Sinterklaas geeft dit jaar Reset cadeau als geschenk

Sint brengt dit jaar geen snoepgoed, maar verandering op de werkvloer

Waarom Sinterklaas het dit jaar helemaal anders doet

 

Sinterklaas is toe aan een Reset! Jij ook? 

Cybercriminelen die wachten op hun kans om toe te slaan, de smartphone verslavender dan de sigaret en een stijging van het aantal burnouts: Sinterklaas maakt zich grote zorgen om alle werknemers. Ieder jaar ziet hij de druk toenemen. Het is tijd om in actie te komen. Dit jaar wil hij medewerkers helpen om het heft in eigen handen te nemen: een Reset! Gewapend met een jute zak vol gelijknamige nummer 1 bestsellers van Erik Jan Koedijk brengt hij dit jaar geen chocoladeletters, maar verandering op de werkvloer.

BESTEL NU!

 

Reset opnieuw nummer 1

De werkomgeving verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Organisaties weten dat er iets moet veranderen, maar doen uiteindelijk niets. Dat kan anders. Nee, dat moet anders. Niet toekijken en afwachten, maar doen! Reset! is een echte eye opener. De bestseller staat vol praktische voorbeelden en tips in gewonemensentaal waarmee werknemers vandaag aan de slag kunnen. Het resultaat: zelfredzame, verantwoordelijke en wendbare werknemers. Het boek en de lezingen van auteur Erik Jan Koedijk heeft al tienduizenden mensen in beweging gebracht. Nu is jouw organisatie aan de beurt.

Na het lezen van Reset! beschikken je medewerkers over de tools om:

  • Zichzelf te beschermen tegen hackers, zonder dat daar technische kennis voor nodig is
  • Bewuster om te gaan met voeding, werkstress en werkgeluk
  • Zichzelf – en de mensen om zich heen – beter te leren kennen

 • Angst om te zetten in een veilige basis
 • En nog veel meer.

 

Bestel nu!

Trakteer je medewerkers (en jezelf) op een Reset en bestel hieronder exclusief gesigneerde exemplaren. Maak je keuze hieronder voor het aantal exemplaren en reken direct af met creditcard of paypal! Ik zorg vervolgens dat ze per post worden opgestuurd! Heb je additionele vragen of wensen, vul dan het formulier in.


Aantal gesigneerde boeken
Offerte voor lezing ontvangen?Indien je per bank wenst te betalen, vul dan onderstaand formulier in:

 

  Jouw naam

  Bedrijfsnaam

  Adres en huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail

  Aantal gesigneerde boeken (per stuk €22,95)

  Interesse in mijn 100% inspirerende lezingen?

  Ja, neem aub contact opnee

  Opmerkingen

   

   

   

   

  Sint brengt dit jaar geen snoepgoed, maar verandering op de werkvloer Click to Tweet

   

  De inhoud van RESET!

  Als een computer of telefoon het niet goed doet, zet je hem uit en opnieuw aan. Het boek Reset dat in februari 2017 is gepubliceerd helpt organisaties, teams en mensen om de knop om te zetten. De afgelopen twintig jaar van mijn carrière viel me namelijk één aspect telkens op: hoe we met elkaar samenwerken en communiceren is voor verbetering vatbaar. Tijd voor een reset, zodat we opnieuw verbinding met elkaar kunnen maken. Onderwerpen die in de interviews aan bod komen zijn: gastvrijheid, zelfsturing, cyber security awareness, het nieuwe samenwerken, secure base leadership, talentontwikkeling, vitaliteit, werkgeluk en aandacht voor jezelf. Stuk voor stuk onderwerpen die aandacht verdienen!

  Cybercrime

  In ‘Reset!’ lees je dat cybercrime toeneemt en hoe je jezelf als medewerker in je privé en zakelijke omgeving kunt beschermen. In zijn tijd bij NOKIA heeft Erik Jan met de wereldberoemde hacker Kevin Mitnick samengewerkt. Nog steeds hebben ze beiden contact, vandaar dat Erik Jan Kevin exclusief heeft kunnen interviewen. Mitnick geeft legio voorbeelden in ‘Reset!’ hoe bedrijven in trucjes van criminelen trappen en vanzelfsprekend worden tips gegeven om je daartegen te beschermen. Erik Jan is er duidelijk over: het grootste gevaar zit achter het bureau bij het bedrijf. De medewerker zelf. En het cyber secure maken van jezelf en je collega’s of kinderen doe je door communicatie. Op een positief inspirerende manier maakt Erik Jan mensen bewust over hoe ze zelf kunnen handelen om zich beter te beschermen. Ook lees je terug hoe je mensen een ‘digitale vaccinatie’ geeft. Na het lezen van hoofdstuk 2 ben jij gegarandeerd beter beschermt in de privé- en bedrijfsomgeving en kun je je collega’s en familie dit voorbeeld laten volgen.

  Wie leest Reset!?

  Of je nu directeur van een multinational, bedrijfsleider van een retailer, beleidsmedewerker of zzp-er bent. Na het lezen van ‘Reset!’ weet je welke stappen je kunt maken om door te groeien en succesvol te blijven. Het biedt houvast om met elkaar in gesprek te gaan, opent je ogen en geeft nieuwe ideeën voor de volgende stap in je ontwikkeling. Dit kun je voor jezelf doen, maar ook met je team, voor de hele organisatie of je opdrachtgever.

  Gewoon doen!

  De stappen, tips en ervaringsverhalen zorgen voor een gegarandeerde wake-upcall. Leer echt te luisteren. Zet de klant centraal met gastvrijheid. Vind de balans tussen verantwoordelijkheid nemen en geven. En ontdek je eigen kwaliteiten. Kies de 9 stappen die bij jou passen en kom in beweging! Je goede voornemens worden werkelijkheid.

   

  BESTEL GESIGNEERDE BOEKEN

   

   

   

   

   

  BESTEL GESIGNEERDE BOEKEN

  3d-cover-boek

   

  MAAK JE KEUZE:

  IK HEB INTERESSE IN EEN LEZING

   

  IK KOOP HET BOEK NU

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.