Semco Style webinar Make work awesome

Arko van Brakel & Erik Jan Koedijk in gratis webinar op 7 december 2017

Make Work Awesome met als gast Erik Jan Koedijk werd georganiseerd door Semco Style Institiute. Er was een unieke mogelijkheid om je gratis in te schrijven. In het nieuwe jaar geven Arko & Erik Jan wederom een nieuwe sessie. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief wanneer je  eerste wilt vernemen.

Het boek Reset! dat door Erik Jan is geschreven bestaat uit drie onderdelen: samenwerken, organiseren en welbevinden. Volgens Erik Jan dé ingrediënten voor wendbare en winstgevende organisaties. Daaraan ten grondslag liggen deels dezelfde principes die ook in Semco Style, democratische organisaties van belang zijn, zoals vertrouwen, zelfmanagement en plezier.

Samen met Arko van Brakel onderzocht Erik Jan in dit webinar wat mensen in de huidige tijd nodig hebben om zich goed te voelen én goed te presteren. Daarbij is hij niet bang om duidelijke statements te maken: “disruptie is een onzinnig hypewoord” en “even normaal doen is een goed recept”. Eén ding weten we zeker: een saaie avond wordt het niet!

Energize Yourself workshops Curaçao en Aruba March 2018!

In maart 2018 zijn de registraties voor de nieuwe workshops met Annemieke Deiman en Erik Jan Koedijk geopend.

MEER INFORMATIE

Erik Jan Koedijk in maart 2018 terug op Curaçao en Aruba!

Na het succesvolle bezoek september 2017 en de boekpresentatie op Curacao heeft Erik Jan besloten terug te komen.In maart 2018 zal hij Aruba en Curacao bezoeken. Heb je interesse in workshops in jouw organisatie over de onderwerpen Online Strategie, Social Selling, Social Media, samenwerken en Cyber Security bewustwording, vul dan onderstaand formulier in en Erik Jan neemt contact op!

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

   

  Energize Yourself workshops Curaçao en Aruba March 2018!

  In maart 2018 zijn de registraties voor de nieuwe workshops met Annemieke Deiman en Erik Jan Koedijk geopend.

  MEER INFORMATIE

   

  Laatste berichten

   

  No Comments

  Post a Comment