2017 is het jaar van de Reset

Buiten spelen!

Yes!! Ik ga weer ‘buiten spelen’, gewoon doen! Na een periode van voorbereidingen in de zomervakantie 2016 en bijna zes maanden fulltime schrijven is het zover. Ik heb Reset! De 9 stappen om in beweging te komen af en ingeleverd bij mijn uitgever vlak voor Kerstmis. 9 hoofdstukken met ieder hun plek in het COW-Canvas. Alles wat zorgt voor 100% inspiratie.

Momenteel volgen alle voorbereidingen om het boek te laten drukken. Ik weet zeker dat het je gaat helpen om in het jaar van de Reset in beweging te komen en de druk op je schouders te verlichten. 2017 gaat een omslagjaar worden. Voor iedereen.

Boekpresentatie

Heb je interesse om te kijken naar een sfeerimpressie van mijn boekpresentatie van 14 februari 2017? Het was een mooie dag om lang te onthouden. Best emotioneel ook!

#reset2017

Wat bedoel ik nu met de Reset? Daarover heb ik veel met Rob de Wijk gesproken. Van Rob verscheen onlangs het boek De nieuwe revolutionaire golf, waarom burgers zich van hun leiders afkeren. Het is de afgelopen eeuwen niet eerder voorgekomen dat zo veel ingrijpende ontwikkelingen samenvielen en elkaar versterkten. De verschuiving van de economische en politieke macht naar het oosten. Een financiële crisis en langdurige economische stagnatie, opstanden en ontwrichting in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Terrorisme en vluchtelingenstromen, een conflict met Rusland, toenemende spanningen in de Zuid- en Oost-Chinese Zeeën, afnemende voorzieningszekerheid en sterk fluctuerende prijzen van grondstoffen en energie. Verder klimaatverandering en een nieuwe industriële revolutie die de productie ingrijpend verandert en banen overbodig maakt.

Over het boek van Rob

Al deze ontwikkelingen hebben het vertrouwen in de politiek ondermijnd. Rob de Wijk beschrijft in zijn boek de oorzaken van de onvrede en voorspelt het einde van de regelpolitiek van het technocratische fixen, waardoor een hele generatie politieke leiders wordt weggevaagd. ‘Populisten roepen dat ze een antwoord hebben. Maar ook zij kunnen de levensstandaard en veiligheid van mensen niet garanderen. Een nieuw soort leider zal de burger uit het dal moeten halen.’

2017 is het jaar van de Reset! Click to Tweet

Over mijn boek

Geldt dit ook voor bedrijven? Moet een nieuw soort manager het bedrijf uit het dal halen? Als een computer of telefoon het niet goed doet, zet je hem uit en opnieuw aan. Zo helpt Reset! De 9 stappen om in beweging te komen organisaties, teams en mensen om de knop om te zetten. De afgelopen twintig jaar van mijn carrière viel me namelijk één aspect telkens op: hoe we met elkaar samenwerken en communiceren is voor verbetering vatbaar. Tijd voor een reset, zodat we opnieuw verbinding met elkaar kunnen maken. Zeg nu zelf;  waarom kunnen sommige organisaties moeiteloos anticiperen op veranderingen, terwijl in andere organisaties de managers nauwelijks kunnen uitleggen waar hun bedrijf voor staat? En waarom regeert angst zo vaak binnen organisaties? Raken we de weg kwijt door alle wijzigingen en processen? Kortom: Lees onze boeken. Bestel je ze nu samen bij managementboek dan betaal je geen verzendkosten:

Het boek van Rob, ‘De nieuwe revolutionaire golf, waarom burgers zich van hun leider afkeren’ bestel je hier

Mijn boek, ‘Reset! De 9 stappen om in beweging te komen’ bestel je hier.
 

Bestel ook mijn boek Reset!

 

Het managementboek waarna je ziet dat je geen angst hoeft te hebben voor disruptie

 

© Can Stock Photo / NorthernLightsStock

 

Het jaar 2017. Ik verwacht:

  • dat het de laatste keer is dat jij ooit in een stemhokje staat voor de landelijke verkiezingen;
  • dat het gevecht om de mobiele telefonieklant definitief een wijziging gaat brengen in de markt;
  • dat NOKIA nieuwe kansen gaat grijpen en vanaf 2018 marktaandeel terug zal winnen;
  • dat jij bewuster gaat samenwerken en communiceren en weer écht connect;
  • dat de grootste hack ever gaat plaatsvinden binnen b.v. een gemeente-instelling;
  • dat politici onmogelijk bijgespijkerd kunnen worden op het gebied van Cybercrime. Advies: ga offline en voer campagne op de oude manier en connect met je kiezer;
  • dat dit een geweldig mooi jaar wordt met veel positiviteit en innovatie.

Ten slotte een bedankje aan….

Grote dank gaat uit naar vele mensen die hebben geholpen met de totstandkoming van mijn boek, in het bijzonder Froukje, Jort, Mijntje en Thijs, maar ook zeker mijn schrijfcoach Eveline Broekhuizen en uitgevers Marcel Roozeboom en Maarten Snel. Uiteraard veel dank aan Arko, Jeen, Paul, Ment, Rob, Guendaline, Martin, Henkjan en Kevin, die ik heb mogen interviewen voor mijn boek. Van wereldwijds meest bekende hacker tot een van de topmensen van de politie geven jou een inkijkje in hun wereld en daarmee krijg je honderden jaren aan managementervaring in één boek! Ik ben zo dankbaar dat ik die met je kan delen in mijn boek!

 

Laatste berichten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.