Reset the workplace inspiratie event Vlissingen

Reset the Workplace Vlissingen

RESET THE WORKPLACE

INSPIRATIE EVENEMENT

 

Een avond vol inspiratie en activatie van Isabel Provoost, Martin Hersman, Erik Jan Koedijk, Jacqueline Zuidweg, Bart Zuidgeest en Kevin Weijers! Deze eerste editie zal plaatsvinden in Zeeland, omdat maar liefst drie van deze sprekers uit Zeeland afkomstig zijn of er wonen. In het mooie CCXL theater in Vlissingen wacht je gegarandeerd een inspirerende avond met netwerkmogelijkheid. Onderaan lees je meer over de sprekers en het programma. Bestel hieronder direct je ticket(s).

Heb je een promotiecode? Klik dan hieronder op “promotiecode opgeven” , vul de promocode in en druk op “code toepassen”.  Tot 30 november zijn early bird tickets beschikbaar, dit zijn tickets met korting voor de vroege kopers. Kies het aantal tickets en reken af met IDEAL of Creditcard.

 

Voor wie?

Dit is een avond voor iedereen die ondernemend werkt, onderneemt of plannen maakt. Want het is tijd dat je de regie voert over je eigen werkplek. In alles. Of je nu werkt in de retail of bestuurder bent in de zorg. Ongeacht of je je eigen bedrijf hebt, of al jaren een loyale werknemer bent.

Wat levert het op?

Een gezellige avond en een inspirerende start van 2018! We zijn er overtuigd van dat je na deze avond een paar inspirerende inzichten meeneemt naar huis. Kernwoorden als anders, beter, slimmer en meer energie kun je in jouw context toepassen. Maar het blijft niet bij de avond, want om ervoor te zorgen dat jij door kunt pakken, krijg je het boek Reset! aan het einde van de avond mee naar huis. Een praktisch boek vol voorbeelden en tips die jij direct om kunt zetten in actie wanneer je daar behoefte aan hebt.

Locatie en datum:

CCXL Theater in Vlissingen, maandagavond 29 januari 2018 18.30 – 21.30 (inloop vanaf 18.00)

LET OP: kom je met 10 personen of meer, stuur dan een e-mail met je bedrijfsgegevens aan [email protected]

Hotel nodig?

Heb je een hotel nodig, bijvoorbeeld omdat je ver van Vlissingen woont? We hebben een samenwerking met Van der Valk Hotel Middelburg. Je kunt je kamer voordeliger boeken door hier te klikken. De code die je daar dient in te vullen om gebruik te maken van de aanbieding ontvang je van ons zodra je de ticket(s) hebt geboekt.

Agenda:

Voor de pauze inspiratie:

Jacqueline zuidweg spreek tijdens Reset the Workplace

Erik Jan Koedijk (uit Middelburg) is auteur van de bestseller RESET! en digitaal strateeg. Hij vertelt over hoe je die Reset! kunt gaan doen en wat het je oplevert. Hoe je dingen anders en met meer focus kunt doen. Hoe je door rust kunt versnellen. Het verhaal is net als zijn boek praktisch met veel voorbeelden en tips.

Jacqueline Zuidweg weet als geen ander als Zakenvrouw van het Jaar 2012 hoe je ondernemend kunt zijn in veranderende tijden. Ze helpt je ontdekken dat er altijd andere wegen zijn. Wegen die misschien niet zo voor de hand liggen, maar wegen die wel passen bij jou en jou de impuls geven om volledig te gaan voor de keuzes die jij maakt.

Martin Hersman is niet alleen bekend als ex-topsporter van zijn prestaties op het ijs, maar inmiddels ook van zijn analyses en commentaar bij de NOS tijdens de grote schaatstoernooien. Martin neemt je mee door energie! Wat zijn trends die invloed hebben op ons allemaal. Waarom is focus zo lastig? Met handvatten zet hij je van reflectie in actiestand.

