Personal & Business Coaching is meer dan een goed gesprek!

Personal Business Coaching door Erik Jan Koedijk

Reserveer nu persoonlijke coaching voor €395,- exclusief BTW.

Ik coach u richting 100%! Wellicht herkent u zich in een van de onderstaande vraagstukken? KLIK HIER om in contact te komen. Twee uur lang in gesprek met Erik Jan over bijvoorbeeld uw website, uw Facebook aanpak, uw marketingplan of bedrijfsstrategie. Of u bent werknemer en loopt tegen allerlei vragen aan en zoekt advies.

Ik wil meer rendement uit mijn inspanningen halen0

Ik wil mijn FACEBOOK en website succesvol inzetten0

Ik wil inzicht in de nieuwste marketing- en sales technieken0

Ik wil snelheid maken door te vertragen0

Ik wil veranderingen omarmen maar weet niet hoe0

Ik wil een nieuwe website laten bouwen en wil feedback0

Ik wil tips om succesvoller te worden met mijn bedrijf0

Ik raak onrustig van de vele e-mails en meetings, hoe hier mee om te gaan?0

Ik wil mijn Social Media strategie laten beoordelen0

Ik heb interesse in Cybersecurity en wil weten hoe mijn medewerkers en ikzelf ons beter kunnen beschermen0

Ik wil onze afdelingen beter met elkaar laten samenwerken0

Ik ben ongelukkig in mijn huidige werkomgeving en zoek tips0

Ik tips om mijn medewerkers beter te managen0

Boek uw gesprek:

 

Maandelijks reserveer ik diverse keren tijd voor twee uur personal business coaching. Beschrijft u onder waar u over wilt spreken, zodat Erik Jan zich kan voorbereiden. Coaching vindt plaats in een plaats naar overleg. Vaak combineer ik dit met een verbljf in een hotel, zodat we kunnen afspreken in het hotel of op een andere locatie daar in de buurt.

 

Vanzelfsprekend vinden alle gesprekken in vertrouwen plaats. Na afloop krijgt u het boek Reset!, uiteraard persoonlijk gesigneerd en met een persoonlijke boodschap.

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Uw mobilele telefoonnummer*

  Opmerkingen / uw vraag

  Ja! Ik wil graag twee uur persoonlijke coaching van Erik Jan voor €395,- exclusief BTW.

  Neem nu contact op

  Referenties van Erik Jan:

  • Dorthe Schipperheijn - Gemeente Heerlen

   Erik Jan begrijpt als geen ander hoe een ondernemer of semi-overheidsinstelling vandaag de dag met de doelgroep kan communiceren en verbinden.

  • Hans Wielaart - Rabobank

   Erik Jan heeft mij en de Rabobank verschillende keren geïnspireerd. Hij is een expert in nieuwe vormen van communicatie en nieuwe media. Output en resultaten zijn belangrijk en het is plezierig om met hem samen te werken. Zijn ideeën zijn innovatief en out-of-the-box.

  • Wim van Meerveld
   Wim van Meerveld - Lovers Canal Cruises

   Erik Jan bracht goede ideeën in tijdens onze samenwerking. Hij had geweldige ideeën om nieuwe klanten binnen te brengen. Het bezoekersaantal steeg met 18%. Ik had dit nog nooit eerder gezien.

  Boek uw gesprek (uw investering: €395,- exclusief BTW)

   

  Wanneer u contact opneemt gaat u akkoord met een betaling van €395,- exclusief BTW voor twee uur personal business coaching. Beschrijft u onder waar u over wilt spreken, zodat Erik Jan zich kan voorbereiden. Coaching vindt plaats op een locatie in overleg.

   

  Vanzelfsprekend vinden alle gesprekken in vertrouwen plaats. Na afloop krijgt u het boek Reset!, uiteraard persoonlijk gesigneerd en met een persoonlijke boodschap.

   Voornaam*

   Achternaam*

   E-mail*

   Uw mobilele telefoonnummer*

   Opmerkingen / uw vraag

   Referenties van Erik Jan:

   • Susan Macke
    Susan Macke - Lexmark

    Erik Jan is visionair, strategisch en snapt hoe je moet aanpakken. Medewerkers en klanten staan op de eerste plaats. Hij onderscheidt zich door altijd gefocust te zijn op de ervaring van de klant en waar verbeteringen mogelijk zijn.

