Drie Social Media tips voor aandacht

Drie Social Media tips voor gegarandeerd succes

Na het toepassen van deze tips groeit aandacht!

 

TIP: Kom naar de Social Media Masterclass op Aruba op dinsdag 20 november om 08.30.  Toegang AWG 375 en betalen kan aan de deur. Klik HIER om direct een WhatsApp te sturen of klik hier voor meer informatie over wat je leert!

 

Je hebt het gevoel dat er meer te halen valt uit social media. En je bent op zoek naar betere conversie. Het liefst wil je dit nu en morgen meteen aan de slag. Ik heb een masterclass voor je waar je heel praktisch en concreet mee uit de voeten kan. Met nieuwe informatie over social media, voorbeelden en tips voor meer omzet en meer klanten en hoe je je beschermt tegen hackers.

Om je een idee te geven van wat je gaat leren tijdens mijn masterclass heb ik hier alvast drie eenvoudige tips voor je. Zo kun je het beste halen uit Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en bijvoorbeeld jouw website!

TIP 1) Ga online adverteren!

Adverteren loont! Durf op Social Media te adverteren, want organisch gaat lang zo hard niet meer. Nog steeds merk ik dat ondernemers wel bereid zijn US$1000 te betalen (of meer!) aan een paar advertenties in de krant, maar dat US$1000 online als veel geld gezien wordt.

Dat is te verklaren!

Vroeger hielp het aantal likes op bijvoorbeeld je facebookpagina jouw organisatie om meer mensen te bereiken, dus was adverteren geen noodzaak. Vandaag de dag zegt het aantal likes op je bedrijfspagina niet zoveel meer. Je zult vast gemerkt hebben dat door het algoritme van Facebook je je doelgroep steeds lastiger bereikt.

Maar waar start je en met hoeveel budget?

Alleen met een goede en eenvoudig uit te voeren strategie zul je je doelstellingen kunnen behalen in 2018 en 2019!

Hoe je dit kunt doen komt naar voren in de Social Media Masterclass

SOCIAL MEDIA MASTERCLASS

 

TIP 2) Maak alles dat je doet persoonlijk!

Maak persoonlijke content die iemand aanspreekt. Spreek iemand aan, zoals ik nu bij jou doe in deze blog. Ik had ‘jullie’ kunnen schrijven, maar ik doe alles in de ‘je’-vorm, omdat ik jou wil inspireren! In de Social Media Masterclass zal ik je leren hoe je strategisch doelgroepen onderdeel maakt van jouw plan én hoe je ze operationeel in kunt richten in de praktijk. Je kunt er dus direct na de masterclass mee aan de slag! Vervolgens kan dat toegepast worden binnen bijvoorbeeld Instagram, Facebook, YouTube, Twitter en je eigen website.

 

TIP 3)  Maak video én fotomateriaal!

Een video zegt meer dan duizend woorden en is daardoor een zeer krachtig communicatie tool. Vroeger was het maken van een promotiefilm erg kostbaar. Je was er snel US$5000 aan kwijt en voor veel Social Media kanalen is de inhoud ook veel te lang. Het kan allemaal heel simpel zijn. Vandaag maak je eenvoudig foto- en videomateriaal en bewerk je je video’s in een handomdraai, soms zelfs op je mobiele telefoon.

Tijdens de Social Media Masterclass toon ik voorbeelden van betaalbare tools waar vrijwel iedereen een dag later mee overweg kan. Er wordt met een praktische benadering gekeken naar de strategische en operationele inzet van social media. Na de masterclass ben je in staat jezelf of je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Je haalt meer rendement uit je inspanningen op social media.

Door vragen te behandelen tijdens de les leer je van elkaar en de antwoorden en mogelijke adviezen gaan vaak aan de hand van praktische en concrete voorbeelden. Na de 4 uur durende workshop kunt je meteen aan de slag!

Wil je meer weten, sluit dan aan bij een van de masterclasses of lezingen op een van de eilanden of stuur een bericht!

 

SOCIAL MEDIA MASTERCLASS TICKETS!

 

TICKETS ARUBA 20 NOVEMBER (AWG 375):

Neem contact op met Erik Jan

Naam

E-mail (verplicht)

Bericht

 

 

Contact opnemen? Vul je gegevens hieronder in

Naam

E-mail (verplicht)

Bericht

 

Laatste berichten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.