Jan-Willem de politievlogger en Erik Jan Koedijk

Podcast 4 politievlogger Jan-Willem – een exclusief interview deel 1

Exclusief interview met de bekende politievlogger Jan-Willem (deel 1)

 

 

In mijn boek Reset! interviewde ik al de politiechef van de eenheid Den Haag over samenwerking. Nu reisde ik af naar Almere om op bezoek te gaan bij politieman Jan-Willem die ook een zeer scherpe visie heeft op samenwerking. Met bijna 100.000 abonnees op zijn YouTube kanaal is hij naast politieman ook een bekende YouTuber geworden. Jan-Willem is als politievlogger werkzaam als politieman bij het basisteam van Almere Buiten Hout. Ook wel bekend als #PAB247.

In zijn vlog neemt hij de kijkers graag mee in zijn werkzaamheden als politieagent. Wist jij dat Jan-Willem probleemloos op zijn meeste vlogs meer dan 100.000 kijkers trekt en dat de jeugd met hem wegloopt. Veel marketeers en communicatieprofessionals kunnen van dit talent leren. Wat mag de poilitie blij zijn met zo’n medewerker. Het was voor mij een genot om te zien hoe ook zijn collega’s positief worden beïnvloed voor Jan-Willem.

Passie

Ik interview Jan-Willem aangezien ik denk dat hij een talent is en de gehele politieorganisatie een voorbeeld kan nemen aan hoe ‘klantgericht’ hij te werk gaat. Na het interview was ik hier helemaal van overtuigd. Passie voor zijn vak, passie voor zijn organisatie en passie voor het contact met de burger.

Leuk! Een #podcast met @janw_pab247 de #politievlogger Click to Tweet

 

In dit deel:

  • Hoe is de politie in Almere Buiten Hout op dit idee gekomen en maakt Jan-Willem dit allemaal zelf of besteden ze dit uit aan bijvoorbeeld een bedrijf.
  • Hoe komt Jan-Willem aan zijn onderwerpen die hij bijna wekelijks publiceert.
  • Hoe lang is zijn team al met Social Media bezig.
  • Wat levert de politie het op dat hij al deze inspanningen doet. Wat zijn de reacties van de burgers.
  • Zijn teamchef ondersteunt hem geweldig, wat is zijn advies aan andere teamchefs bij de Politie in het land.
  • Hoe werkt dit voor de samenredzaamheid en de zelfredzaamheid van de burgers in Almere.
  • En nog veel meer!

Organisaties:

Advies aan organisaties. Luister naar Jan-Willem hoe ook jullie kunnen zien wat doelgroep gericht werken oplevert. Veel luisterplezier!

 

Voor meer 100% Reset! Inspiratie Podcasts klik hier voor de Podcast overzichtspagina

 

Bestel ook mijn boek Reset!

 

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie
[bol_product_links block_id=”bol_58b0826552de4_selected-products” products=”9200000065728331″ name=”Reset” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”180″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.