Deze lezing is geschikt voor iedereen die echt aandacht heeft voor de klant!

Vul hieronder je gegevens direct in indien je interesse hebt in een inspirerende lezing door Erik Jan Koedijk!

  Je naam (verplicht)

  Je e-mailadres (verplicht)

  Naam van de organisatie

  Je telefoonnummer

  Je interesse:

  Lezing 30 minutenLezing 45 minutenLezing 90 minutenAnders

  Eventuele opmerkingen en vragen

  18 mei 2016 maakte NOKIA het officieel…

  Het wordt concreter, het gaat gebeuren. Nokia zal een grote rol gaan spelen in de (laatste fase van) de smartphonemarkt. Bepaalde rechten die nu bij Microsoft liggen zullen worden teruggekocht door een nieuw opgerichte (Finse!) onderneming HMD en vindt naar verwachting nog allemaal in 2016 plaats. Het bedrijf HMD zal wereldwijd toestemming krijgen van Nokia om de uitrol van nieuwe smartphones en tablets te verwezenlijken. (foto (c) Reuters)

  NOKIA (reuters image)

  Voor wie is de exclusieve lezing: de comeback van NOKIA interessant?

  Voor iedereen die oprecht geïnteresseerd is in de klant. We zeggen het al jaren maar ondertussen lijkt het alsof we steeds verder van de klant en elkaar af komen te staan. Tijdens de lezing ontvangen uw medewerkers, leveranciers of klanten concrete tips en inzichten. Inspiratie gegarandeerd!

  Untitled-3

  De lezing kan naar wens 30, 60 of 90 minuten duren. Ik verras je en je blijft zitten op het puntje van je stoel!

  Ook jij maakt vandaag de dag verbinding dankzij Nokia…

  Veel mensen weten niet dat ze vandaag de dag nog steeds met elkaar communiceren dankzij en met Nokia apparatuur. Nokia loopt al meer dan 10 jaar voorop binnen deze voor velen onbekende markt. Wanneer je naar onderstaand plaatje kijkt valt het je op dat je deze antenne’s waarschijnlijk weleens op een gebouw hebt zien staan. We noemen deze antenne’s Base stations. Ben je trouwens meer geïnteresseerd in deze technologie? TIP: download dit rapport eens. Het laat je zien dat Nokia toonaangevend marktleider is in deze oplossingen. Kortom: NOKIA: Connecting People & Things!

  Interesse in mijn lezing over de comeback van NOKIA, laat hier je gegevens achter en ik neem snel contact met je op!

  (foto (c) NOKIA)

  Nokia al 10 jaar vooruitloper met Base stations

  NOKIA gaat door met overnames binnen de zorgtechnologie?

  Nokia bouwt met Withings aan de toekomst voor de digitale gezondheid, met slimmere producten voor een gezonder leven. Het nieuwe Nokia heeft duidelijk in haar strategie geborgd zitten dat ze aan de ene kant zeer mooi ontworpen producten produceren die in het dagdagelijks leven van de massa passen en aan de andere kant de visie hebben om zich te richten op preventieve zorg en patiëntenzorg. Op onderstaande foto zien we er nog een iPhone tussen liggen, nog wel ja.

  Nokia Withings

  Een lezing van mij kan naar wens 30, 60 of 90 minuten duren. Ik verras je en je blijft zitten op het puntje van je stoel!

  Informatie over de inspirerende lezingen van Erik Jan Koedijk over Nokia, disruptie en contact met de klant? Geschikt voor bijvoorbeeld klantendagen, seminars en teambuildingdagen.

  Informatie over de inspirerende lezingen van Erik Jan Koedijk over Nokia, disruptie en contact met de klant? Geschikt voor bijvoorbeeld klantendagen, seminars en teambuildingdagen.

  Business X-Factor workshops voor jouw organisatie?

  Je werkt aan bewustwording van wie je bent, hoe je overkomt, wat je wil, wat je kan en hoe je communiceert. Dit doe je door toepassing van het unieke Business X-Factor model. Samen met de groep die aan de workshop deelneemt en de Business X-Factor trainers Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk.

  De trainers inspireren én activeren je. Er ontstaat iets magisch, waardoor je energieniveau stijgt en echte resultaten worden geboekt!

  We leren je waarom het belangrijk is de juiste vragen te stellen, doelen te formuleren en beter te focussen. Hoe je meer rust brengt in je werk en duidelijker communiceert. Ook leer je hoe je het enorme aantal mails en meetings kan terugbrengen, waardoor de stress, die daarbij komt kijken, vermindert.

  Ben je actief op social media, dan ontdek je hoe je die écht zinvol kunt inzetten. Henkjan deelt je zijn ervaringen uit de muziekindustrie en Erik Jan die van zijn loopbaan binnen Nokia. Tussen die twee zijn méér overeenkomsten dan je aanvankelijk denkt…

  Heb je interesse in de “Krijg je mensen mee workshops” van de Business X-Factor vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. Deze workshop is eigenlijk een verplichting voor iedere werknemer, immers werkt iedereen vandaag de dag als communicatiemedewerker voor een bedrijf. Oefening: vraag medewerkers eens wat het bedrijf doet in twee zinnen. Geeft iedereen een overeenkomstig antwoord?

   Jouw naam (verplicht)

   Jouw email adres (verplicht)

   Naam van de organisatie

   Jouw telefoonnummer

   Eventuele opmerkingen

   De perfecte combinatie tussen boekenwijsheid en een grote dosis praktijkervaring. Tussen inspiratie en activatie. Tussen leren en toepassen! Dat bereikt het team van Business X-Factor.

    

   Henkjan Smits

   Talentontwikkelaar en inspiratorBekend van tv en zijn constante zoektocht naar de X-Factor bij talenten. Man van de praktijk: o.a. marketing- en productmanager bij een platenmaatschappij. Helpt mensen het beste uit zichzelf te halen: motiveert, provoceert en enthousiasmeert.

    

   Erik Jan Koedijk
   Communicatiestrateeg Bekend van z’n keynotes over Nokia. Vol praktische kennis over sales, marketing en (internet) technologie. Bereikt veranderings- en verbeteringsprocessen.
   Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk

   Erik Jan Koedijk en Henkjan Smits

   Het BXF-model

   Met het unieke Business X Factor model (BXF-model) ontdek je wie je écht bent en wat jou uniek maakt. Dat is goed voor jou en je organisatie. Meer plezier in je werk en je leven. Gegarandeerd succes in je business.

   Met het BXF-model combineer je je X-Factor met je marketing- en communicatiestrategie. In the real world en in de virtuele omgeving. Daar waar je klanten en prospects zijn. Daar waar je potentiële fans en ambassadeurs zijn. Daar waar je succes ligt.

   Het Business X Factor model (C) 2015

   Informatie over Business X-Factor trainingen?