Inspirerende webinars door Erik Jan Koedijk

In 2003 gaf ik mijn eerste lezing. Mijn klanten zijn veelal op zoek naar inspiratie voor bijvoorbeeld hun teambuilding, klantendag, congres of netwerkevenement. Ik ben benieuwd of ik met jou contact mag opnemen om te kijken of één van mijn webinars jou past! Mijn boek Reset! werd een van de best verkochte boeken in Nederland gelezen door managers en hun teams. Het boek kreeg een dubbele nummer 1 notering en werd allereerst geïntroduceerd in Nederland, op Aruba en op Curaçao.

Webinars voor uw organisatie

Veel organisaties vinden het lastig om een eigen technologie te gebruiken voor het organiseren van de webinar. Erik Jan heeft eigen technologie in huis die volledig aan de AVG richtlijnen voldoet. Verder zorgt hij voor een maximale deelname van uw medewerkers. Iedereen kan deelnemen op vrijwel ieder device en alles op een veilige manier.

 

Ik werk met een transparante prijsstelling. Een webinar inclusief technologie, uitgebreide intake en op maat voor uw organisatie brengt een investering van 3500 euro ex. BTW met zich mee. Voor de ABC-eilanden gelden afwijkende tarieven! Indien u meerdere sessies wenst af te nemen maak ik een speciale aanbieding. Ditzelfde geldt voor boeken voor uw medewerkers. Wilt u de bestseller Reset! als cadeau voor uw medewerker dan kunnen we een pakketprijs maken. Uiteraard zal ik ze dan ook persoonlijk signeren voordat ze worden opgestuurd.

 

Hieronder treft u de verschillende webinars aan.

 

1. NIEUW: Reset! De 9 stappen om in beweging te komen – incl. tips voor op afstand samenwerken

Mijn boek Reset! stond net na verschijnen in de top 10 best gelezen managementboek en heeft zelfs de eerste plaats bereikt. Na deze webinar laat je je niet langer gek maken door woorden als disruptie en maak je samen van veranderen een feestje. Je past concrete tips een dag later toe die jou veel energie geven! Ik deel voorbeelden die ik zelf in de praktijk nationaal en internationaal met klanten succesvol heb geïmplementeerd. Zo maken we het tastbaar en concreet.  Neem gerust contact mij op om een datum naar keuze te bespreken.

 

2. Connecting People – the power of Social

Deze webinar heb ik in de vorm van een lezing al aan tienduizenden mensen getoond en is nooit hetzelfde! De titel: wellicht heeft dat met mijn NOKIA achtergrond te maken. Ik neem je erg concreet mee in de veranderingen binnen het communicatielandschap (b.v. Internet en Social Media) en laat op een prikkelende en interactieve wijze zien wat er nu allemaal verandert in de wereld en wat je daar zelf mee kunt. Ik laat je kansen ontdekken! Geïnteresseerd? 

 

3. Cybersecurity bewustwording – ‘Cybersecurity is van Iedereen’ – ERG POPULAIR

In mijn webinar ‘Cybersecurity is van iedereen’ laat ik zien dat het van essentieel belang dat de organisatie beschermt is en blijft tegen hackers. Dan doe je niet door protocollen op te stellen en medewerkers dingen te verbieden. In deze één uur (of anderhalf uur incl. interactieve Quiz / stellen van vragen) durende inspirerende webinar komt de medewerker erachter wat zijn of haar eigen rol is. Een vermakelijke en tegelijkertijd educatieve webinar. Mensen zijn na de webinar bewuster dan ooit, iets dat hun eigen veiligheid en die van de organisatie direct ten goede komt, verdere details lees je hier.. Samen jouw wensen doornemen?

 

4. Meest geboekt: Reset! Op afstand samenwerken – Tips voor een flexibele organisatie

Geheel in aansluiting met mijn boek gaat deze zeer inspirerende webinar over communicatie, samenwerken en welbevinden. De belangrijkste onderdelen om met kop en schouders uit te steken boven de rest. Ik neem je mee door de veranderende tijd van communicatie, laat de onzin van hypewoorden als disruptie zien en toont aan dat ‘even normaal doen’ een goed recept is. Wanneer je anders naar elkaar gaat luisteren toon je meer respect en maak je van veranderen een feestje. In een wereld waar we van functies naar rollen gaan en waar meer menselijk leiderschap noodzakelijk is, een must. Hier vind je alle informatie en kun je de webinar of lezing bestellen.

 

5. Webinar op maat

Heb jij zelf een specifiek verzoek dan kijken we samen of we een webinar maat kunnen maken. Je hebt geen omkijken naar een platform, dat regel ik! Dit kan ook samen met een van de partners waar ik mee samenwerk. Onderwerpen: leiderschap, crisismanagement, coaching, succesvol pitchen, wellbeing, effectief samenwerken, social media en meer.

Neem contact op om jouw persoonlijke wensen door te nemen, want iedere presentatie maak ik gericht op jouw publiek.

Maak je keuze en ik neem contact op:

  Je kunt hieronder meerdere webinars selecteren, ik neem vervolgens binnen 48 uur persoonlijk contact met je op (meerdere keuzes zijn mogelijk).

  1. Reset! De 9 stappen om in beweging te komen
  2. Connecting People the power of Social
  3. Cyber Security bewustwording
  4. Reset! Laten we weer normaal doen
  5. Een webinar op maat
  Overige

  Je naam

  Je e-mail (verplicht veld)

  Je (mobiele) telefoonnummer

  Je opmerkingen

  Reset wederom op nummer 1

  Klik hier en neem contact op