Op weg naar de Antillen!

Digitale transformatie en social media op Aruba, Bonaire en Curaçao

Op weg naar Aruba, Bonaire en Curaçao

 

TIP: Kom naar de Social Media Masterclass op Aruba op dinsdag 20 november om 08.30.  Toegang AWG 375 en betalen kan aan de deur. Klik HIER om direct een WhatsApp te sturen of klik hier voor meer informatie over wat je leert!

 

Van 4 november tot 26 november 2018 geef ik wederom masterclasses en InCompany trainingen op de ABC eilanden. Een druk maar erg leuk schema.

Hoe kom ik terecht op de ABC-eilanden?

Dit keer met TUI:-). Benieuwd trouwens wie ik nu tegenkom op mijn vlucht. Verleden keer met KLM kwam ik Huub Stapel tegen die enthousiast reageerde na RESET! te hebben gelezen. Ooit begonnen in 2015 en sindsdien kom ik elk jaar terug voor nieuwe masterclasses en bedrijfstrainingen.

NEEM CONTACT OP

 

Tijdens de trainingen die in 2016, 2017 en begin 2018 werden georganiseerd namen meer dan 500 werknemers op Aruba en Curaçao deel aan de presentaties en masterclasses. Op de ABC-eilanden richt ik mij in de trainingen op verschillende onderwerpen. Digitale transformatie, Social Media, Cybersecurity en samenwerken.

Huub stapel en Erik Jan Koedijk

Planning

Dit jaar kom ik voor de tweede keer terug met een aantal InCompany trainingen en masterclasses op alle drie eilanden. Ik kom op 4 november aan op Curaçao, op 11 november op Bonaire en op 14 november op Aruba.

Vertaling van Reset! het boek

Tijdens mijn reis zal ik stil gaan staan bij de vertaling van mijn boek Reset! Na bijna 10 vertalers gevraagd te hebben een proefvertaling te maken, denk ik uitgerekend op de ABC-eilanden (zo gaaf!) ‘mijn vertaler’ gevonden te hebben. Samen zullen we aan de slag gaan met versie twee van het boek en dan wel in het Engels.

Vertaling boek Reset

Curaçao (van 4 november tot 11 november)

Op Curaçao staan Social Media en Cybersecurity centraal. Samen met Dexter (zat ooit bij mij op training en heeft zijn eigen adviesbedrijf) maken we verdere plannen om ondernemers te helpen. Ben ik eenmaal weg, dan kunnen Dexter en andere professionals de gegeven adviezen doorpakken en implementeren voor organisaties. Vaak maak ik de directies ook bewust dat veranderen echt noodzakelijk is.

Samen met Dexter

Social Media Masterclass

In samenwerking met Acoya Curaçao organiseer ik op 7 november de Social Media Masterclass. Er zijn nog enkele plaatsen vrij (voor tickets klik hier). Zie onder een filmpje met de referenties van deelnemers.

Cybersecurity is van ons allemaal

In het boek Reset! heb ik een geheel hoofdstuk gewijd aan ICT. Geen moeilijke taal, maar gewoon voor iedereen toegelicht wat de impact is van ICT op ons huidige privé en zakelijk leven. Om de bewustwording onder personeel te stimuleren en de slag te maken naar cyberaware gedrag ontwikkelde ik “Cybersecurity is van ons allemaal’. Mensen niet bang maken, maar juist op een leuke manier laten zien hoe je online veilig kunt bewegen.

In samenwerking met KPMG in Willemstad organiseer ik twee Cybersecurity lezingen, last minute tickets zijn nog verkrijgbaar door hier te klikken.

Facebook Cybersecurity Erik Jan Koedijk and KPMG

Bonaire (van 12 november tot 14 november)

Op Bonaire geef ik een Social Media Masterclass (nog een paar tickets beschikbaar en te boeken door hier te klikken). Verder staan op Bonaire een aantal trainingen voor organisaties centraal. Focus aldaar is digitale transformatie en de impact op interne en externe communicatie. Binnen deze trainingen speelt onder andere de uiteenzetting over samenwerken binnen mijn boek Reset een grote rol. Meer info online tref je daarover hier aan.

Aruba (van 15 november tot 26 november)

Tenslotte Aruba. Daar geef ik ook een Social Media Masterclass (nog drie tickets beschikbaar, te boeken door hier te klikken) en geef ik een bedrijfstraining. Binnen de bedrijfstraining aldaar ga ik aan de slag met een groep van 50 medewerkers die vol energie en passie werken aan de beste beleving voor de klant.

RESET! op de ABC-eilanden

Het boek wordt op Aruba en Curaçao door meer dan 1000 mensen gelezen. Daar ben ik trots op. Verkrijgbaar bij Menings en Bruna. Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken. Want zou het niet geweldig zijn als je niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat?

Hoe reageren deelnemers?

Razend enthousiast en daar doe ik het voor!

“Vaak wordt het in dit soort workshops vaag gehouden. Deze masterclass was geweldig en concreet. Ik kreeg voor in mijn situatie bruikbare en waardevolle tips die ik zeker morgen kan gaan toepassen.”
– Jane uit Curaçao is PGA Golf professional.

 

“Het was erg leuk en informatief. Het was veel nuttige informatie. Goed gedaan!!”
– Tito, journalist uit Aruba

“Een zeer leerzame Social Media Masterclass die zowel geschikt is voor communicatiemensen als leden van het management om meer inzicht te krijgen hoe ze social media zowel operationeel als strategisch in kunnen zetten”
– Shurandy uit Bonaire is communicatie medewerker bij de overheid

 

Welke bedrijven namen al deel?

Onder andere de onderstaande bedrijven uit Aruba, Bonaire en Curaçao namen deel:

Maduro & Curiel’s Bank N.V, Meijburg & Co Caribbean, Ministerie van Defensie, CHB (Centrale Hypotheekbank), Dr. Horacio E. Oduber Hospital, Red Sail Aruba, Maduro Travel (Aruba) Inc., Ministerie van GMN, Santa Barbara Recreation Curacao, Universiteit van Curacao, Rotal Netherlands Navy, Rijksdienst Caribisch Nederland, Desiree’s Gourmet, Parliament of Aruba, Manchebo Beach Resort & Spa, Banco di Caribe, Aruba Bank NV, Gianni’s Group, Captain Cook’s Minimarket, Curacao Ports Authority N.V., Tele Aruba.

Neem contact op met Erik Jan

Ben je geïnspireerd en wil je verder met mij spreken? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Bijvoorbeeld een inspirerende toespraak op je nieuwjaarsreceptie, een nulmeting van al je interne- en externe communicatie of een prikkelende sessie met jouw management over digitale transformatie? Zeg het maar. Zo ga ik vanaf 2019 gaan de Reset! Energize Yourself trainingen geven voor organisaties samen met een slaappsycholoog. Met de pilot-trainingen deden al meer dan 150 mensen mee.

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

   

   

   

  Contact opnemen? Vul je gegevens hieronder in

   Name

   E-mail (*)

   Messaga

   Laatste berichten

   No Comments

   Sorry, the comment form is closed at this time.