Erik Jan Koedijk gastspreker tijdens jouw evenement?

Inspiratie gegarandeerd!

Samenwerken

Organisatie

Wellbeing

Mijn boek Reset is verschenen in februari 2017 en staat bijna onafgebroken in de top 100. Steeds vaker wordt een lezing geboekt in combinatie met de boeken voor uw gasten.

De lezing is bijzonder geschikt voor uw evenement, teambuildingsdag of congres. Volledig naar wens aan te passen!

 

Interesse in een lezing? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact op!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Naam van de organisatie

  Je telefoonnummer

  Je interesse:

  Lezing 30 minutenLezing 45 minutenLezing 60 minutenWorkshopAnders

  Eventuele opmerkingen en datum

  MEER OVER HET BOEK:

  In de afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het samenbrengen van mensen. Daarmee heb ik organisaties ondersteund succesvol te zijn. Ik ontwikkelde het COW-canvas (Colloboration, Organisation en Wellbeing). Binnen dit canvas is in mijn boek plaats voor 9 hoofdstukken (jouw 9 stappen).

   

  9 stappen

  In 9 stappen deel ik mijn opgedane ervaring en kennis aan de hand van sprekende voorbeelden en tips die iedereen morgen al kan toepassen.

  Op dit moment ben ik de laatste hand aan de inhoud aan het leggen. Daarna zal Futuro uitgevers de volledige eindredactie doen. Wil je mijn boek alvast reserveren, dan kan dit zonder verzendkosten. Je hoeft pas te betalen wanneer het boek bij jou aankomt!

   

  Een geweldige ervaring

  Het is een geweldige ervaring om samen met mensen die ik de afgelopen 20 jaar heb leren kennen. Ik ga diepgaande gesprekken aan binnen de 9 verschillende gebieden. Dit helpt jou straks per hoofdstuk een stap te zetten. De dag na het lezen van het hoofdstuk al! Al deze mensen hebben jarenlange ervaring en zijn werkzaam voor verschillende organisaties. Dit geeft jou straks een snoepwinkel van voorbeelden om je 9 stappen te zetten om jezelf en je organisatie verder in beweging te brengen.

  Managementboek en mijn netwerk

  Ondertussen werd ik verrast. Ik ben binnengekomen in de managementboek top 100 en zelfs al in de top 10. Dit kan niet anders dan dat mensen uitkijken naar het boek en mijn netwerk positief heeft gereageerd op mijn aankondiging. Dank daarvoor!

  Sneak preview achter de schermen

  Gedurende 9 weken zal ik iedere week aandacht besteden aan één van de 9 hoofdstukken waaruit het boek is opgebouwd. Zorg dus dat je mij op LinkedIN en Twitter in de gaten houdt wanneer je het leuk vindt. Ook tref je kijkjes achter de schermen aan. Dit is het eerste voorbeeld van zo’n kijkje. Je ziet daarin Melanie. Melanie heeft een belangrijke rol in mijn persoonlijke wake-up call gespeeld.

  Op deze pagina tref je alvast wat vrolijke selfies aan van vijf van de negen mensen die ik heb gevraagd om mee te werken aan het boek. Het boek bestaat uit hoofdstukken die ik zelf heb geschreven en telkens wordt afgesloten met een interview. Op deze pagina zie je Paul van Musscher, Martin Hersman, Guendaline Stinkens, Jeen de Spa en Arko van Brakel. Allemaal toppers binnen hun vakgebied en organisatie waar ze werkzaam voor zijn.

   

  Inspiratie en motivatie

  Allen bewonder ik ze ook om een gedeelde gave: ze zijn allemaal in staat mensen in beweging te brengen. Alles op een inspirerende en gemotiveerde manier. De hoofdstukken zijn ook nog verrijkt met interviews met Ment Kuiper, Henkjan Smits, Kevin Mitnick en Rob Top. Met alle 9 experts maak je de komende weken kennis.

  De stappen, tips en ervaringsverhalen zorgen voor een gegarandeerde wake-upcall. Leer echt te luisteren. Zet de klant centraal met gastvrijheid. Vind de balans tussen verantwoordelijkheid nemen en geven. En ontdek je eigen kwaliteiten. Kies de 9 stappen die bij jou passen en kom in beweging!

   

  Mijn drijfveer

  Ik gaf de afgelopen jaren inspirerende lezingen aan meer dan 40.000 mensen. Ook werd ik veelvuldig  gevraagd voor workshops en directiesessies. Ik heb dit boek geschreven om mensen te kunnen activeren na ze geïnspireerd te hebben. Hoe leuk is het dat je daadwerkelijk kleine stapjes zet na ergens enthousiast van geworden te zijn.

  Send this to a friend