Social Media masterclass ARUBA november 2018

Schrijf je nu in: op 20 november: Social Media Masterclass op Aruba!

Wilt u meer rendement halen uit Social Media?

 

20 november ARUBA 08.30 – 12.30

Grijp deze unieke kans! Deze exclusieve Social Media Masterclass georganiseerd door Erik Jan Koedijk geeft u een praktische benadering over strategie en uitvoering. U kunt mij ook direct een WhatsApp sturen door hier te klikken met uw naam, uw e-mailadres en uw bedrijfsnaam om uw plaats te reserveren en dan betaalt u per persoon US$210 aan de deur. Er zijn nog een paar plaatsen over.

Na de masterclass heeft u:

 • Tips en adviezen waar u direct dezelfde dag nog mee aan de slag kunt
 • Praktische en concrete voorbeelden
 • Strategisch én operationeel in te zetten voor uw organisatie
 • De oplossing om uzelf en uw bedrijf beter te beschermen tegen hackers

 

TICKETPRIJS US$210

 

Registreer nu de laatste tickets en betaal contant bij de ingang:

First name*

Last name*

Organisation

Address

ZIP code

Place

E-mail*

Your phone number*

How many tickets?*

Comment

 

WAT GA IK LEREN?

Dit is een praktische benadering over strategie en uitvoering. U zult zich na deze masterclass van maar liefst 4 uur verder kunnen onderscheiden van uw concurrenten! U zult betere resultaten gaan behalen uit uw inspanningen. Geschikt voor zowel management als medewerkers.

De inhoud bestaat onder andere uit:

 • Aandacht voor uw eigen leerdoel!
 • INSPIRATIE!
 • Dat ‘Sociale’ Media eigenlijk niet bestaan.
 • Succesvol zijn met Social Media.
 • Wie uw doelgroep is.
 • Leads genereren!
 • Hoe komt u met uw klant in contact en blijft u in contact?
 • Hoe beschermt u uzelf eenvoudig tegen hackers.
 • Inzien welke trends er spelen.
 • Hoe meet u resultaten.
 • Laatste Social Media ontwikkelingen.
 • Inspirerende voorbeelden van Social Media campagnes bedacht door Erik Jan.

 

U kunt mij ook direct een WhatsApp sturen door hier te klikken met uw naam, uw e-mailadres en uw bedrijfsnaam om uw plaats te reserveren en dan betaalt u per persoon US$210 aan de deur. Er zijn nog een paar plaatsen over.

Doelgroep: Iedereen die Social Media professioneel in wil zetten tijdens communiceren en samenwerken. Bijvoorbeeld: Marketing en Sales medewerkers die meer willen verkopen en ondernemers die het willen gebruiken voor het promoten van zichzelf of hun bedrijf. Maar ook medewerkers van bedrijven die het in willen zetten om het aantal e-mails en meetings te verminderen zijn erg blij met deze sessie. Wanneer u interesse heeft in een sessie exclusief voor uw bedrijf klik hier en neem contact op met Erik Jan.

Taal Masterclass: Nederlands.

Duur: een dagdeel (4 uur) op dinsdagochtend of middag 20 november

Locatie: Aruba, Surfside Marina, Oranjestad.

Na de Masterclass kunt u een gesigneerd exemplaar van het boek RESET! aanschaffen, welke in de top heeft gestaan van de managementboeken in Nederland. Erik Jan zal er een persoonlijk bericht voor u in schrijven.

KOSTEN VAN DE MASTERCLASS

Ticketprijs: US$ 210

Incl. O.B. and incl. healthy snacks & drinks!

BESTEL TICKETS:

First name*

Last name*

Organisation

Address

ZIP code

Place

E-mail*

Your phone number*

How many tickets?*

Comment

 

 

DATA & TIJD OP ARUBA

dinsdag 20 november 2018: 08.30 AM – 12.30 PM, klik hier en boek uw ticket

dinsdag 20 november 2018: 2.30 PM – 6.30 PM, FULL

surfside marina

surfside marina

 

Wanneer u interesse heeft in een sessie exclusief voor uw bedrijf klik hier en neem contact op met Erik Jan.

 

DEELNEMERS VAN DE MASTERCLASSES

Jane Weststrate uit Curaçao

Jane uit Curaçao is PGA Golf professional. Ze zegt: “Vaak wordt het in dit soort workshops vaag gehouden. Deze masterclass was geweldig en concreet. Ik kreeg concrete tips die ik zeker morgen kan gaan toepassen.”

 

Shurandy uit Bonaire

Shurandy uit Bonaire is enthousiast! “Een zeer leerzame Social Media Masterclass die zowel geschikt is voor communicatiemensen als leden van het management om meer inzicht te krijgen hoe ze social media zowel operationeel als strategisch in kunnen zetten”

 

Tito lacle uit Aruba

Tito Lacle uit Aruba vond de Social Media masterclass geweldig “Het was erg leuk en informatief. Het was veel nuttige informatie. Goed gedaan!!”

 

DEZE BEDRIJVEN LIETEN MEDEWERKERS DEELNEMEN!

Tijdens de masterclasses die in 2016, 2017 en begin 2018 werden georganiseerd door Erik Jan Koedijk deden werknemers van de volgende bedrijven mee. Iedereen was razend enthousiast! Meer dan 500 medewerkers op Aruba en Curaçao woonden als presentaties en masterclasses bij. Bedrijven en organisaties zoals: Maduro & Curiel’s Bank N.V,  Meijburg & Co Caribbean, Ministerie van Defensie, CHB (Centrale Hypotheekbank), Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Red Sail Aruba, Maduro Travel (Aruba) Inc., Ministerie van GMN, Santa Barbara Recreation Curacao, Universiteit van Curacao, Rotal Netherlands Navy, Rijksdienst Caribisch Nederland, Desiree’s Gourmet, Parliament of Aruba, Manchebo Beach Resort & Spa, Banco di Caribe, Aruba Bank NV, Gianni’s Group, Captain Cook’s Minimarket, Curacao Ports Authority N.V., Tele Aruba.
Wanneer u interesse heeft in een sessie exclusief voor uw bedrijf klik hier en neem contact op met Erik Jan.

TRAINER

Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curacao en Aruba in november 2018! In 2017 introduceerde hij zijn bestseller boek Reset! in Nederland en Curacao. Erik Jan kreeg zijn eerste baan in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

Voor zijn loopbaan bij Nokia was hij general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer. Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging.

Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset!

 

Exclusieve training voor uw bedrijf?

Vul onderstaand contactformulier in en neem contact op met Erik Jan. In november 2018 bestaat de mogelijkheid voor een persoonlijke afspraak om een training voor uw bedrijf te bespreken voor 2019. Bijvoorbeeld een training, klantendag of teambuilding. Mocht u met een groep willen deelnemen aan de masterclass op 20 november dan kunt u de tickets direct boeken door hierboven uw gewenste datum en tijdstip te selecteren.

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

Dit zijn de reacties van deelnemers!

 

 

Social Media Masterclass ARUBA Click to Tweet

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.