socialmedia en online vragen stellen aan Erik Jan Koedijk

Contacta 2017 – maak het verschil bij Omroep Zeeland

Een gratis adviesgesprek?

Tijdens Contacta 2017 was ik alle dagen aanwezig in de stand van Omroep Zeeland. Ik heb ondernemers te woord gestaan met vragen over Social Media, cybersecurity bewustwording en hoe om te gaan met bergen e-mails en meetings.

De gespreksonderwerpen waren:

 • Arbeidsmarktcommunicatie: hou het simpel!
 • Social Media & uw online strategie
 • Hoe adverteert u onderscheidend
 • Rust door minder e-mail en meetings
 • Hoe maakt u het hackers moeilijk? Cybersecurity en uw onderneming
 • Samen nemen we indien gewenst uw huidige website door, inclusief advies

GRATIS ADVIESGESPREK:

Wanneer u van plan bent om langs te komen, vul dan het onderstaand formulier in om uw gespreksonderwerp aan te geven. Geef aan op welke datum u van plan bent om langs te komen en maak tevens kans op een gesigneerd exemplaar van mijn boek Reset!. 

 

  Voornaam*

  Achternaam*

  Organisatie

  E-mail*

  Wanneer bezoekt u de Omroep Zeeland stand bij Contacta 2017?*

  Uw interesse:

  ArbeidsmarktcommunicatieMinder e-mail en meetingsSocial Media & uw online strategieOnderscheidend adverterenCybersecurity en uw ondernemingEen website scanEen gesigneerd boek aanschaffen

  Opmerkingen

   

  Vroegboektickets met €60 korting voor het Reset the Workplace inspiratie event in Vlissingen!

  Op maandagavond 29 januari vindt het Reset the Workplace inspiratie-event plaats in Vlissingen. Het belooft een avond vol inspiratie en activatie te worden. Isabel ProvoostMartin HersmanErik Jan KoedijkJacqueline ZuidwegBart Zuidgeest en Kevin Weijers komen naar het CCXL theater in Vlissingen! Deze eerste editie zal plaatsvinden in Zeeland, omdat maar liefst drie van deze sprekers uit Zeeland afkomstig zijn of er wonen. Bestel nu uw tickets.

  In het mooie CCXL theater in Vlissingen wacht je gegarandeerd een inspirerende avond met netwerkmogelijkheid. Onderaan lees je meer over de sprekers en het programma. Een toegangsticket kost €149 (excl. BTW en boekingskosten). Tot 30 november zijn ‘early bird’ tickets beschikbaar (€60 voordeel per ticket).

  Over Contacta

  Op 7, 8 en 9 november 2017 bezochten medewerkers van bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen Contacta.nl 2017. Met ruim 350 standhouders en 23.500 bezoekers, is het dé jaarlijkse, zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. In ruim 30 jaar weet Contacta.nl bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen.

  Dit jaar stond ‘maak het verschil’ centraal. Economisch hebben we de wind mee. Het aantal faillissementen neemt af, consumenten geven meer uit en tal van nieuwe mogelijkheden bieden zich aan. Maar welke van deze mogelijkheden maken het verschil voor uw bedrijf? Het is de kunst om te herkennen welke mogelijkheden bij jouw bedrijf passen. Contacta.nl inspireert je hierbij!

  Over Reset! het boek:

  Na publicatie in februari 2017 stond Reset! snel op nummer 1 met lovende recensies en heb ik het aan voormalig minister Hennis en minister Alcalá-Wallé op Curacao mogen overhandigen. Na boekpresentaties in zowel Nederland als Curacao is Reset! een boek dat organisaties en medewerkers helpt het verschil te maken. Het geeft medewerkers en managers antwoord op vele vraagstukken. Om het verschil te kunnen maken als individu en organisatie vind ik dat het essentieel is voor veel organisaties om een stap op de plaats te maken. Het boek is verdeeld in 9 hoofdstukken. U kunt het gesigneerd aanschaffen.

