martin hersman podcast over Reset met Erik Jan Koedijk

Podcast 9 met Martin Hersman over vitaliteit op de werkvloer

Martin Hersman over vitaliteit op de werkvloer

 

 

Martin Hersman gebruikt zijn ervaring als olympisch schaatser in zijn werk als managing partner bij Lifeguard om het Nederlandse bedrijfsleven te vitaliseren. Hij brengt individuen, teams en organisaties mentaal, fysiek en emotioneel in balans, zodat ze weerbaar en veerkrachtig zijn. Martin stelt regelmatig dat organisaties te maken hebben met energielekken. De vitaliteit vloeit dan weg. Dat heeft directe impact op de productiviteit en kan rampzalig zijn voor de bedrijfsresultaten.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief en ontvang iedere maand inspiratiemail.

Ook Martin Hersman heeft officieel zijn medewerking toegezegd aan de 100% Reset! auto inspiratie podcasts. De eerste podcast met Martin is een feit. In deze podcast onder andere:

  • Wat doet Martin tegenwoordig?
  • Over zijn werk bij KPN en Nu.nl.
  • Over het belang van inspiratie door de top van het bedrijf.
  • Dat stiltemomenten in een kantoor belangrijk zijn om te kunnen presteren.
  • Over een klant vaan het ziekteverzuim van +4 procent naar -2 procent ging

Ook Martin is exclusief geïnterviewd in mijn boek Reset! In hoofdstuk 7 (vitaliteit) in het deel Wellbeing.

Reset is te koop via BOL.com door hier te klikken of via managementboek door hier te klikken. De reden dat ik Martin heb geïnterviewd: hij is iemand die vol passie organisaties motiveert en tevens een buddy van me. Martin is een ex topsporter die veel weet van het bedirjfsleven, luister maar naar deze podcast welke ervaring hij bijvoorbeeld bij KPN en NU.nl heeft opgedaan. Martin werkt vandaag de dag voor Lifeguard. Lees snel verder en kijk voor meer informatie op koedijk.com/vitaliteit

Opmerking: je zult merken in de podcast dat mijn stem iets zachter is. Dit heeft te maken met dat ik zelf aan het leren ben. De professionele apparatuur is erg gevoelig en ik heb het nu bijna onder de knie. Veel luisterplezier!

Klik hier om naar te podcast te scrollen….

Bestel ook mijn boek Reset!

 

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie
[bol_product_links block_id=”bol_58ba582b215d8_selected-products” products=”9200000065728331″ name=”Reset” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Andere berichten:

 

 

De Podcast van deze week: Martin Hersman over vitaliteit

Interesse in de andere Podcasts? Iedere week publiceer ik een nieuwe inspirerende podcast. Klik hier om naar de Podcast pagina te gaan en om je te abonneren via iTunes, Android of Windows.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.