Reset! het boek

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze we­reld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken. Want zou het niet geweldig zijn als je niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat? Reset! is niet alleen een managementboek. Ik weet zeker dat Reset! jou inspireert. Maak van veranderen een feestje! Officieel managementboek bestseller nummer 1, bestel nu!

Erik Jan Koedijk inspirerende lezing Cyber Security

Reset! het boek

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze we­reld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Kansen om met kop en schouders boven de rest uit te steken. Want zou het niet geweldig zijn als je niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat? Reset! is niet alleen een managementboek. Ik weet zeker dat Reset! jou inspireert. Maak van veranderen een feestje!

NIEUW in april: uniek interview met Stelarc voor mijn nieuwsbrieflezers

In juni 2017 publiceer ik exclusief (eerst beschikbaar voor mijn nieuwsbrieflezers) het interview dat ik onlangs had met Stelarc. stelarc interview by erik jan koedijkDit doe ik in de vorm van een Podcast. Ben je nog niet ingeschreven, scroll naar onderen of schrijf je direct in voor mijn inspiratie nieuwsbrief. Stelarc is het voorbeeld binnen de cyborgkunst wereldwijd. Hij transplanteerde een paar jaar geleden bijvoorbeeld een derde oor op zijn arm, die nu echt onderdeel is van zijn lichaam. Ben je geïnteresseerd in wat de toekomst te bieden heeft en wil je luisteren naar een inspirerende professor, dan is dit je kans. Stelarc is wereldwijd bekend geworden onder andere vanwege zijn derde oor. Professor Stelarc is verbonden aan de Curtin universiteit in Perth, school of design & art.

Ik geloof dat we in de toekomst veel nano sensoren in ons lichaam hebben. We bestaan dan deels uit sensoren. De smartphone zal snel overbodig worden… Ik zocht Stelarc op en mocht een persoonlijk interview met hem hebben. Ik vroeg hem onder andere hoe hij de ontwikkeling van mens en machine ziet. Hoe zien wij eruit over 20 jaar. Zijn antwoord is verrassend!

Jan-Willem de politievlogger leest Reset!
Allard Droste leest Reset!

Neem direct contact met me op

Heb je een vraag voor me of wensen voor bijvoorbeeld een workshop of een lezing? Vul hieronder je contactgegevens en een kort bericht in en ik neem contact met je op.

  Name

  E-mail (*)

  Messaga

  Mijn meest recente blogs en podcasts

  Ik schrijf regelmatig een artikel dat een raakvlak heeft met de inhoud van mijn boek. Het gaat dan over samenwerking, organisaties of welbevinden van mensen. Heb jij een leuk idee dan sta ik daar altijd voor open. Mijn meest recente podcasts vind je hier.

  Rianne Schuurman leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer
  Remko van der Graaff leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer
  Jacqueline Renders leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer
  Dorthe Schipperheijn leest Reset (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer

  Wil je het boek bestellen?

  Neem direct contact met me op

  Heb je een vraag voor me of wensen voor bijvoorbeeld een workshop of een lezing? Vul hieronder je contactgegevens en een kort bericht in en ik neem contact met je op.

   Name

   E-mail (*)

   Messaga

   Mijn meest recente blogs en podcasts

   Ik schrijf regelmatig een artikel dat een raakvlak heeft met de inhoud van mijn boek. Het gaat dan over samenwerking, organisaties of welbevinden van mensen. Heb jij een leuk idee dan sta ik daar altijd voor open. Mijn meest recente podcasts vind je hier.

   Bestel een los boek of gesigneerde boeken voor je team!

   (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer voor Erik Jan Koedijk - boekpresentatie Reset het boek
   (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer voor Erik Jan Koedijk - boekpresentatie Reset het boek
   (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer voor Erik Jan Koedijk - boekpresentatie Reset het boek

   Bestel mijn boek nu op managementboek.nl of bol.com en krijg het e-book gratis!!

   Via managementboek:

   (foto: (c) 2017 Hanneke Wetzer voor Erik Jan Koedijk - boekpresentatie Reset het boek

   [bol_product_links block_id=”bol_58ae9f5b04ddd_selected-products” products=”9200000065728331″ name=”Reset het boek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”204″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]