Na de keynotes van Erik Jan, Jacqueline en Martin is er een pauze waarin we je een drankje aanbieden. Na de pauze is het tijd voor actie. Met trots bieden we na inspiratie activatie door een workshop met wederom twee energieke sprekers en een muzikale act van niemand minder dan Isabel Provoost.

BESTEL NU JE TICKET(S)

 

Na de pauze activatie:

Isabel Provoost Kevin Weijers en Bart Zuidgeest

Kevin Weijers zijn leven is een aaneenschakeling van experimenten. Van stoppen met email als ambtenaar – waardoor hij zijn fulltime baan in 10 uur per week deed – tot de wereld rondreizen door bedrijven te helpen nieuwe ideeën te lanceren in ruil voor eten en onderdak. Hij stelt net wat andere vragen, pakt zaken net iets anders aan, waardoor sommige hem een stereotype millenial vinden.

Isabel Provoost (uit Middelburg) is een toptalent en zingt altijd met heel veel plezier. Ze deed mee aan The Voice Kids maar brak door na haar finaleplaats in The Voice of Holland in 2017. Tijdens deze finale kreeg zij allemaal vreemde meldingen op haar telefoon. Ze probeerden haar iCloud te hacken. Sinds 2017 is Isabel dan ook een Cybersecurity Held. Ze onderzoekt samen met het team van Alert Online, wanneer je online écht veilig bent. Isabel gaat in gesprek met Erik Jan Koedijk over haar ervaringen en geeft jou tips rondom Cybersecurity en hoe jij WIFI veilig gebruikt. Hoe hou je hackers buiten je huis en het bedrijf? Uiteraard zingt Isabel om deze avond af te sluiten een geweldig nummer voor jullie!

BESTEL NU JE TICKET(S)

 

Bart Zuidgeest is aanwezig namens Facebook. Hij is gefascineerd door alle nieuwe techniek die ons de laatste jaren ter beschikking is gesteld en hoe deze ingezet kan worden om ons binnen bedrijven beter te laten samenwerken. Hij laat zien welke kracht het nieuwe product van Facebook heeft bij het verminderen van e-mail. Hoe grote bedrijven als Starbucks en Heineken iedereen die in het bedrijf werkt daadwerkelijk in hun kracht zetten. Heineken heeft zelfs aangekondigd haar gehele intranet in 2018 uit te faseren en interne communicatie via deze nieuwe technologie voort te zetten.

 

Zien we jou op 29 januari in Vlissingen?

Dit wordt een avond waarbij we je helpen om met beide handen jouw keuzes aan te pakken en tot werkelijkheid te maken. Je voelt je vitaler, je kunt meer aan en hebt meer rust. Je raakt geïnspireerd!

Onderwerpen die onder andere aan bod komen: samenwerken, effecten van social media, zelfsturing, het herkennen van je werkstress, vitaliteit en je eigen werkgeluk. Ook speciale aandacht voor Cybersecurity. Maar dan wel op een manier waarop je er direct mee aan de slag kunt.

Trefwoorden: samenwerken, werkgeluk, vitaliteit, gastvrijheid, focus, energie, aandacht voor jezelf, talentontwikkeling, Cybersecurity en Social Media.

Kortom, kom dus op 29 januari naar Vlissingen en Reset! jouw workplace in Zeeland!

BESTEL NU JE TICKET(S)

Over boek Reset!:

Je ontvangt voor iedere ticket een gratis exemplaar van het boek Reset! Het boek verscheen 14 februari 2017 en wordt inmiddels in Nederland en Curaçao gelezen. Het staat in Nederland al meer dan 200 dagen in de top 100 en bevat ook vele inspirerende interviews. Bijvoorbeeld met bijvoorbeeld Kevin Mitnick (bekendste hacker van de wereld) en ook Martin Hersman over het belang van vitaliteit op de werkvloer.

 

BESTEL NU JE TICKET(S)

 

 

 

Laatste berichten in relatie tot het evenement:

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.