RESET! De 9 stappen om in beweging te komen - boek, lezing. workshops
23549
page-template-default,page,page-id-23549,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Erik Jan Koedijk introduceert het boek:

RESET! De 9 stappen om in beweging te komen

In de afgelopen 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het samenbrengen en in beweging brengen van mensen. Daarmee heb ik organisaties ondersteund succesvol te zijn en de menselijke factor centraal te stellen. Al jarenlang was mijn wens om een boek te schrijven. Een boek dat inspireert en activeert. 2016 was het jaar dat ik hier ruimte voor in heb gepland en het gewoon ben gaan doen. Eind januari 2017 komt het uit en reserveren kan al!

9 stappen

In 9 stappen deel ik mijn opgedane ervaring en kennis aan de hand van sprekende voorbeelden en tips die iedereen morgen al kan toepassen.

Het meest recente artikel:

Het manuscript is gereed!

Op dit moment doet mijn uitgever Futuro de volledige eindredactie van mijn manuscipt. Naar verwachting zal mijn boek eind januari 2017 gereed zijn. Wil je mijn boek alvast reserveren, dan kan dit zonder verzendkosten. Je hoeft pas te betalen wanneer het boek bij jou aankomt!

Een geweldige ervaring

Ik ben dankbaar dat ik samen met mensen die ik de afgelopen 20 jaar heb leren kennen diepere gesprekken aan heb kunnen gaan over de negen verschillende gebieden verschillende gebieden waaruit het boek bestaat. Dit helpt jou straks per hoofdstuk een stap te zetten. De dag na het lezen van het hoofdstuk al! Dit geeft jou straks een snoepwinkel van voorbeelden om je 9 stappen te zetten om jezelf en je organisatie verder in beweging te brengen.

Erik Jan Koedijk en Paul van Musscher
Guendaline Stinkens en Erik Jan Koedijk

Sneak preview achter de schermen

Gedurende negen weken zal ik iedere week aandacht besteden aan één van de negen hoofdstukken waaruit het boek is opgebouwd. Zorg dus dat je mij op LinkedIN en Twitter in de gaten houdt wanneer je het leuk vindt. Ook tref je kijkjes achter de schermen aan. Dit is het eerste voorbeeld van zo’n kijkje. Je ziet daarin Melanie. Melanie heeft een belangrijke rol in mijn persoonlijke wake-up call gespeeld.

Op deze pagina tref je alvast wat vrolijke selfies aan van vijf van de negen mensen die ik heb gevraagd om mee te werken aan het boek. Het boek bestaat uit hoofdstukken die ik zelf heb geschreven en telkens wordt afgesloten met een interview. Op deze pagina zie je Paul van Musscher, Martin Hersman, Guendaline Stinkens, Jeen de Spa en Arko van Brakel. Allemaal toppers binnen hun vakgebied en organisatie waar ze werkzaam voor zijn.

 Inspiratie en motivatie

Allen bewonder ik ze ook om een gedeelde gave: ze zijn allemaal in staat mensen in beweging te brengen. Alles op een inspirerende en gemotiveerde manier. De hoofdstukken zijn ook nog verrijkt met interviews met Ment Kuiper, Henkjan Smits, Kevin Mitnick en Rob Top. Met alle negen experts maak je de komende weken kennis.
De stappen, tips en ervaringsverhalen zorgen voor een gegarandeerde wake-upcall. Leer echt te luisteren. Zet de klant centraal met gastvrijheid. Vind de balans tussen verantwoordelijkheid nemen en geven. En ontdek je eigen kwaliteiten. Kies de negen stappen die bij jou passen en kom in beweging!

Arko van Brakel en Erik Jan Koedijk
Jeen de Spa en Erik Jan Koedijk

Mijn drijfveer

Ik gaf de afgelopen jaren inspirerende lezingen aan meer dan 40.000 mensen. Ook werd ik veelvuldig  gevraagd voor workshops en directiesessies. Ik heb dit boek geschreven om mensen te kunnen activeren na ze geïnspireerd te hebben. Hoe leuk is het dat je daadwerkelijk kleine stapjes zet na ergens enthousiast van geworden te zijn.

Boek een inspirerende lezing van mij

Inspiratie gegarandeerd!

Samenwerken

Organisatie

Wellbeing

In januari 2017  komt mijn boek uit: RESET! de 9 stappen om in beweging te komen.

Nu ook ook in de vorm van een inspirerende lezing voor jouw organisatie.

Interesse in een lezing? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact op!

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Naam van de organisatie

Je telefoonnummer


Je interesse:
Lezing 30 minutenLezing 45 minutenLezing 60 minutenWorkshopAnders


Eventuele opmerkingen en datum


Send this to friend