Klimmen tegen MS door een stelletje koekenbakkers

 

Wauw, proberen om 6x de top te bereiken, ik heb gedoneerd!

10 juni is het zover. Een goede vriend van me, Leonard van Rijn, is een van de toppers die op de racefiets gaat proberen de top van de Mont Ventoux  6x op een dag te beklimmen. Samen met zijn broer Bob vormt hij het team Stelletje Koekenbakkers.

Steun jij hun nu? Zij hopen zoveel mogelijk geld op te halen om in te zetten in de strijd tegen MS. Zij doen voor de 5e keer mee aan Klimmen tegen MS. Dit moet natuurlijk ondersteund worden door vele andere mensen die hun helpen veel geld bij elkaar te krijgen. Ik heb reeds gedoneerd, doe je dit ook?

Achtergrond

Leonard en Bob komen in beweging tegen MS omdat zij als gezin al vele jaren te maken hebben met MS. Hun moeder heeft MS. Zij zien wat de nare gevolgen de ziekte MS heeft. Met name natuurlijk voor diegene die MS heeft maar ook voor de naasten van de persoon met MS. Zij zijn in de gelukkige omstandigheid dat zij hun moeder nog steeds bij hun hebben, maar er zijn vele andere mensen die iets anders meegemaakt hebben. Als stelletje Koekenbakkers willen zij actief een bijdrage leveren aan een MS VRIJE wereld!

Dankjewel!

Laatste berichten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.