Drie Social Media tips voor aandacht

Drie Social Media tips voor gegarandeerd succes

Na het toepassen van deze tips groeit aandacht!

 

 

Je hebt het gevoel dat er meer te halen valt uit social media. En je bent op zoek naar betere conversie. Het liefst wil je dit nu en morgen meteen aan de slag. Lees daartoe deze tips.

TIP 1) Ga online adverteren!

Adverteren loont! Durf op Social Media te adverteren, want organisch gaat lang zo hard niet meer. Nog steeds merk ik dat ondernemers wel bereid zijn US$1000 te betalen (of meer!) aan een paar advertenties in de krant, maar dat US$1000 online als veel geld gezien wordt.

Dat is te verklaren!

Vroeger hielp het aantal likes op bijvoorbeeld je facebookpagina jouw organisatie om meer mensen te bereiken, dus was adverteren geen noodzaak. Vandaag de dag zegt het aantal likes op je bedrijfspagina niet zoveel meer. Je zult vast gemerkt hebben dat door het algoritme van Facebook je je doelgroep steeds lastiger bereikt.

Maar waar start je en met hoeveel budget?

Alleen met een goede en eenvoudig uit te voeren strategie zul je je doelstellingen kunnen behalen in 2018 en 2019!

Social Media is ook onderdeel van de RESET! Masterclass op Aruba.

RESET! MASTERCLASS

 

TIP 2) Maak alles dat je doet persoonlijk!

Maak persoonlijke content die iemand aanspreekt. Spreek iemand aan, zoals ik nu bij jou doe in deze blog. Ik had ‘jullie’ kunnen schrijven, maar ik doe alles in de ‘je’-vorm, omdat ik jou wil inspireren!

 

TIP 3)  Maak video én fotomateriaal!

Een video zegt meer dan duizend woorden en is daardoor een zeer krachtig communicatie tool. Vroeger was het maken van een promotiefilm erg kostbaar. Je was er snel US$5000 aan kwijt en voor veel Social Media kanalen is de inhoud ook veel te lang. Het kan allemaal heel simpel zijn. Vandaag maak je eenvoudig foto- en videomateriaal en bewerk je je video’s in een handomdraai, soms zelfs op je mobiele telefoon.

Tijdens de InCompany masterclasses die ik geef toon ik voorbeelden van betaalbare tools waar vrijwel iedereen een dag later mee overweg kan. Er wordt met een praktische benadering gekeken naar de strategische en operationele inzet van social media. Na zo’n masterclass ben je in staat jezelf of je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Je haalt meer rendement uit je inspanningen op social media.

Door vragen te behandelen tijdens de les leer je van elkaar en de antwoorden en mogelijke adviezen gaan vaak aan de hand van praktische en concrete voorbeelden. Na de 4 uur durende workshop kunt je meteen aan de slag!

Wil je meer weten of InComany masterclasses stuur een bericht!

 

Neem contact op met Erik Jan

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

   

   

  Contact opnemen? Vul je gegevens hieronder in

   Name

   E-mail (*)

   Messaga

    

   Laatste berichten

   No Comments

   Sorry, the comment form is closed at this time.