Webinar of lezing:

RESET! Op afstand veilig samenwerken

Geheel in aansluiting met mijn boek gaat deze zeer inspirerende interactieve webinar over communicatie, samenwerken en welbevinden. De belangrijkste onderdelen om met kop en schouders uit te steken boven de rest. Ik neem je mee door de veranderende tijd van communicatie, laat de onzin van hypewoorden als disruptie zien en toon aan dat ‘even normaal doen’ een goed recept is.

(foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer voor Erik Jan Koedijk - boekpresentatie Reset het boek

Wanneer je ‘anders’ naar elkaar gaat luisteren toon je meer respect en maak je van veranderen een feestje. In een wereld waar we van functies naar rollen gaan en waar meer op afstand werken en meer menselijk leiderschap noodzakelijk is, een must. Bij de live webinar, exclusief voor jouw organisatie, verzorg ik alle techniek die voldoet aan de AVG-regelgeving.

Waarom deze lezing / webinar?

Opeens werken we allemaal op afstand. Bijeenkomsten zijn online gegaan, samenwerken is online gegaan. Wellicht verloopt het beter dan verwacht of merk je juist dat jouw energie wegzakt.

Webinars door Erik Jan Koedijk

Deze interactieve RESET! webinar woon je samen met jouw collega’s bij en is dus exclusief georganiseerd voor jouw team of organisatie. Je leert onder andere je eigen stress beter te herkennen en ontvangt concrete tips die je morgen kunt toepassen. Alleen dan maak je samenwerken leuker, komt er meer energie bij je vrij en trap je op tijd op de rem.

KLIK HIER om te kijken wat de inhoud is.

Maak een webinar leuk en toegankelijk!

Dat was de vraag van mijn vaste klanten die te kampen hebben met medewerkers die meeting via Zoom en Teams zat zijn, omdat ze van online meeting naar online meeting gaan. Ik denk dat het is gelukt de aanpak van deze webinar. We gaan samen op pad om elkaar op een leuke, inhoudelijke, enthousiaste en inspirerende manier. Samenwerken op afstand leuker maken.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN EN DIENSTEN

Over Erik Jan

Erik Jan (1972) is betrokken bij Internetprojecten sinds 1992. Hij heeft voor internationale organisaties (SurfControl & Nokia) op managementposities gewerkt en ontwikkelde daar ook succesvolle Europese partner accreditatie- en certificeringsprogramma’s. Vanaf 2007 heeft hij publieke en private organisaties begeleid in het maken van hun (partner) communicatie en/of internetstrategie. Tevens is hij dagvoorzitter en geeft lezingen als spreker.

In 2017 verscheen zijn boek RESET!  Dit boek is toepasselijker dat ooit in 2021. Het wordt inmiddels door duizenden mensen wordt gelezen. De stappen, tips en ervaringsverhalen zorgen voor een gegarandeerde wake-upcall. Erik Jan komt sinds 2015 tweejaarlijks op de ABC-eilanden en geeft workshops op het gebied van communicatie en samenwerken. Internetbeveiliging is daar een belangrijk onderdeel binnen. Erik Jan had tot eind 2019 een grote rol binnen het activatieteam van Alert Online en boekte met het team veel successen op het gebied van partnersamenwerking. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen.

Neem contact met mij op:

Neem contact op door het invullen van het onderstaande formulier. Je kunt vanzelfsprekend ook contact opnemen door een APP te sturen.

  Naam

  E-mail (verplicht)

  Naam organisatie (optioneel)

  Toelichting / opmerkingen

  Wat leren de deelnemers?

  Vooral veel leuker samenwerken. Daarom volgen we de indeling van het boek: samenwerken, de organisatie en wellbeing. Achteraf laat je je na niet langer gek maken door de vele online meetings en notificaties. Je weet nu prioriteiten beter te stellen en houdt je alleen bezig met daar waar je ook direct invloed op kunt hebben. Verder pas je de concrete tips al een dag later toe. Je zult merken dat het jou en de mensen met wie je samenwerkt veel energie gaat geven! Ik deel voorbeelden die ik zelf in de praktijk nationaal en internationaal met klanten succesvol heb geïmplementeerd. Zo maken we het tastbaar en concreet.

   

  Wat levert deelname in ieder geval op?

   

  • Succesvol samenwerken op afstand.
  • Sneller je doel bereiken met sterke online communicatie.
  • Meer weten over cyberweerbaarheid en social media.
  • Hoe je de klant en elkaar het gevoel geeft welkom te zijn.
  • Hoe je beter kunt luisteren naar jezelf en naar anderen.

   

  Overtuigd en samen medewerkers inspireren en nog leuker op afstand laten samenwerken? Bestel de webinar/lezing en we plannen hem samen in!

  Meer op KOEDIJK.com: