Reset! het boek

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dit biedt kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken. Met Hoop, Lef en Trots kunnen we deze verandering omarmen en organisaties transformeren in een richting die toekomstbestendig is. Een RESET in samenwerking met AI geeft ons de tools om niet alleen te reageren op problemen, maar proactief aan het roer te staan. Door AI te integreren in ons dagelijks werk, kunnen we effectiever en innovatiever zijn. Maak van veranderen een feestje en laat jezelf inspireren om voorop te lopen in deze dynamische wereld.

Reset! is niet alleen een managementboek. Ik weet zeker dat Reset! jou inspireert. Maak van veranderen een feestje!

Erik Jan Koedijk inspirerende lezing Cyber Security

Reset! het boek

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze we­reld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken. Want zou het niet geweldig zijn als je niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat? Reset! is niet alleen een managementboek. Ik weet zeker dat Reset! jou inspireert. Maak van veranderen een feestje!

Jan-Willem de politievlogger leest Reset!
Allard Droste leest Reset!

 

Bestel nu gesigneerd en klik hier!

Trakteer je medewerkers (en jezelf) op een Reset en bestel hieronder exclusief gesigneerde exemplaren. Maak je keuze hieronder voor het aantal exemplaren en reken direct af met creditcard of paypal! Ik zorg vervolgens dat ze per post worden opgestuurd!


Bezoek de hoofdstukinspiratie!

Het boek staat boordevol met inspiratie, tips en praktijkvoorbeelden die jou morgen in beweging zetten. Reset! is niet alleen via mij direct te koop maar ook bij BOL.com te koop. Klik op de hoofdstukken om een kijkje te nemen bij het onderwerp waar jouw interesse naar uit gaat. Mocht je gesigneerde boeken willen bestellen, bijvoorbeeld voor je team of je klanten, dan kan dat.

Reset is opgedeeld in de delen collaboration, organisation en wellbeing met daarbinnen totaal 9 hoofdstukken. Aan het einde van ieder hoofdstuk tref je een uitgebreid interview aan.

 

Deel 1 – COLLABORATION

Samenwerking tussen mensen kan plaatsvinden op teamniveau, maar ook met collega’s van andere afdelingen of vestigingen. Of tussen bedrijven onderling. Juist nu kun je door slim samen te werken boven de concurrentie uitstijgen. Hoe kun je dat voor elkaar krijgen?

 1. Hostmanship: wij geven de klant het gevoel welkom en waardevol te zijn
 2. ICT: we faciliteren samenwerking met veilige en gebruiksvriendelijke automatisering
 3. Mensen werken samen: we verbinden mensen met elkaar

 

Deel 2 – ORGANISATION

Vaak zijn bedrijven complex ingericht waardoor beweging geremd of zelfs tegengehouden wordt. Hoe kun je je organisatie zo inrichten dat mensen juist ondersteund worden om in beweging te komen? Je wordt veerkrachtiger door een veilige basis te vinden.

 1. Veilige basis: we creëren een veilige basis
 2. De wendbare organisatie: we zijn veerkrachtig
 3. Klantenhuis: we zetten de klant centraal

 

Deel 3 – WELLBEING

Wellbeing betekent dat je in topconditie verkeert om te kunnen doen wat je wilt doen. Daarvoor is het belangrijk dat je weet wat je wilt en dat je een gezond lichaam en een gezonde geest hebt. Helaas komen mensen en organisaties vaak pas in beweging als het te laat is. Als de alarmbellen afgaan. Leef je op de automatische piloot of heb je het roer in eigen handen?

 1. Vitaliteit: we brengen lichaam, geest en hart in balans
 2. Talentonwikkeling: wij ontwikkelen ons talent en vergroten onze kracht
 3. Reconnect met jezelf: we luisteren naar onszelf

Luister hieronder naar de laatste 100% auto inspiratie podcasts en abonneer je!

Ik publiceer iedere week een inspirerende Podcast. Nederlanders zijn gemiddeld anderhalf uur per dag onderweg. Dat is een kwartier langer dan gemiddeld en het langst van de inwoners van zestien onderzochte EU-landen. Die tijd kan worden ingevuld met inspiratie!

Podcasts zijn gratis geluidsopnames die ik verspreid over het internet. Ik publiceer elke week op de vroege maandagochtend een nieuwe versie, zodat je met veel inspiratie jouw werkweek kunt starten. Je kunt de podcast downloaden en luisteren in bijvoorbeeld de auto, de trein op de fiets of tijdens de vakantie. Of: zoek een fijne plek uit waar je naar mijn podcasts kunt luisteren. Op de pagina 100% inspiratie en activatie podcasts kun je zelf onderwerpen indienen. Wil je samen een podcast opnemen? Dat behoort tot de mogelijkheden.  Dan kunnen we samen luisteraars inspireren!

 

ABONNEER JE NU GRATIS IN ITUNES

Heb je geen iTunes? Luister dan naar 100% auto inspiratie hierboven op deze pagina.

 

Een uitgebreide instructie om je te abonneren voor Android, Windows en iPhone vind je hier.

Neem direct contact met me op

Heb je een vraag voor me of wensen voor bijvoorbeeld een workshop of een lezing? Vul hieronder je contactgegevens en een kort bericht in en ik neem contact met je op.

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

  Mijn meest recente blogs en podcasts

  Ik schrijf regelmatig een artikel dat een raakvlak heeft met de inhoud van mijn boek. Het gaat dan over samenwerking, organisaties of welbevinden van mensen. Heb jij een leuk idee dan sta ik daar altijd voor open. Mijn meest recente podcasts vind je hier.

  Rianne Schuurman leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer
  Remko van der Graaff leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer
  Jacqueline Renders leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer
  Dorthe Schipperheijn leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer

  Wil je het boek bestellen?

  Neem direct contact met me op

  Heb je een vraag voor me of wensen voor bijvoorbeeld een workshop of een lezing? Vul hieronder je contactgegevens en een kort bericht in en ik neem contact met je op.

   Name

   E-mail (*)

   Messaga

   Mijn meest recente blogs en podcasts

   Ik schrijf regelmatig een artikel dat een raakvlak heeft met de inhoud van mijn boek. Het gaat dan over samenwerking, organisaties of welbevinden van mensen. Heb jij een leuk idee dan sta ik daar altijd voor open. Mijn meest recente podcasts vind je hier.

   Bestel een los boek of gesigneerde boeken voor je team!

   Erik Jan Koedijk inspirerende lezing Cyber Security
   Het boek RESET!
   Erik Jan Koedijk
   Het boek RESET!