© 

Waarom nodigde ik anderen uit?

Ik woon in Zeeland en maak veel kilometers. Iedere twee jaar rij ik om en nabij de 100.000 kilometer. BMW Nederland benaderde mij om de BMW i8 eens goed uit te proberen en dat plezier deel ik graag met anderen. We gaan immers naar een deeleconomie!

 

Voor de snelheid ben ik 23 mei vertrokken met Emiel voor een proefrit naar Duitsland. De maximale snelheid die we behaalden was 257 km/u. Binnen mijn mooie provincie (Zeeland) bied ik graag andere ondernemers aan samen een goed gesprek te hebben onder het genot van het meerijden in deze mooie creatie van BMW.

DSC_4231-2

Wat is de Business X-Factor?

Wil je magisch aantrekkelijk worden voor je fans, je klanten en medewerkers? Ben je op zoek naar een training die inspireert en activeert, waardoor er eindelijk een keer écht wat verandert? Met de trainingen van Business X-Factor krijg je ze méé! De start van een nieuw begin.

Untitled-3

Geen traditionele aanpak!

Gewoon een training volgen heeft zijn langste tijd gehad. Vandaar dat Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk de Business X-Factor hebben ontwikkeld om direct toepasbaar te zijn na de training. Ook blijft er contact na de training om zeker te zij dat het geleerde toegepast kan worden in de praktijk.

Ritje Duitsland met 257 km/u op 23 mei 2015

Pioniers volgen geen actuele trends, ze zetten de trend. Zo omvat het uitgebreide uitrustingspakket Pure Impulse niet alleen bijna alle beschikbare extra-uitrustingen, maar maakt het de BMW i8 ook bijzonder aantrekkelijk met een selectie van exclusieve designdetails – voor exterieur en interieur. Daarbij fascineert de hoogwaardige uitstraling van de diverse elementen evenzoals de niet eerder vertoonde compositie van met zorg geselecteerde materialen voor de cockpit. Hier dragen lichte lederoppervlakken met accenten in BMW i Blau het karakter van de BMW i8 Pure Impulse uit. Deze uitvoering wordt op fraaie wijze afgerond met sierelementen in Amido metallic, voor een unieke, innovatieve uitstraling.

Voor mij is het duidelijk. Deze BMW heeft de X-Factor! Wil jij ook meer weten wat de Business X-Factor kan betekenen voor jouw organisatie? Toon je interesse door het achterlaten van je gegevens en ik neem contact met je op!

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw email adres (verplicht)

  Naam van de organisatie

  Jouw telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  Schema van de livestreams:

  Om livestreams te volgen, volg Erik Jan op Twitter. Heb je geen Twitter account. Dat is niet erg! Zie onderin de Tweets en klik op de URL wanneer je de livestream ziet.

   

  Wanneer zijn er livestreams?

  zaterdag 23 mei 08.45:

  ophalen van de BMW i8

  zaterdag 23 mei 15.15

  Proefrit met Emiel van Randstad

  zaterdag 23 mei omstreeks 17.45

  Duitse snelweg……

  maandag 25 mei 09.45

  Proefrit met Ron van Fit4all

  maandag 25 mei 11.15

  Proefrit met Thijs van Mediamarkt

  maandag 25 mei 12.15

  Proefrit met Michiel van Groenrijk

  maandag 25 mei 14.15

  Proefrit met Jan Willem, de grootste BMW fan van Zeeland

  maandag 25 mei 16.00

  Proefrit met Thomas van Omroep Zeeland

  De perfecte combinatie tussen boekenwijsheid en een grote dosis praktijkervaring. Tussen inspiratie en activatie. Tussen leren en toepassen! Dat bereikt het team van Business X-Factor.

   

  Henkjan Smits

  Talentontwikkelaar en inspiratorBekend van tv en zijn constante zoektocht naar de X-Factor bij talenten. Man van de praktijk: o.a. marketing- en productmanager bij een platenmaatschappij. Helpt mensen het beste uit zichzelf te halen: motiveert, provoceert en enthousiasmeert.

   

  Erik Jan Koedijk
  Communicatiestrateeg Bekend van z’n keynotes over Nokia. Vol praktische kennis over sales, marketing en (internet) technologie. Bereikt veranderings- en verbeteringsprocessen.
  Henkjan Smits en Erik Jan Koedijk

  Erik Jan Koedijk en Henkjan Smits

  Het BXF-model

  Met het unieke Business X Factor model (BXF-model) ontdek je wie je écht bent en wat jou uniek maakt. Dat is goed voor jou en je organisatie. Meer plezier in je werk en je leven. Gegarandeerd succes in je business.

  Met het BXF-model combineer je je X-Factor met je marketing- en communicatiestrategie. In the real world en in de virtuele omgeving. Daar waar je klanten en prospects zijn. Daar waar je potentiële fans en ambassadeurs zijn. Daar waar je succes ligt.

  Het Business X Factor model (C) 2015

  Informatie over Business X-Factor trainingen?