen
 • Inzicht verschillende slaapfasen
 • Dromen als nachttherapie
 • Leefstijltips (voeding, beweging, dranken)
 • Overgewicht en slaap
 • Hormonale invloeden op slaap
 • Gevaar van slaappillen en de alternatieven
 • Voordelen powernap
 • Mindfulness en ademhalingstechnieken
 • Slaapapneu, wat nu?
 • Tips voor shift workers & wereldreizigers (voorkomen jetlag)
 • Belangrijkste voorwaarden voor een goede nachtrust (ook voor kinderen)

 

Voor wie: De Masterclass SLAAP is bedoeld voor iedereen die worstelt met de slaap, door welke oorzaak dan ook, en de eigen slaapkwaliteit wil verbeteren, uitgeruster wakker wil worden en meer energie overdag wil hebben. Geen slaapproblemen? De Masterclass is tevens interessant voor de in een gezonde leefstijl geintereseerden onder ons.

Masterclass taal: Nederlands

Hoe lang duurt de masterclass: 2,5 uur

Locatie: Aruba (locatie: Surfside Marina Oranjestad)

 

BOEK UW TICKET

 

KOSTEN

Ticketprijs: AANBIEDING: NAF / AWG 145,-

Incl. O.B. en incl. gezonde hapjes en drankjes

 

 

DATUM & TIJDSTIP MASTERCLASS ARUBA

Woensdag 14 Maart 2018: 07.00PM – 09.30 PM

surfside marina

TRAINER

Annemieke Deiman

annemieke deiman

Annemieke’s missie is de kwaliteit van leven verhogen van mensen die op haar pad komen, die op hun manier deze boodschap weer verspreiden (‘ripple effect’). Zij deelt haar holistische kennis over slaap en gezondheid op een enthousiaste en duidelijke manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je haar zeker in een van haar workshops of individuele coachingssessies zult horen zeggen. Annemieke heeft een master in Science (Psychologie, Rijksuniversiteit Groningen) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Behavioural Sleep Medicine. Zij is de oprichter van Sleep Wellness Curacao & mede-eigenaar van YADE Corporate Health Solutions.

BESTEL TICKETS:

VUL ONDERSTAANDE IN

 

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie

  Adres

  Postcode

  Plaats

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Hoeveel tickets wilt u bestellen?*

  Selecteer hieronder dag, tijd en plaats*

  Opmerkingen

   

   

  #Masterclass SLAAP: #Slaap Beter, Voel Je #Fit #CURACAO en #ARUBA Click to Tweet

   

   

   

  No Comments

  Post a Comment