Reset en fankaartjes isabel

Boekpresentatie en toelichting op NPO5 Tijd voor Max Radio

Vrijdag 17 februari op NPO5 van 18.30 tot 19.30 boektoelichting van RESET!

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze we­reld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Samenwerken is vandaag de dag essentieel. En daarbinnen is bijvoorbeeld authenticiteit, aandacht en goede communicatie een essentieel onderdeel.

Een boek voor velen

Reset! is toegankelijk geschreven. Ik zal dit vanavond bij Tijd voor Max radio toelichten. Van de eerste lezers heb ik vernomen dat het inspireert.  Sommigen dachten dat dit alleen een manageJacqueline Renders leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzermentboek zou zijn. Echter samenwerken doen we overal. Neem bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of bij de voetbalvereniging. Het boek zal een eerste stap opleveren voor iedereen die het leest; gegarandeerd!

De afgelopen 20 jaar constateer ik tijdens mijn werk binnen grote en kleine organisaties dat samenwerken en communicatie vaak voor verbetering vatbaar is. Dit geldt ook bijvoorbeeld in het verenigingsleven of tijdens vrijwilligerswerk dat mensen doen. Verschillen van mening, niet luisteren, pestgedrag, jaloezie, ontbrekend voorbeeldgedrag en ontbrekende complimentjes naar elkaar om als voorbeelden te noemen. Ook het ontbreken van een veilige basis voor mensen om zich te ontplooien is een aandachtspunt en directies die zich door trendwatchers gek laten maken over wat allemaal te moeten veranderen aan hun businessmodel. Allerlei redenen waardoor ik heb besloten Reset! de 9 stappen om in beweging komen te schrijven. Zoals Valentijn Ouwens al opmerkte tijdens mijn boekpresentatie op 14 februari jl. in MU Eindhoven “Het belangrijkste is dat je die ene stap gaat zetten, die ene eerste stap, en daar helpt het boek Reset bij!’

 

Techniek en Internet

Techniek speelt een steeds grotere rol in de wijze hoe wij met elkaar omgaan. We komen in een wereld terecht waar het wel lijkt of de verkiezingen draaien om degenen met de slimste technische marketeers. Maar ook de relatie tussen mens en technologie is in een nieuw daglicht komen te staan. Geloof me: je houdt technologie echt niet tegen, omarm het! Ook beveiliging komt hierbij kijken. In Reset! wordt hier heel toegankelijk mee om gegaan. Iedereen zal het begrijpen en ik hoop dat de luisteraars van Tijd voor Max radio het hier vanavond mee eens zijn.

Interesse in het boek? Koop het bij bol.com

[bol_product_links block_id=”bol_58a6f1d94df25_selected-products” products=”9200000065728331″ name=”Reset het boek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”196″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie

 

Muziek

Ik ben dol op muziek en dol op talent. Daarom ondersteunen mijn collega Marjolein van den Busken en ik Isabel ook bij haar digitale uitstraling. Ik ken Isabel al een lange tijd want haar zusje kwam vroeger heel vaak bij ons thuis. Haar site, haar Social Media en net haar nieuwe fankaarten, erg leuk om te doen. Veel artiesten besteden Social Media uit. Dat vinden Marjolein en ik niet zo slim. Liever minder ‘updates’ en vanuit het hart dan uitbesteed en gepland. Isabel houdt van haar fans en neemt dat heel serieus. Vandaar dat ze dit ook samen met haar moeder doet. In de zakenwereld noem je dat ‘aandacht voor de klant’.  Isabel weet heel goed wat ze wil en dat maakt de samenwerking geweldig. Luister dus naar NPO5 van 18.30 tot 19.30 en kijk vanavond allemaal live naar The Voice of Holland. Stem op Isabel he!

 

 

De coach van Isabel

Ik denk dat er in zowel de zakenwereld en sportwereld met bewondering gekeken mag worden naar de wijze waarop de coach van Isabel, Sanne Hans (Miss Montreal), de situatie aanvliegt. Zoals ook in het boek staat gaat het om de 5 i’s van impact of je daadwerkelijk die performance ook laat overkomen. Los van hoe goed je kunt zingen, het moet mensen raken. Om impact te hebben zijn ook inhoud, intentie, interactie en inspiratie essentieel.

 

De introductie van Reset! het boek

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.