10 x kans op RESET!

Speel nu de adventskalender quiz!

Laten we samen 2020 gaan resetten op een positieve manier. Ik geef in december maar liefst 10 gesigneerde exemplaren van mijn boek Reset! weg. Je hebt een paar maanden weinig tot niets van mij gehoord, dat klopt. 2020 is voor mij een jaar dat ik snel wil vergeten. Een ‘extra verdrietig jaar’ (kan de juiste woorden niet vinden). In juli en augustus heb ik plotseling afscheid genomen van mijn beide ouders. Laat 2021 maar snel beginnen!

Hoe werkt het?

 

Iedere dag wordt er een hokje actief. Achter het hokje staat een vraag, heb je het antwoord goed, dan maak je kans op het boek.

Zo trots! Duizenden mensen lezen RESET! al
Zo trots! Duizenden mensen lezen RESET! al

De RESET! adventskalender vanaf 1 december 2020

Open nu een hokje door erop te klikken. Ieder hokje correspondeert met een dag in december en zal alleen vanaf die bewuste dag actief worden! Iedere dag in december zal er dus weer een extra hokjes geopend kunnen worden…

door-Dag 1
door-Dag 2
door-Dag 3
door-Dag 4
door-Dag 5
door-Dag 6
door-Dag 7
door-Dag 8
door-Day 9
door-Dag 10
door-Day 11
door-Day 12
door-Day 13
door-Day 14
door-Day 15
door-Day 16
door-Day 17
door-Day 18
door-Day 19
door-Day 20
door-Day 21
door-Day 22
door-Day 23
door-Day 24
door-Day 25

TIP: sla deze website op https://www.koedijk.com/advent

Contact?

Neem gerust contact op wanneer je verder wilt spreken. Ik geef momenteel voor organisaties veel webinars over twee onderwerpen. Cybercrime awareness & hoe veilig en leuk samenwerken. Dit betreft een speciale Corona-editie inclusief webinar techniek. Kom je hier voor het eerst? Lees dan iets meer over mijn achtergrond.

Neem contact op om jouw persoonlijke wensen door te nemen, want iedere presentatie maak ik gericht op jouw publiek.

Achtergrond

In 2003 gaf ik mijn eerste lezing. Mijn klanten zijn veelal op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld hun teambuilding, klantendag, congres of netwerkevenement. Dat doe ik voor hun door het aanbieden van inspirerende webinars (inclusief techniek), lezingen, workshops en adviesdiensten.

 

In 2017 publiceerde ik mijn eerste boek (RESET!). Mijn boek Reset! werd een veel gelezen boek in Nederland gelezen door managers en hun teams. Het boek kreeg een dubbele nummer 1 notering en werd ook ge├»ntroduceerd op Aruba, Bonaire en op Cura├žao waar ook veel mensen het lezen.

 

Om 2020 definitief te resetten en achter ons te houden geef ik nu 10 RESET! boeken weg, uiteraard gesigneerd. Doe dus mee! Meer over RESET! lees je hier.