[rev_slider alias=”incompany”]

 Exclusief voor uw bedrijf: Reset! InCompany Workshops op Aruba en Curacao maart 2018

Reset! Incompany Workshops (2)

Exclusief voor uw bedrijf: Reset! InCompany Workshops


Gezondheidsexpert en slaappsycholoog Annemieke Deiman en communicatie- en digitaal expert Erik Jan Koedijk organiseren in maart 2018 ook inCompany workshops op Aruba en Curacao. U kunt nu voor uw bedrijf exclusief een inCompany workshop boeken. De kosten hiervan hangen af van het aantal medewerkers en het type workshop dat u kiest. Vul onderstaand formulier in en er wordt binnen enkele dagen contact met u opgenomen. U kunt tevens een datum en locatie kiezen. Wij komen dan naar uw bedrijf toe.

We hebben de volgende data beschikbaar (u kunt deze in onderstaand formulier selecteren):

 

  • InCompany training mogelijkheid Aruba: alle data vol
  • InCompany training mogelijkheid Curacao: alleen 21 en 23 maart zijn nog beschikbaar
  • Business coachingsgesprek: Bent u bestuurder en heeft u behoefte aan een persoonlijk business coaching gesprek met Erik Jan Koedijk dan kunt u een mail sturen. Vanaf NAf. 499,- / AWG 499,- Erik Jan doet deze coachingsgesprekken op Curacao in het Renaissance Hotel. Klik hier om nu een mail te sturen aan Erik Jan

 

Klik hier en neem direct contact op!

 

De onderwerpen waaruit u kunt kiezen zijn onderstaand aangegeven, uiteraard wordt e.e.a. afgestemd op uw wensen:

 

 1. Reset! Energize Yourself and your team InCompany masterclass: We moeten een andere richting inslaan, terug naar de basis. Veel kan veel efficienter en minder stressvol! Erik Jan and Annemieke zullen u een dosis inspiratie geven en vertellen u, vol passie, over de verschillende onderwerpen uit het boek RESET! en de trends op het gebied van persoonlijke gezondheid, social media en vitaliteit op de werkvloer.
 2. Social Media masterclass. Dit is aan te passen naar uw wensen. Bijvoorbeeld voor uw marketing, communicatie, sales en PR medewerkers.
 3. Cybersecurity awareness. Een sessie voor alle medewerkers over het onderwerp Cybersecurity. Op een inspirerende manier neemt Erik Jan de medewerkers mee door de wereld van hackers en geeft medewerkers tips hoe zichzelf en het bedrijf te beschermen.
 4. Samenwerking anno 2018. De nieuwste masterclass van Erik Jan. Hoe haal je de beste samenwerking uit je teams, medewerkers en dus het bedrijf.
 5. Masterclass SLAAP: Wereldwijd hebben veel mensen slaapproblemen en kunnen niet genieten van een optimale gezondheid. Een goede nachtrust is essentieel voor een goedwerkend immuunsysteem en een gezonde en positieve mind. In de Masterclass SLAAP leert Annemieke uw medewerkers ALLES over een gezonde slaap en de invloed van ons gedrag en leefstijl op de slaapkwaliteit.

Reset Curacao

Interesse? Neem nu contact op!

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie

  E-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Welk onderwerp?*

  Datum op Curacao of Aruba?*

  Opmerkingen

  TICKETS BESTELLEN VOOR DE PUBLIEKE MASTERCLASSES?

  KIJK HIERONDER!

  Over Erik Jan

  Erik Jan Koedijk komt terug naar Curaçao! In 2017 introduceerde hij in september 2017 zijn bestseller Reset! op Curacao. Zijn boek heeft recentelijk wekenlang op de nummer 1 positie van managementboek gestaan in Nederland.  Iedere deelnemer krijgt na de sessie een gesigneerde versie van dit boek Reset!

   

  Erik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

  Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de ‘eerste aansluiting’ op het Internet (1998 tot 2002). Hij was general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

  Over Annemieke

  Annemieke’s missie is de kwaliteit van leven verhogen van mensen die op haar pad komen, die op hun manier deze boodschap weer verspreiden (‘ripple effect’).

   

  annemieke deiman

   

  Zij deelt haar holistische kennis over slaap en gezondheid op een enthousiaste en duidelijke manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je haar zeker in een van haar workshops of individuele coachingssessies zult horen zeggen.

  Annemieke heeft een master in Science (Psychologie, Rijksuniversiteit Groningen) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Behavioural Sleep Medicine. Zij is de oprichter van Sleep Wellness Curacao & mede-eigenaar van YADE Corporate Health Solutions.