Dit bied ik
Zoekt u ondersteuning om uw medewerkers veiliger samen te laten werken, zodat de kans op een datalek wordt beperkt? Een inspirerende (keynote) presentatie, meerdaagse hands-on brainstorm- en workshopsessies of adviesdiensten op het gebied van cybercrime bewustwording? Ik maak graag een voorstel dat aansluit bij uw behoeften!

GEÏNTERESSEERD?
Tijdens een afspraak licht ik toe hoe ik u als manager of ondernemer verder kan helpen en hoe we samen uw business kunnen laten accelereren!

 

Bekijk hieronder alvast de mogelijkheden:
BOEK EEN LEZING!

MANAGEMENTADVIES | VEILIG SAMENWERKEN

Een adviestraject kan bijvoorbeeld beginnen met een nulmeting: wat gaat goed, wat kan beter. Ik leg de pijnpunten binnen uw organisatie bloot en bied oplossingen met name op het gebied van veilig samenwerken. Het kan zijn dat om veilig samen te werken – en ook om u beter te wapenen tegen bijvoorbeeld cybercriminelen - uw interne communicatie, manier van leidinggeven of vergadercultuur op de schop moet. Of soms zijn er aanpassingen in het team of de werkwijze voor nodig. Maar altijd leidt het tot een broodnodige wake-upcall voor uw bedrijf! Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met me op!

Neem nu contact met mij op
10595414225_bw

PRESENTATIES

Heeft u een evenement, congres of seminar? Dan kunt u mij inhuren als: keynote speaker – interactieve achtbaan voor het publiek - dagvoorzitter – soepele voortgang van uw congres - moderator – actief begeleiden van uw event Samen bepalen we de inhoud, samen maken we het verschil. Kijk hier naar een paar voorbeelden van workshops & brainstormsessies die ik al voor onder andere Speedo, Nato, Rabobank, Sigma, Delta Lloyd en andere organisaties mocht verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met me op!

Neem nu contact met mij op
_MG_2154-bw

WORKSHOP EN BRAINSTORMSESSIES

Tijdens een- of tweedaagse workshops of brainstormsessies geef ik een blik op wat de toekomst gaat brengen. Op interactieve wijze ontdekken we hoe uw organisatie hierop kan inspringen vanuit diverse sales- en marketingdisciplines. Maar ik kan ook een prikkelende rol vervullen in de strategiesessies van uw management. Nieuwsgierig geworden en meer weten? Neem gerust contact met me op! Kijk hier naar een paar voorbeelden van workshops en brainstormsessies die ik al voor andere organisaties mocht verzorgen

Neem nu contact met mij op
10595403205_bw

BUSINESS X-FACTOR

Samen met Arko van Brakel en Henkjan Smits heb ik de Business X-factor (BXF) aanpak ontworpen. Veel mensen voelen dat ze wat met social media ‘moeten’: ze maken accounts aan, maar dan? Hoe laat je je X-Factor via social media zien? Hoe krijg je contact met je klant of prospect? Wat te doen bij klachten? Hoe open moet je zijn? Welk deel van je identiteit laat je zien? Het Business X-Factor-team heeft zich om die vragen heen gevormd. Met de unieke combinatie van de expertises van Arko van Brakel, Erik Jan Koedijk en Henkjan Smits. We geven mensen en bedrijven inzicht in hun eigen X-Factor. In een verhaal vol anekdotes over artiesten en bedrijven, beschrijft Henkjan hoe eenvoudig het is om het beste uit jezelf en je organisatie te halen. Hij geeft openhartig zijn visie en verbindt hieraan een leermoment voor iedereen die een relatie met klanten opbouwt. Nieuwsgierig geworden? Ik licht het graag toe!

Neem nu contact met mij op
henkjanerikjanarko2
Erik Jan Koedijk inspirerende lezing Cyber Security

Neem contact op

  Je kunt hieronder meerdere keuzes selecteren, ik neem vervolgens binnen 48 uur persoonlijk contact met je op (meerdere keuzes zijn mogelijk).

  Interesse in een inspiratielezing
  Interesse in een workshop
  Interesse in het maken van een afspraak
  Overige

  Je naam

  Je e-mail (verplicht veld)

  Je (mobiele) telefoonnummer

  Je opmerkingen

  Neem contact met mij op voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek!