[rev_slider alias=”abbonementen”]

Inspireren, accelereren, flow en verbinding.

Zowel strategie als uitvoering.

Is er bij jou sprake van veel ad-hoc werkzaamheden en werkdruk of wellicht een gevoel dat af en toe de waan van de dag regeert? Heb je het idee dat je af en toe stil denkt te staan door verandering? Door regelmatig bij jou aanwezig te zijn ondersteun ik jou en/of je team de strategische richting te bewaken. Ik doe dit op de gebieden: management, marketing, sales, ICT en interne- en externe communicatie. Op deze wijze krijg ik genoeg binding met jouw organisatie waardoor ik samen met jou tot verrassende inzichten kan komen. Zie mij als een flexibele medewerker die helpt jouw bedrijf of afdeling in het licht te zetten voor klanten, interne medewerkers en de directie.

 

Ik ken je ondersteuning bieden op het gebied van:

 

Door eens per 30, 45 of 60 dagen voor een vaste en transparante vergoeding langs te komen houd ik mij bezig met risico beperkende onderwerpen die bij jou spelen. Ik kan zowel strategisch als uitvoerende ingezet worden.

Nu met 10 Reset! boeken
 • Brons 60 dagen
 • op aanvraagPer maand en exclusief btw. (jaarabonnement)
  • Eenmaal per twee maanden ondersteuning op jouw locatie

 • Ik heb interesse
Nu met 15 Reset! boeken
 • Zilver 45 dagen
 • op aanvraagPer maand en exclusief btw. (jaarabonnement)
  • Eenmaal per anderhalve maand ondersteuning op jouw locatie

 • Ik heb interesse
Nu met 25 Reset! boeken
 • Goud 30 dagen
 • op aanvraagPer maand en exclusief btw. (jaarabonnement)
  • Eenmaal per maand ondersteuning op jouw locatie

 • Ik heb interesse

 

Voor alle abonnementen geldt:

 • Toegang tot mijn noodnummer.
 • Reiskosten binnen Nederland inbegrepen.
 • Jaarlijks netwerkdiner.
 • Korting op keynote presentaties.

Waarom werkt dit abonnement voor jou en je organisatie?

 

AD HOC WERKZAAMHEDEN EN WAAN VAN DE DAG VERMINDEREN.

Met plezier en energie werken is belangrijk. Door ad-hoc werkzaamheden kan er een gevoel ontstaan dat je leeft met de waan van de dag. Ik help je met het borgen van de strategische richting en het verbinding maken en houden met de organisatie. Door af en toe langs te komen werken we samen van de strategische richting te bewaken.

 

SAMEN PLANNEN DOORNEMEN EN RISICO’S DEFINIËREN.

Samen definiëren we de risico’s die je zorgen baren en geven we de plannen zo vorm dat we bewust deze risico’s minimaliseren. Bijvoorbeeld het behoud van talent in de organisatie, de vervanging van de website of app, mensen in hun kracht zetten, organisatiekosten omlaag brengen, hoe de juiste klanten te kiezen die passen bij de organisatie, de juiste teams formeren of een presentatie aan de bank of in geval van grote organisaties de Raad van Bestuur.

 

HOOFDPIJNDOSSIERS AFRONDEN.

In veel organisaties zijn er voorbeelden te noemen van terugkerende hoofdpijndossiers. Op het gebied van Social Media, reputatie, corporate communicatie, ICT of bijvoorbeeld HR. Hoofdpijndossiers lekken energie en ik help je actief deze dossiers van tafel te krijgen.

Erik Jan Koedijk biedt drie ondersteuningsabonnementen voor organisaties

Anderen over mij

In de tien jaar dat ik ondernemer ben heb ik al bij veel bedrijven binnen mogen kijken en mee mogen denken en helpen.  Zo ondersteunde ik vele MKB ondernemingen, veiligheidsregio’s, regionale omroepen, gemeenten, het UWV en commerciële organisaties zoals Vodafone, CROP registeraccountants, de Baak en Rabobank op adviesgebied en gaf ik inspirerende lezingen voor kleine en grote groepen mensen.

 • Susan Macke
  Susan Macke - Lexmark

  Erik Jan is visionair, strategisch en snapt hoe je moet aanpakken. Medewerkers en klanten staan op de eerste plaats. Hij onderscheidt zich door altijd gefocust te zijn op de ervaring van de klant en waar verbeteringen mogelijk zijn.

 • Paul Arts - Dell

  Erik Jan is zeer professioneel en heeft oog voor detail. Hij heeft business helpen bouwen. Het is prettig om met hem samen te werken.

 • dorthe schipperheijn
  Dorthe Schipperheijn - Gemeente Heerlen

  Erik Jan begrijpt als geen ander hoe een ondernemer of semi-overheidsinstelling vandaag de dag met de doelgroep kan communiceren en verbinden.

Waarom start ik deze dienst in 2017?

