Leerdoelen en onderwerpen Social Media Masterclass Curacao

 

Workshops, masterclasses en lezingen in september

Met veel trots zie ik dat ik vanaf 8 september 2017 niet voor niets met KLM naar Curacao reis. Ruim 350 mensen op Curacao gaan één van mijn masterclasses, lezingen of de boekpresentatie van Reset! bijwonen. Er zijn nog enkele plaatsen voor de Social Media Masterclasses beschikbaar. Dit zijn kleine groepen, zodat we maximaal aandacht hebben voor uw persoonlijke leerdoelen! De plaatsen kunt u direct boeken. Het unieke van de social media classes die ik geef op Curacao is dat de deelnemers hun eigen leerdoel aangeven na inschrijving. Deelnemers ontvangen ook mijn gesigneerde boek Reset!

 

BESTEL TICKETS VOOR DE WORKSHOP

 

Leerdoelen

Hieronder volgen enkele van de wensen van de huidige deelnemers. Heeft dit ook uw interesse en bent u op 11 op 12 september op Curacao, schrijf u dan in voor US$149 per persoon.  Tickets voor 11 september koopt u hier en tickets voor 12 september koopt u hier.

Enkele van de wensen van huidige deelnemers zijn:

  • ‘Graag meer informatie hoe je nu webcare oppakt’;
  • ‘Op onze locatie zijn meerdere aanbieders, hoe onderscheid ik me’;
  • ‘Tips voor een effectief gebruik van LinkedIN en Facebook’;
  • ‘Welke do’s en don’ts zijn er binnen het gebruik van Social Media’
  • ‘Hoe zet je medewerkers authentiek in binnen Social Media’
  • ‘Meer informatie over Facebook marketing’
  • ‘Zijn er kansen met Twitter?’
  • ‘Social Media trends’
  • ‘Hoe bereiken we onze doelgroep het beste via welke kanalen?’
  • ‘Hoe introduceren we ons nieuwe product en dienst via Social Media’

 

 

 

Een overzicht waar u mij allemaal tegen kunt komen in september 2017

 

Op 11, 12 en 14 september zijn geen kaarten meer verkrijgbaar voor de Cybersecurity presentaties en Reset keynotes.

 

BOEK EEN LEZING!

 

Leerdoelen en onderwerpen Social Media Masterclass Curacao Click to Tweet

 

Heeft u mijn boek Reset! al gelezen?

Als een computer of telefoon het niet goed doet, zet je hem uit en opnieuw aan. Het boek Reset dat ik dit jaar heb gepubliceerd helpt organisaties, teams en mensen om de knop om te zetten. De afgelopen twintig jaar van mijn carrière viel me namelijk één aspect telkens op: hoe we met elkaar samenwerken en communiceren is voor verbetering vatbaar. Tijd voor een reset, zodat we opnieuw verbinding met elkaar kunnen maken. Het is tijd voor menselijk leiderschap!

 

3d-cover-boek

 

MAAK JE KEUZE:

IK HEB INTERESSE IN EEN LEZING

 

IK KOOP HET BOEK NU
Snel contact opnemen? Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden

 

Laatste berichten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.