Facebook Cybersecurity Erik Jan Koedijk and KPMG

Hoe beschermt u zichzelf thuis en op het werk tegen hackers?

 

RESET! Grijp deze unieke kans! Boek een InCompany workshop met Erik Jan Koedijk. Hij komt ieder jaar twee maaden naar de ABC-eilanden toe.  Zo gaf hij eind 2018 een exclusieve lezing Cybercrime en Cybersecurity.

Uit onderzoek van KPMG research blijkt dat 84% van de ondervraagde bedrijven in de caribbean onvoldoende aandacht heeft voor Cybersecurity. Medewerkers van organisaties en ondernemers: deze lezing is leuk, educatief en erg zinvol. In 90 minuten weet u hoe u uzelf eenvoudig en beter beschermt tegen hackers. Als ondernemer is dit ook erg belangrijk, want voordat u het weet zijn uw klantgegevens gestolen. 

Cybersecurity is dus een belangrijk onderwerp om met uw medewerkers of collega’s op de agenda te zetten. Het gaat over internetveiligheid op de werkplek en thuis. Na een training van Erik Jan:

 • Hoeft u nooit meer uw wachtwoorden te onthouden.
 • Herkent u hoe u publieke WIFI op Curaçao, Aruba of Bonaire veilig kunt gebruiken.
 • Weet u hoe u zichzelf, uw familie en uw werkplek digitaal veilig houdt.
 • Maakt u kans om zijn bestseller boek te winnen tijdens de eindquiz!
 • Bent u zich bewuster hoe u fake news kunt herkennen.
 • Weet u hoe u nooit schade oploopt wanneer uw bestanden worden gegijzeld (ransomware)

 

Inhoud van lezing

In deze 90 minuten neemt Erik Jan u mee in het hoofd van de hacker. U zult zich na deze exclusieve lezing van 90 minuten direct beter kunnen beschermen. Op een positief inspirerende manier laat Erik Jan zien hoe eenvoudig hackers uw telefoon, uw thuiscomputer of werkplek infecteren. Zelfs wanneer u anti-virus programma’s heeft geïnstalleerd. Dit is geen reden om bang te worden maar om in actie te komen, want de oplossing is niet zo moeilijk als u denkt. Erik Jan is al lang bezig met Internet. Hij ging in 1991 online en werd in het jaar 2000 voor het eerst gehackt. Hij vertelt hoe hij zich sindsdien beschermt en hoe u als werknemer, ondernemer of gewoon thuis zorgt dat u zich beschermt tegen de gevaren die het Internet kent.

Doelgroep: Iedereen die werkt met Internet!

Taal van de lezing: Nederlands of Engels

Duur:  60 of 90 minuten

 

TRAINER

Over Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk is twee keer per jaar een maand op de ABC-eilanden! In 2017 introduceerde hij zijn bestseller boek Reset! in Nederland en Curaçao waar hoofdstuk twee gaat over Cybersecurity. Erik Jan kreeg zijn eerste baan in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

 

Voor zijn loopbaan bij Nokia was hij general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer. Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging.

Hij is dit jaar 11 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset!

Na de lezing kunt u een gesigneerd exemplaar van het boek RESET! winnen via een interactieve quiz. U kunt het ook aanschaffen. Het boek heeft in de top 10 gestaan in Nederland. Erik Jan zal er een persoonlijk bericht voor u in schrijven. Erik Jan heeft ook een de wereldberoemde hacker Kevin Mitnick heeft geïnterviewd in hoofdstuk twee van het boek Reset!.  Erik Jan werkte samen met Kevin in de tijd dat Erik Jan voor NOKIA werkzaam was.

Vragen of een InCompany training? Vul onderstaande in of stuur een WhatsApp bericht!

  Firstname*

  Lastname*

  Organisation

  E-mail*

  Your phonenumber*

  Select your interest*

  Comments

   

   

   

  DEELNEMERS VAN DE MASTERCLASSES

  Erik Jan organiseerde een Social Media Masterclass in 2016, 2017, 2018 en begin 2019.

  Jane Weststrate uit Curaçao

  Jane uit Curaçao is PGA Golf professional. Ze zegt: “Vaak wordt het in dit soort workshops vaag gehouden. Deze masterclass was geweldig en concreet. Ik kreeg concrete tips die ik zeker morgen kan gaan toepassen.”

   

  Shurandy uit Bonaire

  Shurandy uit Bonaire is enthousiast! “Een zeer leerzame Social Media Masterclass die zowel geschikt is voor communicatiemensen als leden van het management om meer inzicht te krijgen hoe ze social media zowel operationeel als strategisch in kunnen zetten”

  Dit zijn de reacties van deelnemers!

  DEZE BEDRIJVEN LIETEN MEDEWERKERS DEELNEMEN!

  Tijdens de masterclasses die in 2016, 2017, 2018 en begin 2019 werden georganiseerd door Erik Jan Koedijk deden werknemers van de volgende bedrijven mee. Iedereen was razend enthousiast! Meer dan 500 medewerkers op Aruba en Curaçao woonden als presentaties en masterclasses bij. Bedrijven en organisaties zoals: Maduro & Curiel’s Bank N.V,  Meijburg & Co Caribbean, Ministerie van Defensie, CHB (Centrale Hypotheekbank), Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Red Sail Aruba, Maduro Travel (Aruba) Inc., Ministerie van GMN, Santa Barbara Recreation Curacao, Universiteit van Curacao, Rotal Netherlands Navy, Rijksdienst Caribisch Nederland, Desiree’s Gourmet, Parliament of Aruba, Manchebo Beach Resort & Spa, Banco di Caribe, Aruba Bank NV, Gianni’s Group, Captain Cook’s Minimarket, Curacao Ports Authority N.V., Tele Aruba.
  Wanneer u interesse heeft in een sessie exclusief voor uw bedrijf klik hier en neem contact op met Erik Jan.

   

  Exclusieve training voor uw bedrijf?

  Vul onderstaand contactformulier in en neem contact op met Erik Jan. In november 2018 bestaat de mogelijkheid voor een persoonlijke afspraak om een training voor uw bedrijf te bespreken voor 2019. Bijvoorbeeld een training, klantendag of teambuilding. Mocht u met een groep willen deelnemen aan de masterclass op 20 november dan kunt u de tickets direct boeken door hierboven uw gewenste datum en tijdstip te selecteren.

   Uw naam

   Uw e-mail (verplicht)

   Uw bericht

    

    

   Cybersecurity en cybercrime lezing Curaçao Click to Tweet

    

    

    

   No Comments

   Sorry, the comment form is closed at this time.