Boekpresentatie Reset door Erik Jan Koedijk (foto: (c) 2010 Hanneke Wetzer

Lees nu het boek RESET! en kom in beweging

over samenwerken, organisaties en welbevinden

Beste bezoeker, deze pagina wordt momenteel (16 februari) bijgewerkt en is gereed om 20.00 uur… kijk ondertussen beneden naar het introfilmpje…

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze we­reld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken. Want zou het niet geweldig zijn als je niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat? Reset! is niet alleen een managementboek. Ik weet zeker dat Reset! jou inspireert. Mis je iets op deze pagina of heb je een vraag, laat het me weten!

9 stappen

In 9 stappen deel ik mijn opgedane ervaring en kennis aan de hand van sprekende voorbeelden en tips die iedereen morgen al kan toepassen.

Kijk waarom jij Reset! wilt lezen…

Het meest recente artikel:

  Update 14 februari 2017. De boekpresentatie is vandaag in Eindhoven. Het boek is te bestellen. Zoals beloofd kan dit zonder verzendkosten. Je hoeft pas te betalen wanneer het boek bij jou aankomt! Wil je meer dan 20 gesigneerde boeken bestellen voor je klanten of je gehele team bestel ze dan hier.

   

  De eerste recensie is ook binnen, deze tref je hier aan.

  Een geweldige ervaring

  Ik ben dankbaar dat ik samen met mensen die ik de afgelopen 20 jaar heb leren kennen diepere gesprekken aan heb kunnen gaan over de negen verschillende gebieden verschillende gebieden waaruit het boek bestaat. Dit helpt jou straks per hoofdstuk een stap te zetten. De dag na het lezen van het hoofdstuk al! Dit geeft jou straks een snoepwinkel van voorbeelden om je 9 stappen te zetten om jezelf en je organisatie verder in beweging te brengen.

  Erik Jan Koedijk en Paul van Musscher
  Guendaline Stinkens en Erik Jan Koedijk

  Sneak preview achter de schermen

  Gedurende negen weken zal ik iedere week aandacht besteden aan één van de negen hoofdstukken waaruit het boek is opgebouwd. Zorg dus dat je mij op LinkedIN en Twitter in de gaten houdt wanneer je het leuk vindt. Ook tref je kijkjes achter de schermen aan. Dit is het eerste voorbeeld van zo’n kijkje. Je ziet daarin Melanie. Melanie heeft een belangrijke rol in mijn persoonlijke wake-up call gespeeld.

  Op deze pagina tref je alvast wat vrolijke selfies aan van vijf van de negen mensen die ik heb gevraagd om mee te werken aan het boek. Het boek bestaat uit hoofdstukken die ik zelf heb geschreven en telkens wordt afgesloten met een interview. Op deze pagina zie je Paul van Musscher, Martin Hersman, Guendaline Stinkens, Jeen de Spa en Arko van Brakel. Allemaal toppers binnen hun vakgebied en organisatie waar ze werkzaam voor zijn.

   Inspiratie en motivatie

  Allen bewonder ik ze ook om een gedeelde gave: ze zijn allemaal in staat mensen in beweging te brengen. Alles op een inspirerende en gemotiveerde manier. De hoofdstukken zijn ook nog verrijkt met interviews met Ment Kuiper, Henkjan Smits, Kevin Mitnick en Rob Top. Met alle negen experts maak je de komende weken kennis.
  De stappen, tips en ervaringsverhalen zorgen voor een gegarandeerde wake-upcall. Leer echt te luisteren. Zet de klant centraal met gastvrijheid. Vind de balans tussen verantwoordelijkheid nemen en geven. En ontdek je eigen kwaliteiten. Kies de negen stappen die bij jou passen en kom in beweging!

  Arko van Brakel en Erik Jan Koedijk
  Jeen de Spa en Erik Jan Koedijk

  Mijn drijfveer

  Ik gaf de afgelopen jaren inspirerende lezingen aan meer dan 40.000 mensen. Ook werd ik veelvuldig  gevraagd voor workshops en directiesessies. Ik heb dit boek geschreven om mensen te kunnen activeren na ze geïnspireerd te hebben. Hoe leuk is het dat je daadwerkelijk kleine stapjes zet na ergens enthousiast van geworden te zijn.

  Deel deze pagina

  Bestel mijn boek

  Boek een inspirerende lezing van mij

  Inspiratie gegarandeerd!

  Samenwerken

  Organisatie

  Wellbeing

  In januari 2017  komt mijn boek uit: RESET! de 9 stappen om in beweging te komen.

  Nu ook ook in de vorm van een inspirerende lezing voor jouw organisatie.

  Interesse in een lezing? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact op!

   Je naam (verplicht)

   Je e-mailadres (verplicht)

   Naam van de organisatie

   Je telefoonnummer

   Je interesse:

   Lezing 30 minutenLezing 45 minutenLezing 60 minutenWorkshopAnders

   Eventuele opmerkingen en datum

   Send this to a friend