Over het ontstaan van de grootste Nokia groep wereldwijd in 2017

Nokia Connecting People in 2017

Ooit een groot indrukwekkend bedrijf. Een grotere merkbekendheid dan wie dan ook. In de top 5 van meest genoemde bedrijven ter wereld.

Welke passie hadden de medewerkers die voor het ‘oude Nokia’ werkten? Wat verbond hen met elkaar? Wat doen ze vandaag?

Ik kom hier uiteraard ook op terug in mijn boek Reset! Om dit boek ook in het buitenland te promoten ben ik momenteel in Finland waar ik met een van de oprichters sprak van het grootste Nokia netwerk wereldwijd. Met inmiddels bijna 30.000 (ex-)Nokia medewerkers!

 

Wellbeing en happiness

Ook Verena onderstreept het belang van geluk op de werkvloer. Buiten de video opname vertelde ze mij met passie hoe zij al bij Nokia bezig was om buiten haar werk mensen gelukkig te maken door het uitdelen van een chocolade. Ze kocht tijdens haar reizen op vliegvelden verschillende chocoladesoorten die mensen herinnerden naar vroeger. Dit bracht geweldige gesprekken op gang.

 

Aandacht is urgent

Na uitgebreid met Verena te hebben ontbeten was het mij wederom duidelijk dat de kern in verbinden het oprecht geven van aandacht blijft. Als ‘chocolade-engel’ laat Verena vandaag de dag mooie verhalen ontstaan. Dit doet ze door tijdens evenementen en binnen bedrijven mensen af en toe een heerlijke chocolade aan te bieden. Door de verschillende soorten chocolade roept die bij een ieder weer verschillende herinneringen op. Een geweldig gepassioneerd mens en een geweldige ontmoeting. ┬áVerena: connecting people
 

Bestel ook mijn boek Reset!

 

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie

 
 

Laatste berichten

 

Contact opnemen? Vul je gegevens hieronder in

    Name

    E-mail (*)

    Messaga

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.