Inspirerende spreker en trainer Erik Jan Koedijk

In 2003 gaf ik mijn eerste lezing. Mijn klanten zijn veelal op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld hun teambuilding, klantendag, congres of netwerkevenement. Ik ben benieuwd of ik met jou contact mag opnemen om te kijken of één van mijn lezingen jou past! Nieuw: de inspirerende lezing Reset! naar de gelijknamige management bestseller die door mij werd gepubliceerd op 14 februari 2017 en onlangs het best verkochte managementboek werd.

 

Onderwerpen waarover ik spreek hebben veelal te maken met veranderingen. Veranderingen van gedrag, binnen organisaties, van mediagebruik, van de wijze waarop we met elkaar communiceren.  Op een inspirerende, aanstekelijke, interactieve en vermakelijke manier neem ik mensen mee. Om samen van veranderen een feestje te maken komen veelal thema’s als leiderschap, communicatie, samenwerken, welbevinden en in een specifieke lezing het bewustworden van medewerkers rondom het theme Cyber Security aan de orde. Samen met jou bespreek ik welk accent het beste past bij jouw organisatie en is geen enkele lezing hetzelfde!

Lezingen

 

1. NIEUW: Reset! De 9 stappen om in beweging te komen

Mijn boek Reset! stond net na verschijnen in de top 10 best gelezen managementboek en heeft zelfs de eerste plaats bereikt. Deze nieuwe lezing geef ik vanaf september 2017. Als een computer of telefoon het niet goed doet, zet je hem uit en weer opnieuw aan. Zo helpt deze nieuwe inspirerende lezing mensen te verbinden en te motiveren. Na deze lezing laat je je niet langer gek maken door woorden als disruptie en maak je samen van veranderen een feestje. Je gaat naar huis met concrete tips die je morgen kunt toepassen en die jou veel energie geven! Ik deel voorbeelden die ik zelf in de praktijk nationaal en internationaal met klanten succesvol heb geïmplementeerd. Zo maken we het tastbaar en concreet. De lezing kan gecombineerd worden met het signeren van het boek Reset! Neem gerust contact mij op om een datum aar keuze te bespreken.

 

2. Connecting People – the power of Social

Deze lezing heb ik al aan tienduizenden mensen getoond en is nooit hetzelfde! Op dit moment nog steeds mijn bestseller is binnen de lezingen. Wellicht heeft dat met mijn NOKIA achtergrond te maken. Ik neem je erg concreet mee in de veranderingen binnen het communicatielandschap (b.v. Internet en Social Media) en laat op een prikkelende en interactieve wijze zien wat er nu allemaal verandert in de wereld en wat je daar zelf mee kunt. Ik laat je kansen ontdekken! Geïnteresseerd? 

 

3. Cybersecurity bewustwording

In mijn lezing ‘Cybersecurity is van ons allemaal’ laat ik zien dat het van essentieel belang dat de organisatie beschermt is en blijft tegen hackers. Dan doe je niet door protocollen op te stellen en medewerkers dingen te verbieden. In deze één uur (of anderhalf uur incl. interactieve Quiz) durende inspirerende lezing geef komt de medewerker erachter wat zijn of haar eigen rol is. Een vermakelijke en tegelijkertijd educatieve lezing. Mensen zijn na de lezing bewuster dan ooit, iets dat hun eigen veiligheid en die van de organisatie direct ten goede komt, verdere details lees je hier.. Samen jouw wensen doornemen?

 

4. Lezing of workshop op maat

Heb jij zelf een specifiek verzoek dan kijken we samen of we een lezing of workshop op maat kunnen maken.

Neem contact op om jouw persoonlijke wensen door te nemen, want iedere presentatie maak ik gericht op jouw publiek.

Maak je keuze en ik neem contact op:Je kunt hieronder meerdere keuzes selecteren, ik neem vervolgens binnen 48 uur persoonlijk contact met je op (meerdere keuzes zijn mogelijk).1. Reset! De 9 stappen om in beweging te komen
2. Connecting People the power of Social lezing
3. Cyber Security bewustwording inspiratielezing
4. Een lezing of workshop op maat
Overige


Je naam

Je e-mail (verplicht veld)

Je (mobiele) telefoonnummer

Je opmerkingen

Keynote naar aanleiding van mijn bestseller boek Reset!

 

Op 14 februari 2017 verscheen mijn boek Reset! dat een kleine drie maanden later al een bestseller werd. Een eerste plaats bij managementboek! Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen.

 

Om die reden vanaf september 2017 de gloednieuwe keynote presentatie ‘Reset! De 9 stappen om in beweging te komen!’ Met een geweldig geschenk als mogelijkheid voor het publiek: het gelijknamige boek. Neem nu contact me mij op om jouw wensen door te nemen.

Boekpresentatie Reset door Erik Jan Koedijk (foto: (c) 2010 Hanneke Wetzer
Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie

Neem direct contact op:Je kunt hieronder meerdere keuzes selecteren, ik neem vervolgens binnen 48 uur persoonlijk contact met je op (meerdere keuzes zijn mogelijk).Interesse in een inspiratielezing
Cyber Security bewustwording inspiratielezing
Interesse in een workshop
Interesse in het maken van een afspraak
Overige


Je naam

Je e-mail (verplicht veld)

Je (mobiele) telefoonnummer

Je opmerkingen