keynote disruptie communicatie reset

Social Media, Digitale transformatie, Wellbeing en Cybersecurity op Curaçao

Exclusieve training of lezing voor uw bedrijf?

Erik Jan Koedijk is schrijver van de bestseller Reset!. Verder is hij al geruime tijd bedrijfsadviseur en trainer. Hij bezoekt Aruba, Bonaire en Curaçao twee keer een maand per jaar. Heeft u interesse in een training voor uw eigen personeel neem dan contact op. Erik Jan wordt ook regelmatig gevraagd voor teambuilding sessies en als spreker op klantendagen.

De onderwerpen waar hij over spreekt zijn samenwerken, social media, digitale transformatie, wellbeing en cybersecurity. Lees hieronder de reacties van deelnemers of bekijk een van de filmpjes waarin u reacties ziet van deelnemers van masterclasses en InCompany trainingen.

DEELNEMERS VAN DE MASTERCLASSES

Jane uit Curaçao

Jane Weststrate uit Curaçao

Zij is PGA Golf professional. Ze zegt: “Vaak wordt het in dit soort workshops vaag gehouden. Deze masterclass was geweldig en concreet. Ik kreeg concrete tips die ik zeker morgen kan gaan toepassen.”

 

Shurandy uit Bonaire

Shurandy uit Bonaire

Hij is zeer enthousiast! “Een zeer leerzame Social Media Masterclass die zowel geschikt is voor communicatiemensen als leden van het management om meer inzicht te krijgen hoe ze social media zowel operationeel als strategisch in kunnen zetten”

 

Tito uit Aruba

Tito lacle uit Aruba

Hij is geïnspireerd en vond de Social Media masterclass geweldig “Het was erg leuk en informatief. Het was veel nuttige informatie. Goed gedaan!!”

 

DEZE BEDRIJVEN LIETEN MEDEWERKERS DEELNEMEN!

Tijdens de masterclasses en trainingen die door Erik Jan Koedijk werden georganiseerd deden werknemers mee van bedrijven zoals: Maduro & Curiel’s Bank N.V,  Meijburg & Co Caribbean, Ministerie van Defensie, CHB (Centrale Hypotheekbank), Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Red Sail Aruba, Maduro Travel (Aruba) Inc., Ministerie van GMN, Santa Barbara Recreation Curacao, Universiteit van Curaçao,

In totaal woonden al meer dan 500 medewerkers op Aruba, Boniare en Curaçao zijn presentaties of masterclasses bij. Zo ook medewerkers van Rotal Netherlands Navy, Rijksdienst Caribisch Nederland, Desiree’s Gourmet, Parliament of Aruba, Manchebo Beach Resort & Spa, Banco di Caribe, Aruba Bank NV, Gianni’s Group, Captain Cook’s Minimarket, Curacao Ports Authority N.V. en Tele Aruba.

 

TRAINER

Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk is twee keer per jaar een maand op Curaçao, Bonaire en Aruba. In 2017 introduceerde hij zijn bestseller boek Reset! in Nederland en Curaçao. Erik Jan kreeg zijn eerste baan in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

Voor zijn loopbaan bij Nokia was hij general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer. Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging.

Hij is dit jaar 12 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset!

 

VRAAG INFORMATIE AAN

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie

  E-mail*

  Uw mobiele telefoonnummer*

  Welk onderwerp?*

  Opmerkingen

  Video’s met deelnemers

  Kijk hieronder naar twee video’s over specifiek de Social Media Masterclass en de Reset! Energize Yourself Masterclass. Beide masterclasses kunnen ook InCompany worden gegeven binnen uw organisatie.

   

  Reset! Energize Yourself Masterclass promo video

  Dit is een promotievideo van de Reset! Energize Yourself masterclass. Inclusief referenties van deelnemers.

   

  Social Media Masterclass

  Dit is een verslag van een Social Media Masterclass gegeven op Curaçao.

   

   

   

  Erik Jan Koedijk InCompany #training op Aruba, Bonaire en Curaçao Click to Tweet

   

   

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.