Social Media masterclass ARUBA november 2018

Meer grip op digitale transformatie en uw communicatie?

Wilt u meer rendement halen uit uw communicatie?

WAT GA IK LEREN?

Dit is een praktische benadering over strategie en uitvoering. U zult zich na deze masterclass van maar liefst 4 uur verder kunnen onderscheiden van uw concurrenten! U zult betere resultaten gaan behalen uit uw inspanningen. Geschikt voor zowel management als medewerkers.

De inhoud bestaat onder andere uit:

 • Aandacht voor uw eigen leerdoel!
 • INSPIRATIE!
 • Dat ‘Sociale’ Media eigenlijk niet bestaan.
 • Succesvol zijn met Social Media.
 • Wie uw doelgroep is.
 • Leads genereren!
 • Hoe komt u met uw klant in contact en blijft u in contact?
 • Hoe beschermt u uzelf eenvoudig tegen hackers.
 • Inzien welke trends er spelen.
 • Hoe meet u resultaten.
 • Laatste Social Media ontwikkelingen.
 • Inspirerende voorbeelden van Social Media campagnes bedacht door Erik Jan.

DEELNEMERS VAN DE MASTERCLASSES

Jane Weststrate uit Curaçao

Jane uit Curaçao is PGA Golf professional. Ze zegt: “Vaak wordt het in dit soort workshops vaag gehouden. Deze masterclass was geweldig en concreet. Ik kreeg concrete tips die ik zeker morgen kan gaan toepassen.”

Shurandy uit Bonaire

Shurandy uit Bonaire is enthousiast! “Een zeer leerzame Social Media Masterclass die zowel geschikt is voor communicatiemensen als leden van het management om meer inzicht te krijgen hoe ze social media zowel operationeel als strategisch in kunnen zetten”

Tito lacle uit Aruba

Tito Lacle uit Aruba vond de Social Media masterclass geweldig “Het was erg leuk en informatief. Het was veel nuttige informatie. Goed gedaan!!”

DEZE BEDRIJVEN LIETEN MEDEWERKERS DEELNEMEN!

Tijdens de masterclasses die in 2016, 2017 en begin 2018 werden georganiseerd door Erik Jan Koedijk deden werknemers van de volgende bedrijven mee. Iedereen was razend enthousiast! Meer dan 500 medewerkers op Aruba en Curaçao woonden als presentaties en masterclasses bij. Bedrijven en organisaties zoals: Maduro & Curiel’s Bank N.V,  Meijburg & Co Caribbean, Ministerie van Defensie, CHB (Centrale Hypotheekbank), Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Red Sail Aruba, Maduro Travel (Aruba) Inc., Ministerie van GMN, Santa Barbara Recreation Curacao, Universiteit van Curacao, Rotal Netherlands Navy, Rijksdienst Caribisch Nederland, Desiree’s Gourmet, Parliament of Aruba, Manchebo Beach Resort & Spa, Banco di Caribe, Aruba Bank NV, Gianni’s Group, Captain Cook’s Minimarket, Curacao Ports Authority N.V., Tele Aruba.
Wanneer u interesse heeft in een sessie exclusief voor uw bedrijf klik hier en neem contact op met Erik Jan.

TRAINER

Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curacao en Aruba in november 2018! In 2017 introduceerde hij zijn bestseller boek Reset! in Nederland en Curacao. Erik Jan kreeg zijn eerste baan in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

Voor zijn loopbaan bij Nokia was hij general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer. Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging.

Hij is dit jaar 12 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset!

Exclusieve training voor uw bedrijf?

Vul onderstaand contactformulier in en neem contact op met Erik Jan.

  Uw naam

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Dit zijn de reacties van deelnemers!

  Social Media Masterclass ARUBA Click to Tweet
  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.