Energize Yourself Masterclass v3

RESET! Energize Yourself Masterclasses Curacao

Reset! Energize Yourself!

Masterclasses 2018

CURACAO

 

Grijp deze unieke kans! Deze RESET! Energize Yourself Masterclass geeft u de benodigde ‘tools’ voor een reset voor succes op de werkplek en een optimaal leven! Vul bij interesse s.v.p. het contactformulier in en reserveer nu uw plek (max 24 deelnemers).

Een unieke mogelijkheid om gezondheidsexpert en slaappsycholoog Annemieke Deiman en communicatie- en digitaal expert Erik Jan Koedijk te ontmoeten en een gratis exemplaar van het boek RESET! te ontvangen.

BOEK UW TICKET

   GRATIS BIJ DAGTOEGANG

WAT GA IK LEREN?

Het is tijd voor een RESET! We moeten een andere richting inslaan, terug naar de basis, anders is de kans op slagen voor organisaties en voor uzelf erg laag. Het kan veel efficienter en minder stressvol! Erik Jan and Annemieke zullen u een dosis inspiratie geven en vertellen u, vol passie, over de verschillende onderwerpen uit het boek RESET! en de trends op het gebied van persoonlijke gezondheid, social media en vitaliteit op de werkvloer. Ze laten u zien hoe energielekken op te sporen en te fixen en hoe focus u en uw collega’s kan helpen efficienter en met meer bezieling te werken, wat bijdraagt tot persoonlijk geluk en werkplezier.

RESET & Energize Yourself dagelijks, thuis en op het werk, door simpele tips en tricks. Kies voor verandering en wees een rolmodel voor uw omgeving. Luister naar ervaringsverhalen en ontvang praktisch toepasbare adviezen op het gebied van (digitale) communicatie (zoals social media) en vitaliteit voor een gemakkelijker en plezieriger leven. Een investering voor de rest van uw leven!!

Doelgroep: Deze RESET! Energize Yourself Masterclass is geschikt voor iedereen die wil leren en groeien op persoonlijk vlak (wellbeing) en op het gebied van communicatie (social media en interne communicatie structuren) en zo als zelfstandig ondernemer of binnen een organisatie als rolmodel voor zijn omgeving kan dienen. Coach Yourself to Success!

Taal Masterclass: Nederlands.

Duur: een dagdeel.

Locatie: de locatie wordt later bekend gemaakt. Het zal plaatsvinden in de maanden juni en/of september 2018

BOEK UW TICKET

 

MASTERCLASS LEERDOELEN:

Persoonlijke Gezondheid

 • Herkennen van stressoren en energiebronnen
 • Focus & realistische doelen
 • Stress management & ademwerk
 • Slaap als RESET
 • Creeer uw eigen blue zone
 • Een optimaal energieniveau

 

Vitaliteit op de werkvloer

 • Breng uw werkplekcultuur naar een volgend niveau
 • Kom in drie stappen in beweging op het gebied van wellbeing
 • De laatste tips op het gebied van Social Media (Website, Facebook, LinkedIn)
 • Vereenvoudig en verbeter uw interne en externe communicatie
 • Hoe blijven we de mens centraal houden in deze digitale complexe wereld?
 • GRATIS BONUS: Cyber Security tips om veilig en uit handen te blijven van hackers.

 

Na de Masterclass ontvangt u bij dagtoegang een gesigneerd exemplaar van het boek RESET!, welke in de top heeft gestaan van de managementboeken in Nederland. Erik Jan en Annemieke zullen een persoonlijk bericht voor u hierin schrijven. Er zal ook tijd zijn voor vragen achteraf die voor u persoonlijk of uw organisatie van toepassing zijn.

 

KOSTEN

Ticketprijs: NAF 399,- 

Incl. O.B. and incl. healthy snacks & drinks!

 

GEWELDIGE REACTIES VAN DEELNEMERS!

 

TRAINERS

Annemieke Deiman

annemieke deiman

Annemieke’s missie is de kwaliteit van leven verhogen van mensen die op haar pad komen, die op hun manier deze boodschap weer verspreiden (‘ripple effect’). Zij deelt haar holistische kennis over gezondheid op een enthousiaste en duidelijke manier. ‘Je moet eerst goed voor jezelf zorgen, voordat je voor anderen kunt zorgen’, is een zin die je haar zeker in een van haar workshops of individuele coachingssessies zult horen zeggen.

Annemieke heeft een master in Science (Psychologie, Rijksuniversiteit Groningen) en heeft zich verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire Voedingsleer en Behavioural Sleep Medicine. Zij is de oprichter van Sleep Wellness Curacao & mede-eigenaar van YADE Corporate Health Solutions.

Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curacao en Aruba in maart 2018! In 2017 introduceerde hij zijn bestseller boek Reset! in Nederland en Curacao. Erik Jan kreeg zijn eerste baan in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia.

Voor zijn loopbaan bij Nokia was hij general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer. Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging.

Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset!

 

NEEM CONTACT OP

VOER UW GEGEVENS IN

Ticketprijs  NAF 399,-

Uw naam

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

 

 

 

RESET! Energize Yourself Masterclass - the business edition Click to Tweet

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.