Masterclasses Curacao en Aruba

Op weg naar Curacao en Aruba voor de masterclasses en InCompany trainingen

Het is zover! Masterclasses

op Curacao en Aruba

 

 

Don’t miss out!

Don’t miss out! De reis is begonnen, van 5 maart tot en met 27 maart zal ik een serie masterclasses en InCompany trainingen geven op Aruba en Curacao. Alle trainingen staan in het teken van de onderwerpen uit mijn boek Reset: samenwerken, veranderende organisaties en wellbeing. In Nederland is Reset! inmiddels een bestseller met een dubbele nummer 1 notering en een van de best verkochte managementboek boeken van Nederland. Op Curacao en Aruba lezen na mijn bezoek in 2018 inmiddels meer dan 1000 mensen Reset!

Waarom Curacao en Aruba?

Het begon allemaal in 2016. Samen met Henkjan Smits besloten we met de Business X-Factor trainingen richting Curacao te gaan. We trainden daar managers en ondernemers uit Nederland en Curacao. Een meerdaagse sessie die bestond uit drie modules. Deelnemers reageerden enthousiast! Een van de deelnemers was Annemieke Deiman. Slaappsycholoog en gezondheidsexpert. Zie onder het promotiefilmpje. Deze training is beschikbaar voor teams vanaf 6 tot maximaal 12 personen. KLIK HIER BIJ INTERESSE

 

In 2016 bleek via Facebook dat er een enorme vraag was naar professionele Social Media trainingen. Strategie en praktijk in een dagdeel.

Social Media Masterclasses

Eind 2017 besloot ik wederom naar Curacao te gaan. Ik gaf daar diverse InCompany trainingen, opende samen met de minister van onderwijs het universitaire jaar op Curacao en gaf diverse Social Media Masterclasses. De Social Media Masterclasses waren druk bezocht en de deelnemers konden er na een dagdeel concreet iets mee. Wederom was Annemieke Deiman een deelnemer. Dit keer van de Social Media Masterclass. Annemieke snapt als ondernemer dat een leven lang leren belangrijk is.

Reset Curacao

Boekpresentatie Curacao

In 2017 bleek dat er veel interesse was voor mijn boek Reset! op Curacao. Na een mooie boekpresentatie in Nederland heb ik besloten ook in Curacao een presentatie van het boek Reset! te geven. Een emotioneel moment, toen ik ontdekte hoe blij men is op Curacao met kleine dingen. De praktische tips in het boek sloegen aan. In no-time waren alle boeken uitverkocht. Dit was ook het moment dat Annemieke en ikzelf de masterclass Reset! Energize Yourself zijn gaan ontwikkelen en er vraag onstond of ik terug wilde komen voor meer.

Reset Curacao masterclass

Reset! Energize Yourself masterclass

We moeten een andere richting inslaan, terug naar de basis, anders is de kans op slagen voor organisaties en voor jezelf erg laag. Het kan veel efficienter en minder stressvol! Je kunt deelnemen aan deze masterclass die ik samen met Annemieke heb ontwikkeld voor NAf 350,- / AWG 350,-. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.

Energize Yourself Masterclass v3

InCompany training?

Het blijkt ook dat InCompany trainingen dit jaar populair zijn. Een InCompany training houdt in dat je bedrijf of organisatie een exclusieve sessie krijgt. Dit kan een inspiratiesessie zijn, maar bijvoorbeeld ook een training van je sales & marketing afdeling over de laatste trends en hoe samen meer resultaten te behalen door slim samen te werken. Klik hier en vul het formulier in wanneer je interesse hebt in een training specifiek voor jouw organisatie of bedrijf. Je hebt een keuze uit onderwerpen zoals: een Social Media Masterclass, Samenwerken anno 2018, Masterclass SLAAP of de Reset! Energize Yourself Masterclass exclusief voor bijvoorbeeld uw klanten en/of medewerkers.

Business Coaching met Erik Jan?

Waarom Personal Business Coaching?

JE WILT SUCCESVOL ZIJN.

Met plezier en energie werken. Langdurig en duurzaam succes begint met je onderscheidend vermogen. Met de kracht van jezelf en je organisatie. Het gevolg is meer klanten, meer omzet, meer fun!

JE HOOFD LOOPT OVER.

Je hebt behoefte aan een luisterend oor. Iemand die luistert om je te begrijpen en niet luistert om te reageren. Samen zijn we gelijkwaardig en maken we serieuze stappen. 

JE WILT DE CONCURRENTIE STAPPEN VOORBLIJVEN.

Als digitaal business strateeg analyseer ik je concurrent in een handomdraai! Samen maken we een plan om de klant voor jou te winnen. Je wilt graag blijven innoveren en bent daarbij op zoek naar inspiratie. Misschien wil je je businessmodel wel kritisch onder de loep laten nemen. Ik help je daar graag bij.

Klik hier en mail mij.

 

 

Bestel hieronder tickets voor de Aruba en Curacao masterclasses 2018 (bijna vol!)

 

 

GRATIS BIJ DEELNAME BESTSELLER RESET!*

* bij Masterclass Slaap is het boek niet inbegrepen en los aan te schaffen voor NAF 50,- of AWG 50,-

Reset van Erik Jan Koedijk eenn van de best verkochte managementboeken

 

 

Interesse in een inCompany training/teambuilding in maart 2018?

Locatie Curacao of Aruba -> neem contact op!

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

   

   

  BESTEL JE TICKETS
  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.