BESTEL HIERONDER DIRECT UW TICKETS VOOR MAART 2018

 

Interesse in een inCompany training/teambuilding in maart 2018?

Locatie Curacao of Aruba -> neem contact op!

Naam

E-mail (verplicht)

Bericht

Over Erik Jan

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curaçao! In 2017 introduceerde hij in september 2017 zijn bestseller Reset! op Curacao. Zijn boek heeft recentelijk wekenlang op de nummer 1 positie van managementboek gestaan in Nederland.  Iedere deelnemer krijgt na de sessie een gesigneerde versie van dit boek Reset!

 

Erik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem 'mr. Internet'. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de 'eerste aansluiting' op het Internet (1998 tot 2002). Hij was general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

Over Annemieke

Annemieke’s missie is de kwaliteit van leven verhogen van mensen die op haar pad komen, die op hun manier deze boodschap weer verspreiden (‘ripple effect’).

 

annemieke deiman

 

Zij deelt haar holistische kennis over slaap en gezondheid op een enthousiaste en duidelijke manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je haar zeker in een van haar workshops of individuele coachingssessies zult horen zeggen.

Annemieke heeft een master in Science (Psychologie, Rijksuniversiteit Groningen) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Behavioural Sleep Medicine. Zij is de oprichter van Sleep Wellness Curacao & mede-eigenaar van YADE Corporate Health Solutions.