Na in dienst te zijn geweest van diverse internationale ondernemingen heb ik besloten een eigen bedrijf te starten. Ik begon in 2007 met het adviseren van organisaties in de vorm van (grote en kleine) adviestrajecten, workshops en inspirerende lezingen.

 

De afgelopen jaren zie ik de vraag van mijn klanten veranderen. Na langere trajecten heeft men nog de behoefte aan een regelmatig bezoek en sommige organisaties hebben geheel geen budget voor langere trajecten, maar wel behoefte aan ondersteuning. Om die reden mijn nieuwe abonnementsvorm bedrijfsondersteuning. Dit sluit ook aan bij de ambities die ik heb. Zoals ik in mijn onlangs gepubliceerde boek Reset! beschrijf help ik organisaties, mensen en teams de knop om te zetten, zodat we verbinding met elkaar blijven maken.

 

Bekijk hieronder welk abonnement het beste bij jou past en laat me weten waar je interesse naar uit gaat.

[rev_slider_vc alias=”websitebuilder-hero1″]

Sales en marketing

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen voor sales & marketing. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken en ons niet gek te laten maken door modewoorden als disruptie.

 

Voorbeelden: van toonaangevende grote events met internationale sprekers uitdenken en regisseren tot een klein sales team trainen om met LinkedIN nieuwe business binnen te halen.

 

Ik help je gegarandeerd tot nieuwe inzichten te komen, verder te gaan waar jouw concurrent stopt en met meer energie jullie sales & marketing inspanningen uit te voeren. Neem contact op voor referentievoorbeelden en om te kijken welk abonnement bij jouw organisatie past.

Neem contact op

  Je kunt hieronder meerdere keuzes selecteren indien je dat wenst:

  1. Brons abonnement (eenmaal per twee maanden)
  2. Zilver abonnement (eenmaal per anderhalve maand)
  3. Goud abonnement (eenmaal per maand)
  4. Een lezing of workshop op maat
  Overige

  Je naam

  Je e-mail (verplicht veld)

  Je (mobiele) telefoonnummer

  Je opmerkingen

  Communicatie & ICT

  Of je nu directeur van een multinational, bedrijfsleider van een retailer, beleidsmedewerker of zzp-er bent, je zult merken dat de wijze

   

  De afgelopen jaren zie ik de vraag van mijn klanten veranderen. Na langere trajecten heeft men nog de behoefte aan een regelmatig bezoek en sommige organisaties hebben geheel geen budget voor langere trajecten, maar wel behoefte aan ondersteuning. Om die reden mijn nieuwe abonnementsvorm bedrijfsondersteuning. Dit sluit ook aan bij de ambities die ik heb. Zoals ik in mijn onlangs gepubliceerde boek Reset! beschrijf help ik organisaties, mensen en teams de knop om te zetten, zodat we verbinding met elkaar blijven maken.

   

  Bekijk hieronder welk abonnement het beste bij jou past en laat me weten waar je interesse naar uit gaat.

  Neem contact op

   Je kunt hieronder meerdere keuzes selecteren indien je dat wenst:

   1. Brons abonnement (eenmaal per twee maanden)
   2. Zilver abonnement (eenmaal per anderhalve maand)
   3. Goud abonnement (eenmaal per maand)
   4. Een lezing of workshop op maat
   Overige

   Je naam

   Je e-mail (verplicht veld)

   Je (mobiele) telefoonnummer

   Je opmerkingen

   Managementadvies

   Na in dienst te zijn geweest van diverse internationale ondernemingen heb ik besloten een eigen bedrijf te starten. Ik begon in 2007 met het adviseren van organisaties in de vorm van (grote en kleine) adviestrajecten, workshops en inspirerende lezingen.

    

   De afgelopen jaren zie ik de vraag van mijn klanten veranderen. Na langere trajecten heeft men nog de behoefte aan een regelmatig bezoek en sommige organisaties hebben geheel geen budget voor langere trajecten, maar wel behoefte aan ondersteuning. Om die reden mijn nieuwe abonnementsvorm bedrijfsondersteuning. Dit sluit ook aan bij de ambities die ik heb. Zoals ik in mijn onlangs gepubliceerde boek Reset! beschrijf help ik organisaties, mensen en teams de knop om te zetten, zodat we verbinding met elkaar blijven maken.

    

   Bekijk hieronder welk abonnement het beste bij jou past en laat me weten waar je interesse naar uit gaat.

   Neem contact op

    Je kunt hieronder meerdere keuzes selecteren indien je dat wenst:

    1. Brons abonnement (eenmaal per twee maanden)
    2. Zilver abonnement (eenmaal per anderhalve maand)
    3. Goud abonnement (eenmaal per maand)
    4. Een lezing of workshop op maat
    Overige

    Je naam

    Je e-mail (verplicht veld)

    Je (mobiele) telefoonnummer

    Je opmerkingen