Chris Zegers, Erik Jan Koedijk, Henkjan Smits en Joseph Oubelkas

Serious Request en mijn bezoek in het glazen huis

Samen met Henkjan, Joseph, Chris en Do een feestje bouwen

Vanochtend werd ik wakker. Ik slaap de afgelopen weken veel in Eindhoven en betrap me erop dat ik iedere ochtend even op Facebook kijk. Vanochtend stond daar een moment van exact twee jaar geleden. Facebook herinnerde mij aan 20 december 2015. Ik moet zeggen: dankjewel Facebook! Ik stond ik daar in het theater samen met Chris Zegers, Henkjan Smits, Joseph Oubelkas en Do. Mensen, wat gaf dat een energie.

Op 20 december 2015 was het ook het moment dat ik het glazenhuis van binnen mocht bezoeken, een werkelijk uniek moment.  Samen met Henkjan en Joseph was het die dag om 23.45 uur was zover. Direct na onze theatershow gingen we met al het publiek (honderden mensen!) achter ons aan richting het glazen huis. Namens alle deelnemers aan Serious Reflection overhandigden wij de cheque van €10.550 aan Paul Rabbering van 3FM.

Het was een geweldige avond, waar we meer dan tienduizend euro hebben opgehaald voor het goede doel. Samen met Henkjan begeleidde ik deze mooie avond in Heerlen. Voor mij één van de mooiere momenten uit mijn carrière. Ons samen inzetten voor zo’n mooi doel met zo’n volle zaal. Nog veel dank naar de organisatoren van deze Serious Reflection avond!

serious request Heerlen serious reflection

Geef ook dit jaar aan Serious Request!

Wellicht heb je gevolgd dat 3FM een beetje de taxi onder de radiostations aan het worden is en ik vraag me ‘serious’ af of Serious Request wel genoeg innoveert. Verleden jaar was de populariteit van 3FM ook al aan het dalen maar door onze lieve Tijn ( LAK door Tijn) heeft niemand daar iets van gemerkt. Onderstaand filmpje weleens gezien?

Serious request 2017 Apeldoorn

De 3fm-dj’s Angelique Houtveen, Domien Verschuuren, en Sander Hoogendoorn zijn in het glazen huis te Apeldoorn. Klik hier voor alle informatie en ben je geinteresseerd naar het uitzendschema, dan vind je die hier.

LEZING BOEKEN

Sne in contact komen?

Wil je snel in contact met mij komen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

   

  Energize Yourself workshops Curaçao en Aruba March 2018!

  Woon je op Curacao of Aruba? Grijp je kans en woon de nieuwe workshops met Annemieke Deiman en Erik Jan Koedijk bij in maart 2018!

  MEER INFORMATIE

   

  Laatste berichten

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.