Melanie Draft en Erik Jan Koedijk

Schoolkrijt in Noordwijk om een writersblock voor te zijn

Wellicht heb je gehoord dat ik druk bezig ben met het schrijven van een boek. Reset! De 9 stappen om in beweging te komen. Ik heb vele verzoekjes gehad om ook iets achter de schermen te laten zien en neem hierbij graag deze stap.

Al een tijd lang werk ik iedere week vanaf een andere locatie aan mijn boek. Verleden week vanuit Amsterdam en Scheveningen, deze week is Noordwijk aan de beurt. Noordwijk heb ik gekozen, omdat de Baak daar een hele mooie locatie heeft, Seaside. De Baak is ook een klant van me en daarom voelt het altijd als een warm bad wanneer ik er arriveer op deze. Ook is dit de locatie waar de opleidingsadviseurs van de Baak zijn gevestigd. Hoe lief is het dan wanneer Patty en Melanie met een potje met snoepjes aankomen en namens alle opleidingsadviseurs mij een potje schoolkrijt geven om een writer’s block tegen de gaan.

een potje schoolkrijt

 

 

Vitaliteit, voeding en geluk

Momenteel werk ik aan het onderdeel dat gaat over vitaliteit, voeding en geluk. Een stuk waar veel over te doen is op de werkvloer. Welke impact heeft de wijze hoe veel organisaties momenteel omgaan met hun personeel op ziekteverzuim, productiviteit en effectiviteit. Welke stapjes kan jij als mens en organisatie zetten om in beweging te komen. Samen met Martin Hersman duiken we in de wereld en uiteraard komen ook de persoonlijke gesprekken die ik had met Jenn Lim in het boek terug. Jenn werkte lange tijd voor het uiterst succesvolle Amerikaanse internetbedrijf Zappos. Aan Jenn vroeg ik wat nu binnen organisaties bepalend is voor geluk op de werkvloer.

 

Schoolkrijt in Noordwijk om een writersblock voor te zijn Click to Tweet

 

Persoonlijke ontwikkeling en Melanie

Volgend jaar ben ik 10 jaar eigen ondernemer. Ik heb voor meer dan 100 bedrijven mogen werken de afgelopen 10 jaar. Daar ben ik geweldig trots op. In die periode ben ik ook Melanie tegengekomen. Melanie kwam eens naar mij toe en zei ‘weet je, jij kunt nog wel wat een training gebruiken om aan je communicatie te werken’. Tsja, ik natuurlijk meteen als reactie geven welke opleidingen ik allemaal bij Ashridge in London had gedaan, maar dat was niet de juiste reactie. Uiteindelijk hebben wij een lang en goed gesprek gehad en heb ik ingezien dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk aandachtspunt is.
 

Bestel ook mijn boek Reset!

 

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie

 

Afgerond

Op dit moment heb ik mijn 14 maanden durende traject bijna afgerond en merken mijn klanten wel het verschil. Hoe, dat zal ik uitvoerig vertellen bij mijn boekpresentatie op 25 januari aanstaande. Ook zal ik in het boek uitgebreid ingaan hoe ik mijzelf sinds 2004 heb losgeweekt van de verslaving om connected te zijn en hoe mijn vision quest in Portugal voorgoed een verandering in de wijze hoe ik mijn dag indeel heeft gebracht. Vanzelfsprekend ga ik ook dieper in op de vision quest en adviseer dan met je hart te lezen.

Help jij mij trouwens de TOP 10 in bij managementboek door mijn boek hier zonder verzendkosten te reserveren? Dat kan hier en je hoeft pas te betalen met acceptgiro op het moment dat het boek wordt geleverd.

Hieronder een sfeerimpressie van vandaag. Mooie ondergaande zon. Melanie in het midden en rechts Eveline en ik. Eveline is mijn redacteur, zij zorgt dat alles dat ik schrijf ook daadwerkelijk leesbaar blijft en niet te langdradig wordt. Leuk teamwerk zo, wel intensief maar dat geeft niets. Het geeft veel energie en hoop dat de inspiratie straks van het papier af knalt!

Ben je momenteel je seminar, klantendag, teambuilding, strategiesessie of kick-off. aan het plannen? Ik kom graag langs!

3d-cover-boek

 

MAAK JE KEUZE:

IK HEB INTERESSE IN EEN LEZING

 

IK RESERVEER HET BOEK NU

 

 

 Laatste berichten:

 

 

Reset de 9 stappen om in de beweging te komen

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.