  Reset Curacao masterclass

  De hoofdstukken zijn verrijkt met 9 interviews, waarin de experts Arko van Brakel, Guendaline Stinkens, Ment Kuiper, Martin Hersman, Henkjan Smits, Paul van Musscher, Jeen de Spa, Kevin Mitnick en Rob Top hun best practices en lessons learned delen.

  Onderwerpen die in de interviews aan bod komen zijn: gastvrijheid, zelfsturing, cybersecurity awareness, het nieuwe samenwerken, secure base leadership, talentontwikkeling, vitaliteit, werkgeluk en aandacht voor jezelf. Stuk voor stuk onderwerpen die aandacht verdienen!

  Even voorstellen

  Ik ben Erik Jan Koedijk en woonachtig in het prachtige Middelburg. Toen Internet nog in opkomst was (1992), heb ik innovatief en succesvol gebruik gemaakt van dit nieuwe medium door bijvoorbeeld webshops te lanceren in 1994 en Internet veilig te maken voor kinderen in 1999. Ook was ik betrokken bij het ontwikkelen van mobiele apps in 2003 en integreerde ik social media in internationale marketingcampagnes in 2004. Vanaf 2006 ben ik mij ook bezig gaan houden met het ontwikkelen van onderscheidende evenement concepten. Bijvoorbeeld the NOKIA Mobilizing Business Event (2006>). ‘Iedereen de Baas’ met Ricardo Semler (2014) en ‘Iedereen Happy’ met ex-premier van Bhutan, Jigmi Y. Thinley en Jenn Lim (2015).

   

  In loondienst

  Voordat ik ondernemer werd heb ik onder andere gewerkt voor SurfControl en Nokia. In 1999 was ik werkzaam als general manager voor SurfControl in de Benelux en vanaf 2002 werd ik één van de jongste countrymanagers van Nokia. Bij Nokia kreeg ik in 2004 de kans om de rol van EMEA Channel marketing manager op mij te nemen. Het was een geweldige baan, echter ik was het reizen in 2007 beu i.v.m. mijn destijds kleine kinderen, dus besloot ik Nokia te verlaten. Sindsdien ben ik eigen ondernemer en adviseerde ik in de afgelopen 10 jaar meer dan honderd organisaties. Ik ben actief als spreker, workshopleider en adviseur voor management, sales en marketingteams. Ook ben ik regelmatig te gast bij directieteams waar het onderwerp ‘digitale transformatie’ op de agenda staat.

   

  In 2015 heb ik besloten om weer een opleiding te gaan volgenen, omdat ik af en toe baalde van mijn eigen communicatiestijl. Gedurende deze opleiding heb ik besloten het boek Reset! te gaan schrijven. Dit wilde ik al langer, maar ik voelde dat de wereld er nu klaar voor was. Een boek schrijven betekent ook focus en tijdelijk afscheid nemen van mijn bestaande klanten om mij 100% te kunnen concentreren. Sinds maart 2017 ben ik weer begonnen met mijn werkzaamheden.

   

  Werkzaamheden binnen Zeeland

  Mijn werkzaamheden doe ik voor het grootste gedeelte buiten Zeeland. Maar om u een idee te geven: In Zeeland ontwikkelde ik bijvoorbeeld de partner- en communicatiestrategie van VVV Zeeland, ik ondersteunde Veiligheidsregio Zeeland en op de Contacta heb ik voor Omroep Zeeland in 2013, 2014 en 2015 Social Media en Business Coaching gesprekken gevoerd. Voor Van der Valk en Auto Murre (voordat laatste werd overgenomen door Berkman) ontwikkelde ik de social media strategie en training. Ook was ik betrokken bij de digitale strategie van Omroep Zeeland en Social Media & communicatie adviesgesprekken voor de Kamer van Koophandel voor de regio Zeeland.

   

   

  No Comments

  Sorry, the comment form is closed at this time.