   • Paul Arts - Dell

    Erik Jan is zeer professioneel en heeft oog voor detail. Hij heeft business helpen bouwen. Het is prettig om met hem samen te werken.

   • Bart van den Heuvel Omnium Goes en Omroep Zeeland
    Bart van den Heuvel - Omnium

    Erik Jan heeft de unieke eigenschap om strategische bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar uitvoering. Zijn positieve houding, energie en optimisme zijn een grote toegevoegde waarde voor iedere directiekamer.

   Waarom Personal Business Coaching?

    

   U WILT SUCCESVOL ZIJN.

   Met plezier en energie werken. Langdurig en duurzaam succes begint met je onderscheidend vermogen. Met de kracht van uzelf en uw organisatie. Het gevolg is meer klanten, meer omzet, meer fun!

    

   Uw HOOFD LOOPT OVER.

   U heeft behoefte aan een luisterend oor. Iemand die luistert om u te begrijpen en niet luistert om te reageren. Samen zijn we gelijkwaardig en maken we serieuze stappen. 

    

   U WILT DE CONCURRENTIE STAPPEN VOORBLIJVEN.

   Als digitaal business strateeg analyseer ik uw concurrent in een handomdraai! Samen maken we een plan om de klant voor u te winnen. U wilt graag blijven innoveren en u bent daarbij op zoek naar inspiratie. Misschien wilt u uw businessmodel wel kritisch onder de loep laten nemen. Ik help u daar graag bij. Het gesprek kan een opstap zijn en we kunnen contact houden via Skype.

   Achtergrondinformatie:

   Ik ben eigen ondernemer sinds 2007 en heb de afgelopen tien jaar veel ondernemingen (groot en klein) ondersteund. De laatste tijd krijg ik regelmatig de vraag of ik ook managers, teamleiders en ondernemers zou kunnen coachen.

    

   Organisaties zijn van nature in beweging en we leven momenteel in een tijd dat alles sneller gaat dan ooit tevoren. Ik denk dat het veel kansen biedt maar voor sommigen voelt het beklemmend. Alle ballen in de lucht houden levert soms stress op.

    

   Voor wie is business coaching? Iedere business professional. Of je nu teamleider, eigenaar, bedrijfsleider, medewerker bij de overheid of zelfstandig werkt, allen voelen we de druk op onze schouders. Ik ondersteun u en help te focussen! Geen wollige verhalen maar uw strategie of persoonlijke veranderplan op een notitie, handen uit de mouwen en zelf doen. U kunt het en dat merkt u nadat we het gesprek hebben gehad!

    

   Op basis van uw behoefte maken we samen een plan van aanpak en vertrekken we vanaf daar. Denk aan onderwerpen zoals:

   • Personal coaching.
   • Meer rendement uit Facebook halen.
   • Inspiratie.
   • Concurrentie slimmer af zijn.
   • Uw website laten beoordelen.
   • Cybersecurity.
   • Samenwerken van uw afdelingen.
   • Klantgericht ondernemen met blije klanten door aanbrengen focus.
   • Meer sales door Sales & Marketing anno 2018.
   • Personal branding.
   • Proposities scherp krijgen.
   • Verbeteringen aanbrengen indien gewenst in sales, marketing en communicatie.

    

   Versterk uzelf en schrijf u nu in!

   Boek uw gesprek (uw investering: €395,- exclusief BTW):

    

   Kies hieronder een datum en tijdstip. Wanneer u contact opneemt gaat u akkoord met een betaling van €395,- exclusief BTW voor twee uur personal business coaching. Beschrijft u onder waar u over wilt spreken, zodat Erik Jan zich kan voorbereiden. Coaching vindt plaats op een locatie naar keuze.

    

   Vanzelfsprekend vinden alle gesprekken in vertrouwen plaats. Na afloop krijgt u het boek Reset!, uiteraard persoonlijk gesigneerd en met een persoonlijke boodschap.

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Uw mobilele telefoonnummer*

    Opmerkingen / uw vraag