NEEM CONTACT OP VOOR EEN INCOMPANY MASTERCLASS

INCOMPANY TRAINING

In Nederland, maar ook op Aruba, Bonaire als Curaçao inspireert Erik Jan uw medewerkers ook exclusief voor uw organisatie! Onderwerpen: samenwerken, social media, digitale transformatie en internet veiligheid (hoe beschermen medewerkers zichzelf tegen hackers). Na afloop ontvangen uw medewerkers zijn boek Reset! Een dag later brengen ze tips direct in de praktijk.

incompany training social media en cybersecurity
KLIK EN NEEM CONTACT OP

DEZE BEDRIJVEN LIETEN MEDEWERKERS DEELNEMEN!

In Nederland namen al veel bedrijven deel maar ook op Aruba, Bonaire en Curacao zijn de masterclasses van Erik Jan populair.

Maduro & Curiel’s Bank N.V,  Meijburg & Co Caribbean, Ministerie van Defensie, CHB (Centrale Hypotheekbank), Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Red Sail Aruba, Maduro Travel (Aruba) Inc., Ministerie van GMN, Santa Barbara Recreation Curacao, Universiteit van Curacao, Rotal Netherlands Navy, Rijksdienst Caribisch Nederland, Desiree’s Gourmet, Parliament of Aruba, Manchebo Beach Resort & Spa, Banco di Caribe, Aruba Bank NV, Gianni’s Group, Captain Cook’s Minimarket, Curacao Ports Authority N.V., Tele Aruba.

Sinds 2015 stelt Erik Jan een keer per jaar Social Media een week centraal op Curaçao. Dit jaar komt Erik Jan zelfs een tweede keer terug in 2018 in verband met twee bedrijfstrainingen die hij in die periode geeft. Tijdens de masterclasses die in 2016, 2017 en begin 2018 werden georganiseerd namen meer dan 500 werknemers op Aruba en Curaçao deel aan de presentaties en masterclasses. Ook meedoen? Klik hier en koop uw tickets!

REACTIE VAN DEELNEMERS

In onderstaand filmpje ziet u reacties van de deelnemers aan de Social Media Masterclass die door Erik Jan Koedijk in maart 2018 op Curaçao werd georganiseerd. Als gratis bonus krijgt u als deelnemer ook tips op het gebied van internet veiligheid. U weet daarna hoe u uzelf en uw organisatie beschermt tegen hackers. Verder krijgt u een certificaat van deelname! Klik hier om direct tickets aan te schaffen!

WAT GA IK LEREN?

Dit is een praktische benadering over strategie en uitvoering. U zult zich na deze masterclass van maar liefst 4 uur verder kunnen onderscheiden van uw concurrenten en hoe u veilig communiceert en beschermt tegen hackers! U zult betere resultaten gaan behalen uit uw inspanningen. Geschikt voor zowel management als medewerkers.

De inhoud bestaat onder andere uit:

 • Aandacht voor uw eigen leerdoel!
 • INSPIRATIE!
 • Dat ‘Sociale’ Media eigenlijk niet bestaan.
 • Succesvol zijn met Social Media.
 • Wie uw doelgroep is.
 • Leads genereren!
 • Hoe komt u met uw klant in contact en blijft u in contact?
 • Hoe beschermt u uzelf eenvoudig tegen hackers.
 • Inzien welke trends er spelen.
 • Hoe meet u resultaten.
 • Laatste Social Media ontwikkelingen.
 • Inspirerende voorbeelden van Social Media campagnes bedacht door Erik Jan.

Heeft u een vraag of interesse in een inCompany training? Vul hieronder uw gegevens in en klik op verzenden.

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

  Over Erik Jan

  Erik Jan Koedijk komt terug naar Curaçao en Aruba en bezoekt ook Bonaire in november 2018! In 2017 introduceerde hij zijn bestseller boek Reset! in Nederland en op Curaçao.

  Erik Jan kreeg zijn eerste baan in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

  Voor zijn loopbaan bij Nokia was hij general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer. Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging.

  Hij is dit jaar 11 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset! Erik Jan stelt in november 2018 social media weken lang centraal op Aruba, Bonaire en Curaçao.

   

  Laatste berichten