Presentatie: Connecting People
“Vertel nog eens over je Nokia tijd” – hoe vaak ik dat niet hoor! Daarom lanceer ik: ‘Connecting People’. Een vervolg op mijn door meer dan 10.000 mensen bijgewoonde presentatie ‘Aandacht voor de klant’.

CONNECTING PEOPLE

 

“Connecting People” is een presentatie over onder andere de merkstrategie van Nokia – vol onthullingen en verrassende oplossingen.

Hoe het bedrijf in 2003 al wist dat écht luisteren naar de klant topprioriteit moest hebben, maar het als merk toch niet redde. Ik was getuige van het moment waarop de ‘disconnectie’ met de doelgroep begon. Een probleem waar veel bedrijven nu ook nog mee worstelen! We zeggen op de klant te focussen, maar doen dat eigenlijk niet. Het gaat over klagende klanten op Twitter en over de kloof die internet in onze samenleving slaat.

 

Ik kom met aansprekende voorbeelden, prikkelende casussen en laat het publiek ontdekken hoe eenvoudig je blije klanten krijgt. Als wake-up-call tijdens boardroom meetings of in entertainmentvorm tijdens nieuwjaarsrecepties. Dit wil je niet missen!

 

ONDER ANDERE DE VOLGENDE BEDRIJVEN VROEGEN MIJN BIJDRAGE:

 

Speedo, Delta Lloyd, Politie, NATO, Sigma Coatings, UWV, Rabobank, Start People, CIOS, Provincie Zuid Holland, Jong Ondernemen, Kamer van Koophandel, Shimano, Van Haren, KPN, TMO, NIMA, NOCNSF, Carlsberg, PGGM.  In totaal zagen al meer dan 15.000 mensen mijn lezingen. Een inspirerende (keynote) presentatie, managementadvies of meerdaagse hands-on brainstorm- en workshopsessies? Ik maak graag een voorstel dat aansluit bij je behoeften!

140312_Eforum_313

  Vink uw interesse hieronder aan (meerdere antwoorden mogelijk). Ik neem daarna binnen 48 uur persoonlijk contact met u op.

  Presentatie Connecting PeoplePresentatie Aandacht voor de KlantBusiness X-Factor bootcampOverige

  Uw naam

  Uw e-mail

  Uw bericht

  Mijn boek Reset! heeft de nummer 1 positie behaald

  Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie