Dit deed ik
Erik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem ‘mr. Internet’. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatieonderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia. Een toonaangevend beursconcept, succesvolle uitgerolde strategie in Second Life, een uitgekiende Europese partnerstrategie en al in 2004 internationale Social Media campagnes en twee jaar lang een Nokia Circle of Excellence sales award.
Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de ‘eerste aansluiting’ op het Internet (1998 tot 2002). Als general manager Benelux bij SurfControl beveiligde hij kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.
Erik Jan weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging. Hij is meer dan 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker.  Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen. Intussen lezen veel mensen zijn boek Reset! dat 14 februari 2017 verscheen en wekenlang op nummer 1 heeft gestaan in de managementboek bestseller lijst en een van de best verkochte managementboek boeken van 2017 is geworden.
  • Sort Portfolio:
  • All
  • Presentations
In

SB Groep

In

Zurel

In

Ziggo

In

Vodafone

In

Websense

In

Nokia

In

Carlsberg

In

Cisco

In

van der valk

In

Pfizer

In

NXP

In

Hapimag

In

Nato

In

KING

In

KPN

In Presentations

Delta Lloyd

In Presentations

De Baak