STRP BIËNNALE 2017

Podcast 3 Kevin Kelly komt naar Eindhoven

STRP Biënnale 2017 speelt met zintuigen van mens en machine

In deze podcast Angelique Spaninks over het naar Nederland halen van Kevin Kelly. Kelly is op dit moment ‘Senior Maverick’ bij WIRED magazine.

Kevin Kelly

Hij was één van de oprichters van het tijdschrift en onder zijn eindredactie (van 1992 tot 1999) won Wired Magazine twee keer de National Magazine Awards. Daarnaast is hij redacteur/uitgever van Cool Tools, een website met een miljoen bezoekers per maand. Van 1984 tot 1990 was Kelly redacteur bij de Whole Earth Review, een onorthodox tijdschrift dat zich richt op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hij was ook één van de medeoprichters van de Hackers’ Conference en betrokken bij de lancering van WELL, een baanbrekende online service opgericht in 1985. Verder schrijft hij artikelen voor de The New York Times, The Wall Street Journal, The Economist, Time, Harpers, Science, GQ, en Esquire.

Leuk! @kevin2kelly komt naar @strpfest 2017! Luister hier naar de Podcast met directeur Angelique Spaninks Click to Tweet

 

 

STRP Biënnale 2017

De zintuigen van mens en machine, Senses & Sensors, staan centraal tijdens STRP Biënnale 2017. Van 24 maart tot en met 2 april komen bezoekers uit de hele wereld naar het Klokgebouw op Strijp S voor interactieve installaties, performances, concerten, lezingen en workshops.

Nieuwe spraakmakende onderdelen zijn de Award for Creative Technology (ACT) en de verdieping en uitbreiding van de Conference for the Curious naar twee dagen. Tevens toont STRP zich een culturele magneet door het aangaan van talloze samenwerkingen met partners in binnen- en buitenland. Tickets kun je hier bestellen!

STRP (spreek uit als ‘strijp’) groeide in acht edities uit tot het grootste evenement voor creatieve technologie in Nederland, met in 2015 bijna 30.000 bezoekers in tien dagen.

Kenmerkend

Kenmerkend is de typisch Eindhovense mix van creativiteit en technologie. Daarnaast produceert en presenteert STRP steeds meer nieuw werk en nieuwe concepten van legendarische performance-pioniers, jonge choreografen, visionaire auteurs en opkomende hybride makers.
 

Bestel ook mijn boek Reset!

 

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie

 
 

Voor meer 100% Reset! Inspiratie Podcasts klik hier voor de Podcast overzichtspagina

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.