Investeer nu in flexibele externe inspiratie

Veel organisaties hebben behoefte aan externe expertise om strategische beslissingen te nemen. Dit komt omdat de juiste “mix aan expertise” vaak niet in huis aanwezig is. Maar steeds meer komt naar vore dat men geen lang termijn commitment wil maken, maar wel iemand die extern kan meedenken met management, ondernemers, teams of leiders.

Corona heeft digitale transformatie definitief in een stroomversnelling gebracht. Online is geen keus meer en daarom is het nu tijd om stappen te nemen wil je toekomstbestendig blijven.

 

Welke keuzes maak je op dit moment? Privé of zakelijk? Wel of geen campagne starten? Wel of geen extra investeringen in ICT nu hackers op de loer liggen? Wat ga je als ondernemer uitbesteden en wat juist niet?

 

Een ding weet je: je wilt relevant blijven voor jouw klanten en samenwerkingspartners!

Waarom een strippenkaart?

Met een strippenkaart zit je niet meteen vast aan een aantal uren ondersteuning per week. Het geeft extra flexibiliteit, omdat je mij inzet waar nodig.

Vanaf het moment dat we meer thuis zijn gaan werken, merk ik dat organisaties mij graag even een ‘uurtje hier en daar’ tijdens een teams-meeting laten aansluiten. Met deze strippenkaart werkt dat voor mijn klanten makkelijk en snel. Heb je vragen? Neem dan contact op.

KLIK HIER om te kijken wat de inhoud is.

Voor ondernemers, organisaties en werknemers

Ondernemers vragen momenteel af hoe ze online écht onderdeel maken van hun business en veel werknemers zijn webinar en ‘Zoom en teams moe’. Daarom zoekt men naar inspiratie van buiten de organisatie.

 

Veel managers zien nu in dat je ‘anders’ dient te gaan managen en zoeken iemand van buiten om te klantborden. Vanwege die stijgende behoefte introduceer ik de flexibele ondersteuning.

 

Voorbeelden vind je hier en wil je direct contact dan kan dat altijd.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Over Erik Jan

Erik Jan (1972) is betrokken bij Internetprojecten sinds 1992. Hij heeft voor internationale organisaties (SurfControl & Nokia) op managementposities gewerkt. Ook ontwikkelde hij succesvolle Europese partner accreditatie- en certificeringsprogramma’s. Vanaf 2007 heeft hij publieke en private organisaties begeleid in het maken van hun (partner) communicatie en/of internetstrategie. Tevens is hij dagvoorzitter en geeft lezingen als spreker.

In 2017 verscheen zijn boek RESET! dat door duizenden mensen wordt gelezen, over onder andere communicatie, samenwerken en cybersecurity. Erik Jan komt sinds 2015 tweejaarlijks op de ABC-eilanden en geeft workshops op het gebied van communicatie en samenwerken. Internetbeveiliging is daar een belangrijk onderdeel binnen. Erik Jan had tot eind 2019 een grote rol binnen het activatieteam van Alert Online en boekte met het team veel successen op het gebied van partnersamenwerking. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen.

Neem contact met mij op:

Neem contact op door het invullen van het onderstaande formulier. Je kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen door een APP te sturen.

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Naam organisatie (optioneel)

  Toelichting / opmerkingen

  Hoe maak je gebruik van de flexibele ondersteuning?

  Na aanschaf van de strippenkaart hebben we een intakegesprek van 30 minuten om samen af te spreken hoe je de strippenkaart het liefst wenst te gebruiken. Mocht de aanschaf zijn voor een team, dan leggen we kort vast wie toestemming mag geven tot het gebruik van strippen.

   

  Voorbeelden:

   

  • aanschuiven (offline of online) bij meetings met externe bureaus zoals reclame, PR of ICT bureaus.
  • aanschuiven (offline of online) bij teamoverleg en managementmeeting.
  • boekpresentatie van mijn boek RESET! om zo mensen te inspireren (reset koop je hier).
  • digitale transformatie vraagstukken.
  • ondersteuning bij het maken / feedback geven: communicatie aanpak, partnerstrategie, cyberweerbaarheid, (op afstand) samenwerken.
  • organiseren van inspirerende webinars voor klanten of medewerkers (inclusief techniek en zorgen dat er maximaal wordt gekeken).

   

  Voor een specifiek vraagstuk, neem contact op en we kijken of ik daar wel of niet iets in kan betekenen.

  Meer op KOEDIJK.com: