Interview Annemieke Deiman en Erik Jan Koedijk

Interview van Annemieke Deiman met Erik Jan Koedijk over bezoek aan Aruba en Curacao

Interview van Annemieke Deiman

met Erik Jan Koedijk

 

Don’t miss out!

Don’t miss out! In deze interview-serie vragen de trainers Erik Jan Koedijk & Annemieke Deiman elkaar het hemd van het lijf. Hoe komt deze unieke samenwerking tussen een digitaal- en communicatie strateeg & een health guru tot stand en wat hebben zij jou tijdens de masterclasses te bieden om van 2018 een jaar als nooit tevoren te maken?

Hieronder kun je voor deze drie masterclasses een ticket aanschaffen. Wil je dit interview direct verder lezen KLIK HIER en scroll door naar de verdere inhoud van dit artikel.

Energize Yourself Masterclass v3

BESTEL JE TICKETS

Hoe hebben Annemieke en Erik Jan elkaar leren kennen?

Annemieke: Eind 2015 hebben wij elkaar leren op Curacao kennen tijdens de Business X-factor training die jij samen met Henkjan Smits gaf op het Ananda Wellness Resort. Ik weet nog dat ik onder de indruk was van jouw werkervaring en social media knowhow en gelijk een goede klik ervaarde met je. Hoe was jouw eerste ervaring destijds met training geven op de Antillen? Had jij verwacht dat je 2,5 jaar later nog steeds actief zou zijn in het Caribisch gebied?

Erik Jan: Het is allemaal in een soort van flow gegaan. Ik had geen verwachtingen over de lange termijn, ik concentreerde me op het goed trainen van de deelnemers op dat moment. Je was trouwens een leuke deelnemer! Erg leergierig en deed met alle oefeningen goed mee. Dat is als trainer prettig! Henkjan en ik gaven een Business X-Factor training en Social Media Masterclass. Het enthousiasme van de mensen was geweldig. Dat is de aanleiding geweest om nu in maart 2018 al weer voor de derde keer terug te komen op het mooie Curacao en ook Aruba te bezoeken!

Jezelf digitaal en fysiek fit houden

Annemieke: Onze expertises lijken op papier ver uit elkaar te liggen. Grofweg gezegd IT & Gezondheid. We gaan samen masterclasses aanbieden op de Antillen waarin deze twee vakgebieden samen gaan komen. Hoe zie jij de link tussen deze twee vakgebieden?

Erik Jan: Ik zie mijzelf niet zozeer als een IT-er. Ik ben digitaal en communicatie strateeg en ja daar komt steeds meer IT bij kijken😊. Ik denk dat jezelf digitaal fit houden en jezelf fysiek fit houden dichter bij elkaar ligt dan een ieder wellicht denkt. Dat gaan we samen in maart laten zien!

Annemieke: Ik heb je boek RESET! bijna uit (zal hem voor onze masterclasses helemaal uit hebben beloofd😊). Heel goed leesbaar, o.a. door de interessante interviews die je erin hebt verwerkt met ervaringsdeskundigen per onderdeel. Vooral het onderwerp Workplace Vitality past natuurlijk helemaal in mijn straatje (red.; In Nederland heeft Annemieke voor ArboNed als health consultant gewerkt en op Aruba en Curacao biedt ze met haar bedrijf YADE Corporate Health Solutions corporate wellness programs aan). In de masterclasses ga ik vooral hier aandacht aangeven, workplace vitality, maar ook je eigen vitaliteit. Stel jij zit in de zaal, wat zou jij van mij willen leren hierover?

Erik Jan: Ik zou graag willen weten hoe ik mijn stress goed onder controle krijg. Werkstress is niet slecht zoals vele mensen wellicht denken, maar verkeerde types stress is niet best. Ik zou geholpen zijn om dat goed te kunnen herkennen EN bespreekbaar maken met de leidinggevenden.

Het bijhouden van trends

Annemieke: In de digitale wereld voel ik me o.a. door jouw workshops die ik in het verleden heb gevolgd, steeds meer ervaren, maar de ontwikkelingen gaan zo snel! En soms zie ik met alle mogelijkheden door de bomen het bos niet meer. Hoe houd jij het allemaal bij? En wat vind jij de meest relevante ontwikkelingen/tools op dit gebied die ook in de masterclasses gaan terugkomen?

Erik Jan: Ik lees veel, volg webinars en vaktrainingen en ben zelf best wel een ‘nerd’. Communicatie gaat vandaag veel over techniek. Omdat ik de techniek best wel inhoudelijk beheers (denk ik😊) leg ik makkelijk en snel relaties tussen nieuwe trends. Ik beloof dat ik daaraan aandacht ga besteden en tips geef!

Annemieke: Thanks voor je antwoorden! Ik heb ontzettend zin in onze samenwerking. Fantastisch als we samen de mensen die onze masterclasses volgen tools kunnen geven voor een optimaal 2018! Met een goede gezondheid en meer knowhow over social media en workplace vitality.

Erik Jan: Ik ben trots dat we dit samen gaan doen Annemieke, dank voor de gestelde vragen en ik kan niet wachten op het vliegtuig naar Curacao en Aruba te stappen!

Incompany workshop voor jouw organisatie?

Ben jij werkzaam voor een bedrijf of ben je manager bij een bedrijf en heb je interesse in een inCompany training. Klik hier en vul het formulier in. Tussen 17 en 25 maart geven Annemieke en Erik Jan enkele inCompany trainingen. Vanzelfsprekend kunnen zij dit ook aanbieden als b.v. teambuilding of inspiratiedag voor uw klanten. Je hebt een keuze uit onderwerpen zoals: een Social Media Masterclass, Samenwerken anno 2018, Masterclass SLAAP of de Reset! Energize Yourself Masterclass exclusief voor bijvoorbeeld uw klanten en/of medewerkers.

Bestel hieronder tickets voor de Aruba en Curacao masterclasses

 

 

GRATIS BIJ DEELNAME BESTSELLER RESET!*

* bij Masterclass Slaap is het boek niet inbegrepen en los aan te schaffen voor NAF 50,- of AWG 50,-

Reset van Erik Jan Koedijk eenn van de best verkochte managementboeken

 

 

Interesse in een inCompany training/teambuilding in maart 2018?

Locatie Curacao of Aruba -> neem contact op!

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

   

   

  BESTEL JE TICKETS
  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.